andrip Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 +1000 Αν είχε critical damage θα έπεφτε πολύ ξύλο ποιος θα το πάρει. Αν είχε και vitality τότε θα γίνόταν πόλεμος. Αν είχε και socket θα σου δίναν και την αδερφή τους Βασικά μόνο socket να είχε ακόμη θα στην δίναν σίγουρα. Πάντως το loh δεν είναι πολύ σπουδαίο stat, περισσότερο είναι το damage converted to life. Γιατί αν έχεις base damage 150k με 50% cc και το κρίτικαλ damage κάπου στα 300k, σημαίνει πάνω από 4500hp σε κάθε hit ή κάπου 9000 σε κάθε critical. Αυτό με 3%. Αν το συνδυάσεις με κανένα belt ή skill και είσαι στο 9% αντί για 3% τότε πας για 14000hp σε κάθε hit. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο αμελητέο είναι το loh. Καλό είναι μόνο όταν το dps είναι 20κ με 40κ. δεν ξέρω, μιας και παίζω dh το loh και το dmg conv to life ποτέ δεν ασχολήθηκα. Λίγο παλιότερα που έπαιζα μονκ είχα την εντύπωση οτι το convert to life είχε νερφαριστεί ακριβώς λόγω του μεγάλου dmg και στο inferno ήταν ελάχιστο οπότε το loh ήταν πολύ πιο αξιόπιστο. Αλλα όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί με melee σοβαρά δε βαριέσαι! Αυτή η ριμάδα η τύχη χαχα
drjohngr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 εχει ακουστει οτι το life steal στο inferno εχει πεσει στο 20% αυτου που βλεπεις... δλδ το 5% ουσιατικα ειναι 1% κτλ και μαλλον ισχυει γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και το loh ειναι πιο καλο σε dmg μεχρι 100κ unbuffed ειδικα αν βαρας γρηγορα το life steal λεει μονο αν χρησιμοποιεις αργα skills οπως το hammer of the ancients στον barb που βαραει αργα αλλα 1μυριο το hit στο pvp ομως που φανταζομαι τα dmg θα πεσουν πολυ το life steal παει για αχρηστια πιθανοτατα
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εχει ακουστει οτι το life steal στο inferno εχει πεσει στο 20% αυτου που βλεπεις... δλδ το 5% ουσιατικα ειναι 1% κτλ και μαλλον ισχυει γιατι εχω δοκιμασει τα παντα και το loh ειναι πιο καλο σε dmg μεχρι 100κ unbuffed ειδικα αν βαρας γρηγορα το life steal λεει μονο αν χρησιμοποιεις αργα skills οπως το hammer of the ancients στον barb που βαραει αργα αλλα 1μυριο το hit στο pvp ομως που φανταζομαι τα dmg θα πεσουν πολυ το life steal παει για αχρηστια πιθανοτατα Δεν νομίζω. Αφού σου λέει ότι 3% του dps δεν μπορεί να σου δώσει λιγότερο. Αν ήθελε να στο χαμηλώσει θα στο άλλαζε σε 1% πχ. Εξάλλου στον azmodan με 5.6% life steal σε mp7 απλα κάθομαι και τον βαράω αλύπητα χωρίς να χάνω. Ενώ ακόμη και με λίγο πιο δυνατό gear σε stats χωρίς το lifesteal έχω φύγει αν απλά κάθομαι ακίνητος και τον χτυπάω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ισχύει, το lifesteal είναι μειωμένο κατά 80% στο inferno...
Markerparts Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Χαιρεται και παλι. Εγιναν μερικες αναβαθμισεις, οποτε ποσταρω για ινφο στους DH που βρισκονται αναμεσα μας. Unbuffed στα 243κ πλεον, και με Archery και Steady Aim , εφτασα αισιως τα 315κ http://www.diabloprogress.com/hero/apat0a-2900/Keiken/4129753 http://eu.battle.net/d3/en/profile/apat0a-2900/hero/4129753 ( mp10 setup )
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ισχύει, το lifesteal είναι μειωμένο κατά 80% στο inferno... Έχετε δίκιο τελικά. Αλλά στα 130k κάνει αρκετή διαφορά σε μένα,
paularas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 πέρασα τα 220κ αισίως και ήθελα να κάνω μία ερώτηση, πόσο είναι το efective xp / min ή / ώρα για να πω ότι πάω καλά στο mp2/mp3 περίπου παίρνω 1m/ minute / 60 / hour, έριξα στον θεό hp + resistances (καλά αυτά όχι και τόσο) αλλά έχει τρελή διαφορά από τα 190κ στα 230 περίπου (225) που είμαι http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883 όταν γίνει update
paularas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 έφαγε κανένας ban από το ban wave που έπεσε? ps1: ωραίο το χθεσινό βράδυ
BlackScorpionX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 burning axe of sankis, tyrael's might, 2 x firewalkers, andariels, echoing fury (ελπίζω αυτό να ήταν καλό τουλάχιστον, με socket + cd), nailbiter, skorn (και αυτό ελπίζω να ήταν καλό με υψηλό dps και life steal)! Τα firewalkers έλεγαν τίποτα; Πάντως από το paragon 60 και μετά, να μην το ματιάξω , πέφτουν περισσότερα και τακτικότερα legendaries...
paularas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 ο κολλητός μου χθες τα σήκωσε και μου έστειλε μήνυμα "μην μπεις το πρωί θα τα ματιάξεις", ακόμα δεν τα έκανα τίποτα θα τα κάνω μετά. Μας έτυχε ή κοντά στα 40 αρχίζει να πετάει πράγματα? (από την εμπειρία σου)
greeneye Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) για πρωτη φορα στα χρονικα σε 1 run 1,5 ωρας πεσανε 3 legendary. Τα παραθετω εδω για να βγαλετε τα συμπερασματα σας! Ριξε και ενα πρασινακι να δεσει ! ΜΡ1 παραγον 24 - 450% μαγιc find * edit : εβγαλε και το key of destruction (αν το λογαριασω (με ΜΡ1 κιολας το εβγαλε) παμε 4 legendary * edit : dystyxos ομως δεν αξιζει κανενα... εχουν ξεφτυλιστει ολα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2012 από greeneye
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 gtp είναι κι ας μην είχαν ξεφτυλιστεί... 1
Retromaniac Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Όντως και πριν δεν άξιζαν... Μην κοιτάς το dps.
greeneye Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 με to dps αυτο πιστεψα σε κατι καλο... γενικα τα 2-hand οι τιμες στο ΑΗ ειναι απαραδεκτες γμτ οτι και να κατσει.
paularas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 βασικά σκέψου ότι σου έπεσε 1x 2h που είναι καλό για την enchandres και 2 άχρηστα που ότι σχεδόν και να ρολλάρανε δεν θα ήταν ποτέ καλά... δυστυχώς είναι θέμα τύχης τι θα γίνει και πως θα πέσουν τα items, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όσο ανεβάζεις paragon τόσο πιο πολλά πέφτουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις