Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα μου πεταξε το πρωτο κλειδι ενω το ειχα και μαλιστα μου το πεταξε με 0 MP :shock:

Τι να κανω το 2ο ιδιο κλειδι που δεν πουλιεται ? καμια ιδεα ? :mad:

edit : το παιχνιδι εξακολουθει να κανει freeze σε καποια run σε τυχαιες στιγμες. Μου εχει τυχει να βγαλω

ολοκληρο ΑΚΤ χωρις να κολησει αλλα και κοληματα μολις συμπληρωσω 5 valor περιπου και ειναι σπαστικο.

Εχουν πολλοι ιδιο προβλημα μετα απο καποια patch proekyψe ayto alla de βλεπω καποια συγκεκριμενη λυση

τι λετε. Και οταν λεω κολαει εννοω παγωνει η οθονη σε βαρανε σε βαρανε και δε χανεις αφου το game δεν προχωραει, ομοιως και ο ηχος και βγαινεις απο εκει ΜΟΝΟ με leave game δυστυχως

Δημοσ.

greeneye

Τα κλειδάκια θα σου χρειαστούν όλα γιατί για να κατασκευάσεις το hellfire ring πρέπει να έχεις πολλά infernal machines.

Το άλλο πρόβλημα που αναφέρεις δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Έχει μια κάθετη μπάρα στο diablo που δείχνει την κατάσταση της σύνδεσης σου.

Δες αν είναι πράσινη ή κόκκινη όταν παίζεις.

Δημοσ.

Μα φυσικά θα χαλαστεί! Ό,τι σκ@τ@ και να συγκρίνεις με τα παλιά θα χαλαστείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι ίδιες παράμετροι. Άλλη ηλικία, άλλα γραφικά, άλλες απαιτήσεις, άλλη ποικιλία, άλλα μυαλά, άλλες εποχές και σχεδόν ελάχιστα έχουν παραμείνει ίδια από τότε. Κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε σύγκριση με τα παλιά (όχι μόνο για video games αλλά για οτιδήποτε σχεδόν) δεν έχει κανένα νόημα ακριβώς γιατί έχουν αλλάξει τόσα πολλά που δεν υφίσταται ουσιαστική σύγκριση και συμπεράσματα τύπου τελικά "το Χ ήταν καλύτερο από το τωρινό Ψ" είναι γραφικά, κατά τη γνώμη μου. Ακούγονται σαν τους παππούδες που λένε "εμείς τότε στην αλάνα παίζαμε πετροπόλεμο". Ό,τι και να δώσεις στον παππού, πετροπόλεμο θα γουστάρει. Εκτός και αν μπορεί να βαδίσει με την εποχή του.

Ωστόσο, σύγκριση με τον σύγχρονο ανταγωνισμό είναι θεμιτή και μπορεί να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

σχετικά με κάτι που αμφισβήτησα χθες στα λεγόμενά σου,

"it stacks with everything as long as you have a +min-max damage weapon (black)

Triumvirate

Zuni Boots

Tal Rash Ammy

Inna's Belt if you want even more. Can probably get like 40% bonus damage easily."

α

άρα βάζεις black weapon, προσθέτεις αυτά και μπορείς να πάρεις έως και +40% στο archon dmg. καλή πουστιά αν και βλέπω να το fixaron και αυτό

Δημοσ.

Πραγματικά σημερα και εγω πήρα φωτιά !! 3 legendary σε ενα run !! Και ολα μεσα σε μισή ωρα ... 2 set ( chantodo will , chest armor Inna ) και μια belt 61lvl

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

σχετικά με κάτι που αμφισβήτησα χθες στα λεγόμενά σου ...

άρα βάζεις black weapon, προσθέτεις αυτά και μπορείς να πάρεις έως και +40% στο archon dmg. καλή πουστιά αν και βλέπω να το fixaron και αυτό

Έχω την εντύπωση ότι σε παλαιότερα patches δε λειτουργούσε καλά και γι αυτό το έφτιαξαν για να λειτουργεί σωστά όπως τώρα. Δεν ήταν πάντα έτσι και μάλιστα θυμάμαι posts που έλεγαν ότι το triumvirate που ήταν γτπ θα ήταν bis μετά το patch (ποιο patch όμως δε θυμάμαι :D)

Θεωρώ πάντως ότι δεν έιναι υπερβολικό build το archon παρόλο που το dps ανεβαίνει τρελά. Δεν είναι too much αν σκεφτείς πόσο σε περιορίζει σε πολλά πράγματα όπως gear / build / playstyle και φυσικά last but not least χαμηλά mp σε σύκγριση με άλλα builds, ειδικά με cm.

Ελπίζω να μην πέσει nerf στο archon γιατί θα ξενερώσω άσχημα :P πάντως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση έχω την καβάτζα μου σε άλλα builds

Δημοσ.

πάλι άνοιξαν την "μάνικα των loots" /tinfoil hat mode on

ps1: περιορισμούς αλλά περνάει ακόμα και τον wv baba σε act 3,4 farm πολλές φορές που θεωρείται ότι ποιο μισητό και op στο παιχνίδι αυτήν την στιγμή

ps2: τέλεια τα shoulders με 1,5€, 30k hp, 700-800 all resistances & ~150k dps

ps3: είχε το πρωί στις 7-8 κάτι μούρλια whiching hour όπου έβλεπα ενώ οδηγούσα αλλά έπεσε το σκατό 3g και μετά βαριόμουν να συνδεθώ ξανά, εάν παίζαμε από Αμερική θα πετυχαίναμε τρελά b/o deals

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967266740

ψήνομαι να δώσω 5m και να κάτσω να απολαύσω την καφεδάρα μου και στο τέλος να πάρω και την δαχτυλίδάρα

Δημοσ.

να ρωτησω

1) αξιζει να δωσει κανεις χρημα για το να μπει στο pony level?.

2) πεφτουν καλα αντικειμενα?

3) ποσες φορες μπορει καποιος να μπει στο pony level?.

Δημοσ.

να ρωτησω

1) αξιζει να δωσει κανεις χρημα για το να μπει στο pony level?.

2) πεφτουν καλα αντικειμενα?

3) ποσες φορες μπορει καποιος να μπει στο pony level?.

1. Μόνο αν σου περισσεύουν ή για να λες ότι έχεις πάει και εκεί και έχεις το staff ή για το achievement.

2. Ό,τι πέφτει και οπουδήποτε αλλού (εφόσον είσαι monster power lvl 1 και πάνω) αλλιώς νομίζω ότι τα mobs είναι lvl 63 οπότε πάλι δεν έχει διαφορά; Δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως δεν πέφτουν ούτε περισσότερα ούτε καλύτερα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα

3. Αν έχεις το staff, όσες φορές θέλεις αλλιώς σε πάει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

1) οχι εκτος αν θελεις το feat of strength που μπορεις να το παρεις αν εχει καποιος αλλος το stuff

2) για lvl 60 θα πρεπει να ανοιξεις το inferno pony lvl Που θελει πολλα λεφτα για να φτιαχτει και οσες φορες και αν εκανα run δεν ειδα τιποτα το σημαντικο παρα μονο αηδιες vendor αλλα αυτα υπαρχουν και στα κανονικα run

3) απεριοριστες δεν εχεις προβλημα μπαινοβγαινεις συνεχως

Δημοσ.

ειχα αγορασει πριν αρκετο καιρο ενα σπαθακι με 4 Μ ...

μοσχοπουληθηκε στο real πανω που ελεγα κριμα τα 4 Μ τοσο καιρο...

Ηθελα να ηξερα ποιο θυμα το πηρε! :X

για πειtε μια γνωμη ! 6,90 ευρω μικτα - 5 ευρω στην τσεπη κλασικα...υπολογισμενο να τσιμπαμε ταλιρακια :-D

Greetings GEORGE (GMWARRIOR),

Congratulations on your successful auction in Diablo III! Item name Spear Aim Time of transaction 11 December 2012 08:06 PM GMT Sale price €6.90 Transaction fee €1.00 Transfer fee €0.89 Applicable taxes €0.00 Your proceeds €5.01

post-44836-0-86070800-1355263707_thumb.jpg

Δημοσ.

./ tinfoil hat on

το πήρε η ίδια η blizzard για να σε ψήσει να ξοδέψεις στο RMAH κι'έτσ'. Γιατί βέβαια εκείνη δε χάνει τίποτα το ιδιαίτερο (άντε κάτι χαζο taxes ενώ αν εσύ αγοράσεις, θα πληρώσεις 1 € ταρίφα!

./ tinfoil hat off

Δημοσ.

καταραμένε... με καταστρέψατε 3 μέρες, έφαγα περίπου 200-300m gold σε βλακείες (έστω το χαίρομαι), αύριο το βράδυ θα σας ανεβάσω τον χαρακτήρα πως είναι μιας και λείπει το επικό oh που πήρα, για τώρα είμαι κάπως έτσι

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883 και με 190κ ντιψ καθαρίζει άνετα mp2 και πάει για 3 χαλαρά με archon pew pew beam spec

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...