awake68 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 καλούτσικο, αλλά σου χαλάει το σετ με το 130 intel...(αυτό με το τεράστιο γλειφιτσούρι....lol) sorry αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ όταν βλέπω αυτό το πράγμα...χεχε!
Retromaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 hellfire ring έχει κανείς? και εάν ναι, παλεύεται να φτιαχτεί ή είναι μανίκι? Έχουν φτιάξει άλλοι. Εγώ έχω μαζέψει τα 9 κλειδιά που χρειάζονται, θέλω τα 3 plans και μετά τα bosses. Αλλά έτσι και δεν σου πετάξει το boss spine πας πάλι για 3 keys και plan από την αρχή!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή. Για αυτό πρέπει να παίζεις σε mp7 και πάνω να έχεις πιθανότητα 70% αλλιώς δεν παλεύεται! Θέλω ένα, μόνο και μόνο για το xp bonus για να κάνω farming paragon. βέβαια έχω στουμπώσει και τον follower με ΧΡ και μου δίνει γύρω στα 22,50 bonus ΧΡ per kill... εμ, το 22,5 bonus xp per kill είναι τελείως άχρηστο αν σκεφτείς ότι ένα kill σου δίνει 8000xp δηλαδή η αύξηση σου είναι 0,2%. Είναι μόνο για τα πρώτα level σε normal χρήσιμο.
awake68 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @ Retromaniac thanks......πειράματα κάνω επειδή δεν έχω hellfire ring... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από awake68
Retromaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 @ Retromaniac thanks......πειράματα κάνω επειδή δεν έχω hellfire ring... Και εγώ Thanks. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλο ring που σου δίνει bonus σε %. Θα τα βάλω και τα 2 μαζί και θα έχω περίπου 60% πάνω. Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αν χάσω σε boss για spine. τότε πρέπει να ξαναμαζέψω όλα τα keys και plan ή αυτό γίνεται μόνο αν τον σκοτώσω και δεν μου πετάξει spine;
awake68 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ναι, υπάρχει και leoric's με 30%, αλλά είναι πολύ ακριβά..... εγώ το 24αρι το πήρα με 20m... Y.Γ.: φυσικά μπορείς να βρείς κι εσυ με farm στο normal με 10ΜΡ στο act2... δυστυχώς όμως πέφτει γενικά από όλο το act... και είναι αρκετά κουραστικό.. το ytube δείχνει κάποια run άλλα όχι τπτ σπουδαίο...περισσότερο αναφορά για το act γίνετε..
MeSiaSs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αν χάσω σε boss για spine. τότε πρέπει να ξαναμαζέψω όλα τα keys και plan ή αυτό γίνεται μόνο αν τον σκοτώσω και δεν μου πετάξει spine; Το plan για το machine χρειάζεται να το κάνεις drop 1 φορά,μόνο τα keys πρέπει να ξανά μαζέψεις αφού έχεις χρησιμοποίηση το machine.Τώρα αν είσαι σε uber boss μπορείς να κάνεις όσες προσπάθειες θες μέχρι να τον νικήσεις(γιαυτό καλό είναι να έχεις 3 machine για να μπεις και στα 3 πορταλ) Τώρα αν δεν μπορείς να τον νικήσεις και βγεις απο το παιχνίδι, ναι το machine χάνετε και πρέπει να ξανά μαζέψεις τα keys.
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχουν φτιάξει άλλοι. Εγώ έχω μαζέψει τα 9 κλειδιά που χρειάζονται, θέλω τα 3 plans και μετά τα bosses. Αλλά έτσι και δεν σου πετάξει το boss spine πας πάλι για 3 keys και plan από την αρχή!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή... Σωστός για τα 3 κλειδιά αλλά τα σχέδια από Act IV τα χρειάζεσαι μία φορα, όχι κάθε φορά για κάθε infernal machine. Και εγώ Thanks. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλο ring που σου δίνει bonus σε %. Θα τα βάλω και τα 2 μαζί και θα έχω περίπου 60% πάνω. Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αν χάσω σε boss για spine. τότε πρέπει να ξαναμαζέψω όλα τα keys και plan ή αυτό γίνεται μόνο αν τον σκοτώσω και δεν μου πετάξει spine; Για το υπογραμμισμένο, δε σε πιάνω ακριβώς, μάλλον εννοείς το spine που πέφτει σαν part από τα bosses. Αν δεν πέσει σε κανένα από τα 3 ζευγάρια (αν υποθέσουμε ότι άνοιξες και τα 3 portals σε ένα game) τότε ναι, πρέπει να ξαναμαζέψεις κλειδιά και να ξανανοίξεις τα portals. Ο stavrakas είχε κάνει αναλυτικότατο guide. μου φαίνεται τούμπανο ή κάνω λάθος Ναι είναι αρκετά καλό αλλά όχι για το επίπεδό σου. Πλέον, εφόσον θες να ανέβεις σε dps και να πας για archon build ή archon cm hybrid build χρειάζεσαι άλλα πράγματα, σίγουρα όχι rare source. hellfire ring έχει κανείς? και εάν ναι, παλεύεται να φτιαχτεί ή είναι μανίκι? Ναι έκανα σήμερα το πρώτο μου και ήταν μ****ία έχανα 6-11κ dmg (αναλόγως ποιο ring θα άλλαζα). Θα το κρατήσω για mp2 xp farming. @ paularas γενικά για wizard η δικιά μου είναι έτσι: http://eu.battle.net...634/hero/488442 Και όπως είπα φτάνω τα 230κ dmg και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα την παλεύω σχεδόν άνετα σε mp3 (εκτός από packs με RD με κάποιο άλλο εκνευριστικό affix και εκεί όχι πάντα). Βλέποντας τον δικό σου πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξεις asap και τι κρατάς (για archon ή / και cm build) storm crow helm = για πέταμα, δεν αξίζει μία ούτε για archon build ούτε (ειδικά) για cm build γιατί δεν έχει πολύ intelligence και δεν έχει critical chance (cc). To APoC δεν το χρειάζεσαι, και θα στο εξηγήσω παρακάτω. Τέλος το 8% to lightning dmg με το όπλο που έχεις πάει το μισό και βάλε τζάμπα και θα το εξηγήσω και αυτό αργότερα. Βρίσκεις άνετα καλύτερο πχ mempo of twilight (BiS λόγω cc+ias) / andariels και φυσικά tal rashas με socket, καλο intel. %life και 5-6% cc, πιστεύω ό,τι καλύτερο πριν από το απλησίαστο mempo of twilight. το τριο zunimassas είναι καλό προς το παρόν, το κρατάμε αν και το 7% to poison από τις μπότες πάει και αυτό μισοχαμένο όπως και από πάνω. gloves = είναι καλούτσικα αλλά τους λείπει το cc. Καλύτερα να τα αλλάξεις με trifecta (cc - as - cd) gloves με λίγο intelligence και ας μην έχουν all rez. rings / pants / belt είσαι οκ προς το παρόν αλλά αν σκοπεύεις να τα αλλάξεις θα πας για witching hour σε belt και innas temperance με intelligence / vit για pants και το ring trifecta (όλα αυτά πανάκριβα btw) πάμε στα σημαντικά που συνδέουν όλα τα άλλα και κάνουν τον wizard να ανεβαίνει πραγματικά πολύ σε dmg όπλο = Ιδανικά, θες όπλο με πάνω από 900 dps / socket / cd / attack speed / intel (λίγο) και ΚΑΘΟΛΟΥ elemental dmg (δηλαδή να μη λέει στην περιγραφή όπως το δικό σου 216-600 fire/holy/arcance etc dmg. Να είναι σκέτο, black weapon. Μόνο τότε (όταν δηλαδή είναι black weapon και εξηγώ τα παραπάνω) παίρνει το 100% από το dmg που δίνουν οι μπότες σου (7% poison) και το τωρινό σου κράνος (8% lightning) ενώ τώρα παιρνεί ό,τι μένει αν αφαιρέσεις το fire dmg. off hand. = triumvirate (hands down) Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είναι BiS ΑΛΛΑ μόνο αν το όπλο σου δεν έχει elemental dmg δηλαδή είναι black. Και είναι BiS γιατί κάνει add to fire / arcance / lightning dmg 5-6% που σημαίνει ότι σε ένα 1000 dps όπλο προσθέτει 15k με 18k dmg!!! Χώρια το intelligence / average dmg και critical chance που έχει. Simply the best. Οπότε αν προσθέσεις το dmg από triumvirate / zuni boots / tal rashas amulet (τα βασικότερα items που μας δίνουν "adds x% to x-type dmg" τότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι το όπλο σου να είναι black. Επίσης θα καταλάβεις γιατί τα συγκεκριμένα είναι πανάκριβα. Για αργότερα αλλάζεις και chest zunimmassas με tal rashas (για extra as). Έτσι με IAS από σχεδόν παντού (εκτός από μπότες / shoulders / off hand) και με αυξημένο cc από επίσης σχεδόν παντού έχεις έναν wizard που μόνο με αλλαγές στα skills γίνεται από omgwtffacemelting archon wizard σε omgwtf-stun lock cm wizard διατηρώντας υψηλό dps) και γιατί όχι αν είσαι πολύ καλά archon - cm hybrid build και μοιράζεις πόνο με κάθε τρόπο! Τέλος κάτι που παρατήρησα και πρέπει αν διορθωθεί ASAP είναι ότι έχεις μόνο 12% increased movement speed. Πάρε φτηνά lacuni ή άλλαξε το chest σου με tyrael's might ή τα pants με inna's temperance και πήγαινε στο 24% αλλιώς το archon build δε θα έχει νόημα FAQ: Μα δεν θα έχω καθόλου APoC. Πράγματι. Δεν το χρειάζεσαι όμως. Γιατί; Μα γιατί στο cm build που ΘΑ το χρειαζόσουν θα βάλεις signature spell το shock pulse με living lightning και passive το prodigy και θα είσαι μια χαρά. Εγώ χωρίς να έχω τα κατάλληλα αντικείμενα έχω σκοτώσει azmo mp8 με build wicked wind / frost nova/ crystal shell / blast/ - - living lightning / force armor passives : prodigy / astral presence / cm Ό,τι άλλο θες ή για farming / ubers / keys κλπ κάνε με add in game αλλά γράψε nickname από insomnia Πάμε για ύπνο τώρα γιατί δουλεύουμε αύριο! 2
paularas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω προκαταβολικα για ολα. Θα δοκομασω σιγα σιγα μερικα με το που τερματισω λιγο με τον μαγο και το χαρω. Απλα μια ερωτηση, πως γινεται να εισαι mp3 (να φαρμαρεις εκει) οταν και γω με 110κ ειμαι εκει (2 με 3mp εχω καθαρισει acts 1-3)? δηλαδη με 230-250κ ανετα εισαι mp5. A, και με resistances, και loh τι κανουμε; Θελει; Και ποσο θελει; Sent from my iPhone using Insomnia
awake68 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) και εγώ ένα μεγάλο RESPECT για την τόσο καλή ανάλυση σου... βλέπω ότι πάνω κάτω έχουμε περίπου τις ίδιες απόψεις επί τα του Wiz... οπότε σου κάνω πρόταση ΓΑΜΟΥ (χαχαχα)...ζητώ επίσημα την μαγισούλα σου! Υ.Γ. Θα είμαι καλός σύζυγος...θα σε αφήσω να δοκιμάσεις και το Echoing Fury μου, (ναι, είναι μαύρο και μακρί...lol) για να δεις εάν σου ανεβαίνει το dmg σου ... (1188.6 DPS, (532-1107dmg , 1.45 ApS), 220 min, 410 max, 40% dmg, 167 intel, +0,25 APS, με 100 CD από gem) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από awake68
gozzar07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχετε να προτείνετε κάτι για την δικιά μου μήπως?? Κάποιο Build συγκεκριμένο η' οτιδήποτε τελος πάντων. Θέλω να ανεβάσω dps κάπως και δεν ξέρω πως να ξεκινήσω... Έχω ότι βλέπετε απο gear +ενα πολύ καλο "Mempo Of Twilight" στο σεντουκι δίπλα απο τις κάλτσες.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gozzar07-2298/hero/13286571 BlackScorpion respect για το post σου.. έχω να διαβάσω κάτι με τόσο ενδιαφέρον απο την 1η δημοτικού.
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω προκαταβολικα για ολα. Θα δοκομασω σιγα σιγα μερικα με το που τερματισω λιγο με τον μαγο και το χαρω. Απλα μια ερωτηση, πως γινεται να εισαι mp3 (να φαρμαρεις εκει) οταν και γω με 110κ ειμαι εκει (2 με 3mp εχω καθαρισει acts 1-3)? δηλαδη με 230-250κ ανετα εισαι mp5. A, και με resistances, και loh τι κανουμε; Θελει; Και ποσο θελει; Sent from my iPhone using Insomnia Καλή παρατήρηση. Όπως είπα και σε προηγούμενο post υπάρχει μία χρυσή τομή σε farming / xp gain / loot gain / time waste δηλαδή τι αποδίδει καλύτερα σε όλα αυτά. Φυσικά και μπορώ να παίξω σχετικά άνετα και σε ΜΡ4 και με classic CM σε MP5-6 και 7-8 αν αλλάξω 2-3 αντικείμενα αλλά δεν έχει νόημα καθώς είναι πολύ αργό. Για καθαρό archon spec κοίτα το παρακάτω chart (πρέπει να ισχύει περίπου ακόμα) Εγώ ας πούμε ιδανικά φαρμάρω ΜΡ2 με 225Κ dmg. Για να φαρμάρω με την ίδια άνεση το 3 θα έπρεπε να έχω 326Κ dmg αλλά και να έχω ανάλογα παραπάνω EHP ώστε να αντέχω στην αυξημένη ζημιά που κάνουν τα τέρατα. Και επειδή ακόμα και στο ΜΡ3 αντέχω απλά πηγαίνω ένα κλικ πιο αργά, για ΜΡ4-5 δες πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στο health των τεράτων. Για να φαρμάρω άνετα και αποδοτικά εκεί θα έπρεπε να έχω σχεδόν BiS gear και πάνω από 450Κ dmg που αυτή τη στιγμή απλά δεν παίζει χωρίς πολλά μύρια gear. Ο στόχος είναι να κάνεις πολλά runs για να σκοτώσεις όσο το δυνατόν πιο πολλά τέρατα για περισσότερες πιθανότητες σε καλά items χωρίς να χάνεις χρόνο σε τζάμπα τρέξιμο όταν ψοφάς. Δηλαδή στο χρόνο που θα μου πάρει να βγάλω ένα act3 στο ΜΡ4 θα το έχω βγάλει 2 φορές στο MP2 και 1,5 φορές στο MP3 άρα είναι καλύτερο να τρέξω 2 φορές στο MP2 που το έχω άνετα, που δε θα ψοφίσω ακόμα και στα χειρότερα packs και δε θα χάσω χρόνο τρέχοντας στην άκρη του χάρτη να βρω που πέθανα παρά να τρέχω στο 4 και να κάνω τόση ώρα για ένα μικρό bonus σε πιθανότητα που δεν εξασφαλίζει κιόλας ότι θα πέσει κάτι καλό ή καλύτερο σε stats Resistance + LoH. Resistances φυσικά και θέλει γιατί με archon (ειδικά με improved rune) δεν έχει κανένα αμυντικό skill οπότε πρέπει να αντέχεις κάποια χτυπήματα, γύρω στα 600 all res είναι καλά για ΜΡ2-3 ειδικά αν παίξεις και prismatic armor και αν έχεις και κάνα φίλο barb να ανεβάσει με κραυγή είσαι super αλλά θέλει και αρκετό vitality οπωσδήποτε πάνω από 30κ για να έχεις μια ασφάλεια. LoH = Δεν είναι καλό, όχι στο επίπεδό σου. Γιατί το LoH σου δίνει συγκεκριμένα hp όσο dmg και αν κάνεις. Αντίθετα αυτό που θέλουμε είναι life steal γιατί ανεβαίνει όσο και ανεβαίνει και το dmg σου. Στα 230κ με magic weapon - blood magic που δίνει 1.5% life steal είναι ικανοποιητικό σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ώστε να μην ξοδεύεις και πολλά pots. Βέβαια όπλα με life steal είναι απλησίαστα. Υποτιμημένο είναι και το life after kill που μπορείς να το βρεις σε 1000+ σε δαχτυλίδια αλλά και σε όπλα και αλλού αν δεν κάνω λάθος. Χρήσιμο και σε όλα τα build καθώς αυτό που θες είναι να σκοτώνεις γρήγορα και ειδικά σε archon δείχνει την αξία του. Ακόμα και αν πέφτει η ενέργειά σου εσύ θα αναπληρώνεις μεγάλά ποσά και άμεσα για κάθε kill και μάλιστα πιάνει και στα illusions από illusionist affixes σε packs! Οπότε πρακτικά είναι καλύτερο από ένα μικρό loh ή ακόμα και σκέτο life steal. Καλύτερα δλδ 1000+ life after kill + 1,5 life steal από το blood magic Επίσης είδα στο build σου είχες galvanizing ward. Καλό αλλά το blur νομίζω ότι είναι καλύτερο αν σε ζορίζουν στο act3 τίποτα phase beasts και heralds of pestilence και γενικά δυνατά melee. Τα υπόλοιπα αργότερα, δουλειά γαρ
awake68 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 @ gozzar07 μια χαρά είναι το build σου…επιτέλους lacuni (το φωνάζω εδώ και μήνες, αυτό)… λοιπόν …belt = the witching hour με τα χίλια (απίστευτη, από τα καλύτερα legendary στο game), και φυσικά ένα καλό Triumvirate (είναι φτηνά το δικό μου το πήρα 3m)…ΔΙΑΒΑΣΕ προσεχτικά την ανάλυση από ΒlackScorpionX… αυτά για την ώρα… είναι και η δικιά σου μαγισσούλα υποψήφια σε γάμο (σε περίπτωση που φάω χυλόπιτα από την άλλη)…. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 normal font plz, λυπηθείτε μας
gozzar07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 @ gozzar07 είναι και η δικιά σου μαγισσούλα υποψήφια σε γάμο (σε περίπτωση που φάω χυλόπιτα από την άλλη)…. Αν παίξει προίκα η "Witching Hour" ευχαρίστως, διότι φράγκα δεν παίζουν αυτή τη στιγμή..!! Με το που σχολάσω πάω να τσεκάρω Triumvirate! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις