awake68 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 fixed. δεν είναι real gold auction house αλλά real MONEY auction house! Με φιλική και χιουμοριστική διάθεση, πάντα (αν και θα είχα πλάκα να βάζαμε αληθινό χρυσάφι!) thanks... (ναι, αν παίζαμε με χρυσές λίρες, μάλλον...lol)
Retromaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά από τις συμβουλές έφτιαξα αυτό τον χαρακτήρα. http://eu.battle.net...694/hero/698949 Κατάφερα με έξυπνες αγορές να ανεβάσω dps και ταυτόχρονα να ανεβάσω και resistance και life και life steal! Το μόνο που έπεσε ήταν το dexterity Σε mp5 πάω αέρα και δεν χάνω πουθενά. Σε mp7 επίσης δεν χάνω και δεν κάνω καθόλου kiting απλά αργώ λίγο στους elites. Το dps μου εξαιτίας του battle rage και frenzy είναι στα 145k συνέχεια πάνω στην μάχη. Μπορώ να ανεβάσω καμιά 15-20κ dps αν πέσω σε vitality και εγκαταλείψω το life steal. Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7.
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά από τις συμβουλές έφτιαξα αυτό τον χαρακτήρα. http://eu.battle.net...694/hero/698949 Κατάφερα με έξυπνες αγορές να ανεβάσω dps και ταυτόχρονα να ανεβάσω και resistance και life και life steal! Το μόνο που έπεσε ήταν το dexterity Σε mp5 πάω αέρα και δεν χάνω πουθενά. Σε mp7 επίσης δεν χάνω και δεν κάνω καθόλου kiting απλά αργώ λίγο στους elites. Το dps μου εξαιτίας του battle rage και frenzy είναι στα 145k συνέχεια πάνω στην μάχη. Μπορώ να ανεβάσω καμιά 15-20κ dps αν πέσω σε vitality και εγκαταλείψω το life steal. Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7. για αρχή πάρε το head με socket, πέτα του ένα κόκκινο και maxare όλα σου τα gems και βλέπουμε από εκεί και πέρα. στο λέω γιατί πρώτα φτιάχνουμε την βάση και μετά ανεβαίνουμε σιγά σιγά (small baby steps όπως λένε)
Retromaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 για αρχή πάρε το head με socket, πέτα του ένα κόκκινο και maxare όλα σου τα gems και βλέπουμε από εκεί και πέρα. στο λέω γιατί πρώτα φτιάχνουμε την βάση και μετά ανεβαίνουμε σιγά σιγά (small baby steps όπως λένε) Με socket χάνεις το all resistance και επειδή δεν κάνω farming για xp αλλά για keys προς το παρόν το κρατάω. Αλλά το έχω υπόψην να το αλλάξω όταν πάω για xp. Όσο για να μαξάρω τα gems, θα κερδίσω όλο και όλο 50 strength? Αξίζει το κόπο να δώσω τόσα λεφτά για αυτό; Δεν είναι καλύτερα να τα επενδύσω κάπου αλλού; Με το life steal τελικά τι να κάνω;
@LF@147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veloudios-2496/hero/15622732 πανω απο mp2 δεν μπορω τα elites...καμια συμβουλη απο τους εμπειρους???
ThrowDOWN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά ........ .......Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7. εφοσον παιζεις με 1h κρατα το το life steal στο off hand. αν καποια στιγμη πας σε 2h (πχ. skorn) ή ανεβασεις αρκετο dmg με τα 1h θα σου φτανει το bloodlust μονο. δοκιμασε να βγαλεις ενα απο τα 2 armor passives και βαλε το ruthless, απο τα skills δοκιμασε να παιξεις με cleave για να κανεις dmg σε περισοτερα mobs ταυτοχρονα και αντι για revenge θα σου προτεινα να βαλεις το ignore pain με το rune για life. http://eu.battle.net...6/hero/15622732 πανω απο mp2 δεν μπορω τα elites...καμια συμβουλη απο τους εμπειρους??? ανεβασε dmg λογικο ειναι να μην σου φτανει για το mp2.
Retromaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 απο τα skills δοκιμασε να παιξεις με cleave για να κανεις dmg σε περισοτερα mobs ταυτοχρονα και αντι για revenge θα σου προτεινα να βαλεις το ignore pain με το rune για life. Έβαλα cleave και τζίφος. Παίζοντας act iii έχανα στα elites(mp7) συνέχεια. Αν και αρχικά μου φάνηκε καλή ιδέα και μένα παρά ταύτα ήταν χειρότερα. Δηλαδή μπορεί το cleave να χτυπά πολλούς ταυτόχρονα, όμως το rend κάνει λιγότερη ζημιά γιατί το frenzy έχει σε μένα 20κ μεγαλύτερο dps. Και το blood lust κάνει λιγότερο life restore! Επίσης τα elites σύνηθως σκορπίζουν δεξιά αριστερά και το cleave δεν σου δίνει κάποιο πλεονέκτημα εκεί. Πραγματικά το run με cleave ήταν απογοήτευση (το είχα με 170% damage). Το revenge επίσης με το 30% chance μου ενεργοποιείται συνέχεια και κάνει heal 5% για καθε hit και το βρήκα να με βοηθά περισσότερο με πολλά mobs. Αυτά με το δικό μου gear. Το δοκίμασα πάντως ολόκληρο run, δεν το απέρριψα με την μία. Το ruthless μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα και έβγαλα το tough as nails που δεν έδινε και πολύ. Τώρα είμαι 110κ base damage και 175k πάνω στην μάχη.
NickTG Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να 'μαι και εγώ: http://eu.battle.net/d3/en/profile/NickTG-2147/hero/2181984 Προς το παρόν παίζω MP4 με monk και MP3 με witch doctor.
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 θέλω από χθες να δείξω τον χαρακτήρα και το armory δεν αναβαθμίζει τα αντικείμενα, πήγα 60, πήγα στο ah, ακολούθησα τις οδηγίες που έπρεπε: 2,10+ speed , 550+ loh, 4400 armor + , 600+ all resistances 8+ arcane power gain / hit και κατάφερα με 25-30m να δω ότι μπορώ να φαρμάρω σχετικά άνετα (από ότι φαίνεται) mp5 (εκτός από τον συνδιασμό jailer / fire chains / shielding + 1 ακόμα μαλακία όπου με έκανε να πεθάνω 4 φορές για να το φάω) (γενικά και 2-2 elite packs @ mp5 τα έχω άνετα) το link είναι το http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883 και όποτε δουλέψει, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τώρα τι να αναβαθμίσω και σε ποιο σημείο και με πόσα λεφτά
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 θέλω από χθες να δείξω τον χαρακτήρα και το armory δεν αναβαθμίζει τα αντικείμενα, πήγα 60, πήγα στο ah, ακολούθησα τις οδηγίες που έπρεπε: 2,10+ speed , 550+ loh, 4400 armor + , 600+ all resistances 8+ arcane power gain / hit και κατάφερα με 25-30m να δω ότι μπορώ να φαρμάρω σχετικά άνετα (από ότι φαίνεται) mp5 (εκτός από τον συνδιασμό jailer / fire chains / shielding + 1 ακόμα μαλακία όπου με έκανε να πεθάνω 4 φορές για να το φάω) (γενικά και 2-2 elite packs @ mp5 τα έχω άνετα) το link είναι το http://eu.battle.net...7/hero/22786883 και όποτε δουλέψει, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τώρα τι να αναβαθμίσω και σε ποιο σημείο και με πόσα λεφτά Με archon ή με cm build? Γιατί αν δουλεύεις archon, το arcane power gain (Attack Power on Crit - APoC) δεν το χρειάζεσαι. Αν πάλι δουλεύεις με cm δεν πολυχρειάζεσαι loh καθώς μπορείς να αυξήσεις το dmg σου αφού θα τα έχεις stunlock εύκολα με αρκετό critical chance. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι το mp5 για farming δεν είναι αποδοτικό (για archon πάει πολύ αργά ενώ στον ίδιο χρόνο θα κάνεις 2 - 3 φορές το ίδιο run σε ΜΡ2-3 ενώ σε CM θα πηγαίνει πάλι πάααρα πολύ αργά, σε σύγκριση με ΜΡ2-3) Αν θες keys - organs, τότε ΟΚ
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 cmbuild παίζω, πήρα chantodos (ή όπως σκατά λέγεται) mh + oh, zunimashar chest boots ring (για το 3πλο σετ + resistances) και το head του μάγου (ένα epic) με socket. ουσιαστικά έκανα ότι νάναι πάνω στον πανικό μου μήπως και στήσω κάπως τον χαρακτήρα μου μόνος μου. βρήκα ένα κουτσό στραβό build, ακούμπησα 25-30m στο ah και πιστεύω ότι πήρα σχετικά καλά πράγματα, πραγματικά παίζω σχετικά αργά με cm build με 80-90k dps αλλά ακόμα και 0mp που το έβαλα πάλι ένιωθα ότι με το cm build πάω γενικά αργά σε σχέση με το archon >.<
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 CM build ειναι για boss/ubers μονο και το archon για να φαρμαρεις γρηγορα σε οποιο level εισαι ανετος.. Αν ειναι mp1/2/3 δεν πειράζει η ταχυτητα που θα κερδισεις με το archon build σε αποζημιώνει αν κανεις πολλα run.. Τωρα αν κανεις 1,2 τη μερα καλυτερα CM και οσο περισσοτερο MP μπορεις ειναι η αποψη μου..
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 επειδή από ότι είχα καταλάβει με archon δεν έκανες progress εκτος εάν έδινα το μισό μου Χ6 στο ah, με κανά 700 loh και άλλο τόσο resistances με παίρνει να παίξω full επιθετικό archon ή απλά βάζω το τάλεντ και μετά όλο αμυντικά spells με + armor & + resistances
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομιζω οτι καταλαβα τι εννοεις, αναλογα το gear και το gold που θες να δωσεις παει..Βαζεις archon και με trial and error βλεπεις μεχρι που εισαι για efficiency και απο κει και περα βελτιωνεις αν δεν σε ικανοποιεί.. CM παντως ειναι υπερβολικα φτηνοτερο, εγω με 1million εφτιαξα CM για την πλακα και επαιζα MP3 ανετα, απο την αλλη το archon build θελει σοβαρο χρημα για να φαρμαρεις σε mp3,4 efficient.. Δεν ξερω πολυ απο wiz οτι εχει πιασει το ματι μου σου λεω.
paularas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 trial and error στο cm build πιστεύω δεν υπάρχει μιας και θεωρητικά και mp10 πας και δεν ψοφας, βέβαια ούτε αυτά ψοφάνε αλλά μπορείς να πεις "να δείτε, φαρμάρω 10άρι paragon" από την άλλη, επειδή ανέβηκα με archon build 20 - 60 με 10 paragon lvl (και όσο αστείο και να σου φαίνεται ήταν ΠΟΛΥ δυσκολο πολλές φορές) ή το καθαρίζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ή θες να σπασεις το pc μιας και δεν πιστεύω ότι υπάρχει και τόσο χρυσή τομή..... άντε go figure τωρα.... tyvm πάντως για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις