Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω πως εννοεί (και φυσικά είναι ο καλύτερος τρόπος), να πας στα boss με αλλους 2 φίλους σου που ο καθένας από εσας θα έχει έτοιμο από 1 Infernal Machine, οπότε 3 εσείς - 3 και τα πορταλ για uber boss...έτσι δεν υπαρχει πιθανότητα να ξαναπέσετε πάλι στους ίδιους boss..

φυσικά προυποθέτει να έχετε ανοίξει και τα 3 πορταλ μαζι... και να μένει τουλάχιστον ένας από εσας ζωντανός, ώστε η να σας κάνει rez η να μπείτε ξανά από το ανοικτό πορταλ....

Υ.Γ.: Μάλλον η τελευταια μου προταση ίσως δεν ισχύει "το να μπορείται να ξαναμπείτε από το ανοικτό portal'....to resurrect ισχύει σίγουρα...

Είναι και αυτό τυχαίο; Δηλαδή αν ανοίξω ένα portal πάρω το spine και πάω άλλη φορά να ξαναπαίξω μπορεί να βγω στο ίδιο boss;

Δημοσ.

Είναι και αυτό τυχαίο; Δηλαδή αν ανοίξω ένα portal πάρω το spine και πάω άλλη φορά να ξαναπαίξω μπορεί να βγω στο ίδιο boss;

Δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα ....ΝΑΙ

Βέβαια καλό θα ήταν να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος σε αυτό...

Δημοσ.

ποιο?

To game..

Αστιευόμουν ρε συ Thresh, απλα δεν ήθελα να τσιμπήσεις εσυ :P

Τι λεει ? Εχει στρώσει καθόλου? pvp μπηκε τελικα?

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά νόμιζα ότι ρώταγες για κάτι άλλο :-(

έχω σταματήσει εδώ και κάνα 2μηνο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To game..

Αστιευόμουν ρε συ Thresh, απλα δεν ήθελα να τσιμπήσεις εσυ :P

Τι λεει ? Εχει στρώσει καθόλου? pvp μπηκε τελικα?

Αστειεθόσουν στα όρια του trolling :P

Όχι δεν έχει στρώσει, συνεχίζει όπως ήταν δηλαδή diablo style. pvp δεν έχει μπει ακόμα και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος περιμένει με τόση αγωνία (όχι εσύ, γενικά) το pvp. Δε θα αλλάξει κάτι δραματικά νομίζω απλά θα υπάρχει άπειρη γκρίνια για OP classes / OP builds

και συγκρίσεις με τα παλιά, λες και στα παλιά δεν υπήρχαν αντίστοιχα imbalances :D

Επεξ/σία από BlackScorpionX
Δημοσ.

νομιζω οτι οποιος μπει στη διαδικασια να το συγκρινει με τα παλια, μαλλον θα χαλαστει οπως εγώ παρα θα βγαλει ακρη :)

Έχω και τα νευρα μου με το derby :P

Δημοσ.

νομιζω οτι οποιος μπει στη διαδικασια να το συγκρινει με τα παλια, μαλλον θα χαλαστει οπως εγώ παρα θα βγαλει ακρη :)

Έχω και τα νευρα μου με το derby :P

Μα φυσικά θα χαλαστεί! Ό,τι σκ@τ@ και να συγκρίνεις με τα παλιά θα χαλαστείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι ίδιες παράμετροι. Άλλη ηλικία, άλλα γραφικά, άλλες απαιτήσεις, άλλη ποικιλία, άλλα μυαλά, άλλες εποχές και σχεδόν ελάχιστα έχουν παραμείνει ίδια από τότε. Κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε σύγκριση με τα παλιά (όχι μόνο για video games αλλά για οτιδήποτε σχεδόν) δεν έχει κανένα νόημα ακριβώς γιατί έχουν αλλάξει τόσα πολλά που δεν υφίσταται ουσιαστική σύγκριση και συμπεράσματα τύπου τελικά "το Χ ήταν καλύτερο από το τωρινό Ψ" είναι γραφικά, κατά τη γνώμη μου. Ακούγονται σαν τους παππούδες που λένε "εμείς τότε στην αλάνα παίζαμε πετροπόλεμο". Ό,τι και να δώσεις στον παππού, πετροπόλεμο θα γουστάρει. Εκτός και αν μπορεί να βαδίσει με την εποχή του.

Ωστόσο, σύγκριση με τον σύγχρονο ανταγωνισμό είναι θεμιτή και μπορεί να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...