Daemonos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πού κολλάει ο Βρωμερός Χάρης με το D3, έλεος... Φαντάσου το εξής.... Α Hunter to an almost dead demonic abomination in Tristram: I know what you're thinking. Did he fire six bolts or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a masterwork enchanted repeat crossbow, the most powerful handweapon in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά δεν με πειράζει το να βγει για κονσόλα ούτε να έχει "cartoonish" γραφικά, απλά δεν θέλω να δω ένα καινούργιο WoW, θέλω ένα παιχνίδι με αρχή, μέση και τέλος & μια ενδιαφέρουσα ιστορία το "σενάριο" του SC2 δεν τέλειωσε όμως, έχει 2 ακόμα expansions... όσο για το "να μην είναι WoW" δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση, το ένα είναι hack n slash rpg με single & multi player και το άλλο MMORPG... Με κάλυψε. Συγκρίνεις πατάτες με πόνυ. Μου θέλεις/ετε και Story. Σιγά το story που είχαν τα πρώτα 2 Diablo.. "Πάνε σφάξε τον διάβολο, και το σόι του." + συγκινήσεις στο sequel από αναμνήσεις του prequel (tristram/Cain), τουλάχιστον για εμάς που τερματίσαμε το D1 στα Win95 και το πεθυμήσαμε. Για HnS και A-RPG, το καλό multiplayer είναι το Α και το Ω πια. Καλά κάνει η Blizzard και στρέφεται εκεί. Ειδικά στο HNS σφάζεις-σφάζεις αλλά στην τελική θα κάνεις απόσβεση χρόνου σπέρνοντας στο PvP, στο SP σφάζεις-σφάζεις και στο τέλος καμαρώνεις απλά τα stats και τα gear σου και λες "τι δυνατός mawtaw που έγινα.. σε σχέση με τα fallen". Ο μοναδικός λόγος που δε κάνω Pre-order, είναι το ότι δεν θα είναι MMO.. απλά θα πειρατευθεί, και θα το τερματίσω με 3 κολλητούς μου στο Garena. Σωστ0ρ; Έτσι να κάνετε και εσείς, μέσα στη κρίση μας να δώσουμε 60€ για ένα Game που δε θα έχει τίποτα καινούριο στη τελική; Dungeon roaming game είναι, όχι simulation χειρουργικής. Δέκα χρόνια περιμέναμε την ανακοίνωση του στο '08 και 4 χρόνια να βγει.. και όλα αυτά για τα Havok; Αν θέλει να βάλει διαφημίσεις της ATi στα towns και tattoo "facebook" στο κωλομέρι του baal καλώς, από εμένα η blizzard δε θα βγάλει ούτε ευρώ πάντως.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι να κάνετε και εσείς, μέσα στη κρίση μας να δώσουμε 60€ για ένα Game που δε θα έχει τίποτα καινούριο στη τελική; Ούτε 30€ δε βγαίνει από Αγγλία.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Στην τελικη τελικη το πρωτο starcraft ειχε 3 campaigns μαζι με ολο το plot σε ενα παιχνιδι αρα δεν ξερεις τι μπορει να ερθει στα επομενα 2 Και τωρα αν σου εβαζα να παιξεις απο starcraft 1/broodwar μονο το campaign των terran θα ελεγες νταξ δν ηταν κατι φοβερο πολυ απλα επειδη δεν εχεις την συνολικη εικονα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε 30€ δε βγαίνει από Αγγλία. Και στην Ατλαντίδα 5€.. Παρόλλα αυτά α) δεν διαθέτουν ολοι visa β) Still, Garena is free.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Παιζεται το starcraft 2 στο garena?? εχω χασει οχι επισοδεια αλλα σεζον ολοκληρες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 αν θυμάμαι καλά όχι, μιας και δεν έχει "lan mode" το SC2 και αν αποφασίσουν να κάνουν το ίδιο και στο D3 θα έχουμε την ίδια φάση και σε αυτό...
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Οντως ετσι ειναι απλα ειπα μηπως βρεθηκα καμια υπερχακερια
pappous_soulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Και στην Ατλαντίδα 5€.. Παρόλλα αυτά α) δεν διαθέτουν ολοι visa β) Still, Garena is free. Όποιος θέλει βγάζει προπληρωμένη. Δεν είναι και τόσος κόπος.
RedPanda Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μου θέλεις/ετε και Story. Σιγά το story που είχαν τα πρώτα 2 Diablo.. το θέμα δεν είναι το τι εντύπωση σου έκανε στο story, αλλά το πόσο το story οδηγεί το παιχνίδι: είναι ουσιαστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού, δομείτε το παιχνίδι σύμφωνα με αυτό και το καθορίζει κάθε βήμα του χαρακτήρα ? Αυτό που δεν θέλω είναι το παιχνίδι να πάρει τη μορφή ενός συνόλου quests που υπάρχουν απλά για να δικαιολογούν farming και ο χαρακτήρας να είναι απλή συλλογή στατιστικών αντί χαρακτήρας ενός φανταστικού κόσμου που έχει φτιαχτεί από μια ιστορία. 60 euro αν το πληρώσεις από ότι να ναι ελληνικό κατάστημα, αν το πάρεις από έξω το βρίσκεις και 40 με τα μεταφορικά μέσα... ένταξη εξυπνάδες λέω κ'εγώ, όταν βγήκε το καλοκαίρι και δεν έφτανε το στοκ ήταν το πιο ακριβό game για PC παντού, ήταν μεγάλη συζήτηση σε gaming forums, look it up των προσδοκιών σου να φανταστώ, εμένα δεν με χάλασε πάντως για 1st part από την στιγμή που γνώριζα ότι θα υπάρχουν άλλα 2... όλοι το ξέραμε, μήνες πριν, το πρώτο κομμάτι θα εστιάζει μόνο στους terran και για αυτό περιμέναμε καλύτερο campaign από το ένα χλιαρό 1/3ο campaign των πρώτον παιχνιδιών των προσδοκιών μου φυσικά, των απόλυτα δικών μου προσδοκιών, των προσδοκιών που έφτιαξε το ευφάνταστο μυαλό μου. Α ! ΚΑΙ των προσδοκιών που έφτιαξαν StarCraft & Broodwar, Warcraft 3 & Frozen Throne όλες οι εταιρείες στρέφονται προς το multi εκεί είναι το ψωμί... σώπα ! captian obvious για τρίτη φορά. εσύ δεν είσαι που πετάχτηκες με το trololo video όταν είπα ότι δεν μου αρέσει το Mortal Kombat ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ένταξη εξυπνάδες λέω κ'εγώ, όταν βγήκε το καλοκαίρι και δεν έφτανε το στοκ ήταν το πιο ακριβό game για PC παντού, ήταν μεγάλη συζήτηση σε gaming forums, look it up δεν χρειάζεται καν να το κοιτάξω, ξέρω πόσο το αγόρασα την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, χωρίς να το προπαραγγείλω μάλιστα και δεν έκανε 60 euro... σώπα ! captian obvious για τρίτη φορά. τότε γιατί ελπίζεις να μην θυσιάσουν το SP για το MP? οι εταιρείες κοιτάνε το συμφέρον τους, δεν χρειάζεται να στο πω... εσύ δεν είσαι που πετάχτηκες με το trololo video όταν είπα ότι δεν μου αρέσει το Mortal Kombat ? u mad bro?
overpower Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 παιδια ποτε βγαινει το diablo? θελω να δω αλλαγες απο το πρωτο που το παιζαμε με τον φιλο μ στο playstation 1 και πραγματικα πορονομασταν :Ρ
RedPanda Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ^δεν υπάρχει ημερομηνία, ούτε καν αισιοδοξία για το 2011 τότε γιατί ελπίζεις να μην θυσιάσουν το SP για το MP? οι εταιρείες κοιτάνε το συμφέρον τους, δεν χρειάζεται να στο πω... στο Frozn throne & το WarCraft 3 θυσίασαν τίποτα ? Μήπως το μόνο που είπα από την αρχή στην ουσία, είναι πως δεν θέλω η Blizzard να γίνει μια από τις εταιρίες ?! u mad bro? μα το ανέφερα μόνο γιατί ήταν fail, και ξανά set to fail
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 στο Frozn throne & το WarCraft 3 θυσίασαν τίποτα ? Μήπως το μόνο είπα από την αρχή στην ουσία, είναι πως δεν θέλω η Blizzard να γίνει μια από τις εταιρίες ?! το WC3 και το TFT ήταν 10 χρόνια πριν σχεδόν (2002-2003), τελείως άλλη εποχή...μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ναι περίμενε εσύ με την Activision να μην γίνει μια από τις εταιρείες, ο αρχηγός τους θα είναι όχι απλά μία από αυτές... μα το ανέφερα μόνο γιατί ήταν fail, και ξανά set to fail trololol
RedPanda Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 το WC3 και το TFT ήταν 10 χρόνια πριν σχεδόν (2002-2003), τελείως άλλη εποχή...μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα Όπως σημείωνε και η φιλόλογος μου στις εκθέσεις μου: εδώ είναι που υποστηρίζεις το επιχείρημα σου, εξηγώντας γιατί είναι άλλη εποχή κτλ Δεν έχεις πει τίποτα ενδιαφέρον και δεν νομίζω να το κάνεις τώρα, οπότε ltrz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις