Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι πάει λάθος γιατί εγώ με αυτόν τον χαρακτήρα, που είναι ΠΟΛΥ πιο φθηνός καθαρίζω άνετα mp6-mp7.

Μήπως πρέπει να βάζετε περισσότερα καλά rare και λιγότερα legendaries και sets;

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dimitris-2694/hero/698949

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι πάει λάθος γιατί εγώ με αυτόν τον χαρακτήρα, που είναι ΠΟΛΥ πιο φθηνός καθαρίζω άνετα mp6-mp7.

Μήπως πρέπει να βάζετε περισσότερα καλά rare και λιγότερα legendaries και sets;

http://eu.battle.net...694/hero/698949

Άλλο wizard άλλο barb, μην μπερδεύεσαι. Επίσης με άλλη ταχύτητα καθαρίζεις εσύ MP3 και με άλλη ο wiz archon spec.

Δημοσ.

με 0 resistances και 0 loh με το που σε βλέπουν τα packs δεν ανοίγουν σαμπάνια?

ps1: και με cm spec που είναι ουσιαστικά τανκ πάω mp10 και σκοτώνω τα mobs σχετικά γρήγορα, το θέμα είναι ότι mp2-3 μέσα σε 1 ώρα καθαρίζω 2-3 φορές act 3 και σηκώνω και σίγουρα 1-2-3 legendary

Δημοσ.

./ tinfoil hat on

το πήρε η ίδια η blizzard για να σε ψήσει να ξοδέψεις στο RMAH κι'έτσ'. Γιατί βέβαια εκείνη δε χάνει τίποτα το ιδιαίτερο (άντε κάτι χαζο taxes ενώ αν εσύ αγοράσεις, θα πληρώσεις 1 € ταρίφα!

./ tinfoil hat off

φιλε διαφωνω. ειχα παντα βεβαια την υποψια μηπως αγοραζει κατι φτηνο η βλιζζαρδ gia na dvseiw perissotera meta alla εδω δεν το νομιζω. Γιατι να δωσει η blizzard 5 ευρω απο την τσεπη της?! Μεχρι τωρα εχω πουλησει καμια δεκαρια διαφορετικα αντικειμενα και εχω βαλει στο ταμειο 41 ευρω και 33 λεπτα. !!! Αντε να πηρε κατι με 2-3 ευρω η ιδια η εταιρεια παραπανω δε νομιζω... ουτε 1 δεν αγορασα εγω με λεφτα. Μονο με gold και αυτο απο τα μαζεμενα!!!

Δημοσ.

με 0 resistances και 0 loh με το που σε βλέπουν τα packs δεν ανοίγουν σαμπάνια?

ps1: και με cm spec που είναι ουσιαστικά τανκ πάω mp10 και σκοτώνω τα mobs σχετικά γρήγορα, το θέμα είναι ότι mp2-3 μέσα σε 1 ώρα καθαρίζω 2-3 φορές act 3 και σηκώνω και σίγουρα 1-2-3 legendary

http://eu.battle.net...694/hero/698949

Έχει το mf gear τώρα μέχρι να κάνει update

Άλλο wizard άλλο barb, μην μπερδεύεσαι. Επίσης με άλλη ταχύτητα καθαρίζεις εσύ MP3 και με άλλη ο wiz archon spec.

πολυ πιο γρηγορα ο wizard ε:

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως καταλαβαίνεις το ενδιάφερον αυτών που το παίζουν στο pc είναι μηδαμIνό :P

Δημοσ.

φιλε διαφωνω. ειχα παντα βεβαια την υποψια μηπως αγοραζει κατι φτηνο η βλιζζαρδ gia na dvseiw perissotera meta alla εδω δεν το νομιζω. Γιατι να δωσει η blizzard 5 ευρω απο την τσεπη της?! Μεχρι τωρα εχω πουλησει καμια δεκαρια διαφορετικα αντικειμενα και εχω βαλει στο ταμειο 41 ευρω και 33 λεπτα. !!! Αντε να πηρε κατι με 2-3 ευρω η ιδια η εταιρεια παραπανω δε νομιζω... ουτε 1 δεν αγορασα εγω με λεφτα. Μονο με gold και αυτο απο τα μαζεμενα!!!

Πάντως εγώ αν ήμουν blizzard, ή μάλλον αν έπρεπε, σαν υπεύθυνος του παιχνιδιού, να φέρω κέρδη στην εταιρεία μέσω RMAH θα έκανα τρελές λαμογιές, εφόσον ήταν εφικτό :P

Τώρα το τι κάνουν (ή δεν κάνουν) αυτοί στην πραγματικότητα, δε βλέπω να το μαθαίνουμε σύντομα.

Δημοσ.

το staff που χρειαζεται για να μπεις στο pony level. τι γινεται οταν μπεις? καταστρεφεται και μετα πρεπει να ξαναφτιαξεις αλλο για να μπεις?

Δημοσ.

να ρωτησω

1) αξιζει να δωσει κανεις χρημα για το να μπει στο pony level?.

2) πεφτουν καλα αντικειμενα?

3) ποσες φορες μπορει καποιος να μπει στο pony level?.

1. Μόνο αν σου περισσεύουν ή για να λες ότι έχεις πάει και εκεί και έχεις το staff ή για το achievement.

2. Ό,τι πέφτει και οπουδήποτε αλλού (εφόσον είσαι monster power lvl 1 και πάνω) αλλιώς νομίζω ότι τα mobs είναι lvl 63 οπότε πάλι δεν έχει διαφορά; Δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως δεν πέφτουν ούτε περισσότερα ούτε καλύτερα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα

3. Αν έχεις το staff, όσες φορές θέλεις αλλιώς σε πάει κάποιος άλλος.

το staff που χρειαζεται για να μπεις στο pony level. τι γινεται οταν μπεις? καταστρεφεται και μετα πρεπει να ξαναφτιαξεις αλλο για να μπεις?

Για να εμφανιστεί ο cow king εκεί που πρέπει.

Όταν μπεις, δεν καταστρέφεται και μπορείς να ξαναμπείς όσες φορές θέλεις.

Όλες οι πληροφορίες για το πώς θα μπεις κτλ εδώ http://soe.hubpages....-Guide-Diablo-3

(ps. το google μας το έδωσε ο φιλέσπλαχνος θεός της τεχνολογίας για κάποιο λόγο, use it! :P )

Δημοσ.

Πάντως εγώ αν ήμουν blizzard, ή μάλλον αν έπρεπε, σαν υπεύθυνος του παιχνιδιού, να φέρω κέρδη στην εταιρεία μέσω RMAH θα έκανα τρελές λαμογιές, εφόσον ήταν εφικτό :P

Τώρα το τι κάνουν (ή δεν κάνουν) αυτοί στην πραγματικότητα, δε βλέπω να το μαθαίνουμε σύντομα.

οτι δε θα το μάθουμε δε θα το μάθουμε! Αλλά τόσο δύσκολο λέτε να είναι να φτιάξουν οι ίδιοι item πχ 1h με 1200dps +700loh +50crit dmg +stats και μετά να βλέπεις τα 250άρια;

πάντως είναι τι θα σου κάτσει. Για ένα μυστήριο λόγω δε μπορώ να το πουλήσω αυτό εδώ και 15 μέρες. Μέχρι και 5ε το έβαλα και τίποτα βέβαια δεν έχει crit dmg αλλά πίστεψα οτι επιτέλους μου έπεσε κάτι καλό όταν το είδα :)

post-52804-0-76000100-1355332514_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πάντως να ξέρετε ότι σας συμφέρει περισσότερο να πουλήσετε το αντικείμενο με gold και μετά να πουλήσετε το gold για ευρώ :)

Δημοσ.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πάντως να ξέρετε ότι σας συμφέρει περισσότερο να πουλήσετε το αντικείμενο με gold και μετά να πουλήσετε το gold για ευρώ :)

+1000

οτι δε θα το μάθουμε δε θα το μάθουμε! Αλλά τόσο δύσκολο λέτε να είναι να φτιάξουν οι ίδιοι item πχ 1h με 1200dps +700loh +50crit dmg +stats και μετά να βλέπεις τα 250άρια;

πάντως είναι τι θα σου κάτσει. Για ένα μυστήριο λόγω δε μπορώ να το πουλήσω αυτό εδώ και 15 μέρες. Μέχρι και 5ε το έβαλα και τίποτα βέβαια δεν έχει crit dmg αλλά πίστεψα οτι επιτέλους μου έπεσε κάτι καλό όταν το είδα :)

Αν είχε critical damage θα έπεφτε πολύ ξύλο ποιος θα το πάρει.

Αν είχε και vitality τότε θα γίνόταν πόλεμος.

Αν είχε και socket θα σου δίναν και την αδερφή τους :-D

Βασικά μόνο socket να είχε ακόμη θα στην δίναν σίγουρα.

Πάντως το loh δεν είναι πολύ σπουδαίο stat, περισσότερο είναι το damage converted to life.

Γιατί αν έχεις base damage 150k με 50% cc και το κρίτικαλ damage κάπου στα 300k, σημαίνει πάνω από 4500hp σε κάθε hit ή κάπου 9000 σε κάθε critical. Αυτό με 3%. Αν το συνδυάσεις με κανένα belt ή skill και είσαι στο 9% αντί για 3% τότε πας για 14000hp σε κάθε hit.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο αμελητέο είναι το loh. Καλό είναι μόνο όταν το dps είναι 20κ με 40κ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...