Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@paularas

για CM (I'am) οπωσδήποτε θες teleport που είναι must για tank wiz...

όπως επίσης και Diamond skin για τα reflect dmg κ.λ.π...

το Archon δεν ταιριάζει για CM Wiz.

τώρα, εγώ θα σου πρότεινα :

1) lacuni prowlers (bracers) το +9 attack speed και το 12% movement που είναι αρκετά χρήσιμα σε κάθε περίπτωση (βρίσκεις και αρκετά φτηνά τώρα στο ΑΗ),

2)
επίσης με τα 1000 πάρε μια Triumvirate
(
source
) που για μένα δίνει το μεγαλύτερο
dmg
από οποιαδήποτε άλλη
source (και αυτή πολύ φτηνή στο ΑΗ)

3)
σε συνδιασμό βέβαια με ένα καλό 1Η όπλο (εγώ έχω 1 Echoing Fury)…

επίσης για cm wiz θες όμως το λιγότερο 900-950 allres…

Δημοσ.

αν θες από μένα κάτι θα σου απαντήσω σε κανα 2ωρο που θα είμαι σπίτι ...

η να σου linkαρω τον char μου...

Δημοσ.

trial and error στο cm build πιστεύω δεν υπάρχει μιας και θεωρητικά και mp10 πας και δεν ψοφας, βέβαια ούτε αυτά ψοφάνε αλλά μπορείς να πεις "να δείτε, φαρμάρω 10άρι paragon" από την άλλη, επειδή ανέβηκα με archon build 20 - 60 με 10 paragon lvl (και όσο αστείο και να σου φαίνεται ήταν ΠΟΛΥ δυσκολο πολλές φορές) ή το καθαρίζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ή θες να σπασεις το pc μιας και δεν πιστεύω ότι υπάρχει και τόσο χρυσή τομή..... άντε go figure τωρα.... tyvm πάντως για την βοήθεια

Για το archon μιλαγα για trial and error να δεις με το gear σου μεχρι που τραβας ανετα και να παιζεις εκει, το CM ok ειναι ψιλοστανταρ..

Δημοσ.

Μόλις...

ok! είναι η ώρα που κάνω κολοτούμπες....lol

δεν συζητώ πόσο πιάνει στο ΑΗ γιατί θα πάθω τίποτα..

θα το κρατήσω γιατί είναι super upgrade...

εννοείται τα γνωστά : act1 με MP2, 5XNV , μου το έριξε ο Keywarden (thank u so much που δεν μου έριξες το key...lol)...

με 263 mf...

Υ.Γ. : δεν παίζω ούτε θα παίξω ξανά πάνω από το ΜΡ2 ......LOL

http://img705.images...enshot079uz.jpg

Δημοσ.

@paularas

μάλιστα...έχεις φτιάξει έναν Hydrid cm-kite wiz, με αρκετά καλό intel. από τα σετ, αλλά χωρίς υψηλό C.C k' με λίγο έως ελάχιστο CD γι'αυτό και δεν βγάζεις υψηλό dmg...

και το σπουδαιότερο έχεις αρκετά χαμηλό health...πολύ δύσκολο για ACT3.

τώρα για αλλαγές έτσι όπως είσαι δεν μπορώ να βρώ κάτι...προχώρα και βλεπουμε στην πορεία...

Δημοσ.

τπτ σπουδαίο, θα ήταν ok αν ήταν 200+ str...

to ξερω ρε φιλε για αυτο ειπα απλα "βλεπεται" ...απο τη σαβουρα που εχω μαζεψει αυτο ηταν ΟΑΣΗ! :-D

Δημοσ.

εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυγουστάρω την όλη φάση των boss και με όλο αυτό τον εξουθενωτικό τρόπο του να προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα ring που στην τελική μπορεί να σου δώσει κι εντελώς μάπα stats...εννοείται και το αντίθετο φυσικά, αλλά είναι κι αυτό θέμα τύχης...

εγώ προσωπικά αγόρασα ένα Leoric's Signet (ring) 14 lvl με 24% bonus exp (είναι ακριβά λίγο), και μαζί με το 31% του gem από το helm είμαι αρκετά ok για exp....

βέβαια έχω στουμπώσει και τον follower με ΧΡ και μου δίνει γύρω στα 22,50 bonus ΧΡ per kill...

οπότε είμαι οκ (νομίζω) από lvl up...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...