Retromaniac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 χμμ καλά πάει σήμερα, μόλις έπεσε και set mighty belt (mp7, 517 mf)
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 http://eu.battle.net...7/hero/22786883 μέσα σε 1 μέρα, παίζω από το level 20 περίπου με paragon 10 και απλά έχει άπειρη πλάκα να χαίρεσαι το παιχνίδι ακόμα και στο normal / nightmare / hell ps1: και εμένα μόνο 1 legendary έπεσε σε όλο το lvl up έως τώρα (από 3 ή 4 που είχαν πέσει στον dh) και αυτό κόφα.. άντε να δούμε στα 60 τι θα κάνει (κατά πόσο fun είναι) και εάν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το cm build
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 http://eu.battle.net...7/hero/22786883 μέσα σε 1 μέρα, παίζω από το level 20 περίπου με paragon 10 και απλά έχει άπειρη πλάκα να χαίρεσαι το παιχνίδι ακόμα και στο normal / nightmare / hell ps1: και εμένα μόνο 1 legendary έπεσε σε όλο το lvl up έως τώρα (από 3 ή 4 που είχαν πέσει στον dh) και αυτό κόφα.. άντε να δούμε στα 60 τι θα κάνει (κατά πόσο fun είναι) και εάν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το cm build άμα βρεις τρόπο να αποφύγεις το cm build στο 60 για mp5++ χωρίς να γεράσεις από το kite και χωρίς να ψοφάς σε κάθε reflect damage pack, πες μου και μένα. Έχω φτάσει σχεδόν τα 230κ dmg buffed αλλά ειλικρινά για παραπάνω από ΜΡ5 δε βγαίνει με archon build ακόμα και με μερικές τσαχπινιές στο build. Οπότε μετά πάμε για cm build ή για ένα hybrid cm-archon το οποίο είναι και πανάκριβο btw. Επίσης για το cm build το "1-2-3-4-κλικ" θα το κάνεις και στον ύπνο σου Εγώ δεν το πολυαντέχω... άντε μια στις τόσες για κάνα key και ubers.
paularas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 γιατί, archon build για mp5 σε χαλάει εάν πέφτουν σαν μύγες? μιας και με το cm build γρήγορα δεν πέφτουν, απλά δεν πέφτεις ούτε εσύ... ps1: υπάρχουν διάφορες εκδοχές cm build μιας και ουσιαστικά βλέπω τους ΠΑΝΤΕΣ με (νομίζω) ακριβώς το ίδιο
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 γιατί, archon build για mp5 σε χαλάει εάν πέφτουν σαν μύγες? μιας και με το cm build γρήγορα δεν πέφτουν, απλά δεν πέφτεις ούτε εσύ... ps1: υπάρχουν διάφορες εκδοχές cm build μιας και ουσιαστικά βλέπω τους ΠΑΝΤΕΣ με (νομίζω) ακριβώς το ίδιο Καθόλου δε με χαλάει απλά δεν πιστεύω ότι σύντομα, ίσως και ποτέ να φτάσω να φαρμάρω ΜΡ5 και να πέφτουν σα μύγες. Ακόμα και αυτός εδώ http://www.diabloprogress.com/hero/jaetch-1861/Aesthia/4136297 φαρμάρει μέχρι ΜΡ4 για αντικείμενα. Φαντάσου. Προφανώς και εγώ και αυτός και πολλοί άλλοι μπορούμε να φαρμάρουμε και ΜΡ4 και ΜΡ5 με archon απλά θα πέφτουμε (και) εμείς σαν τις μύγες οπότε δε συμφέρει. Για archon build πρέπει να ανεβάζεις και τα EHP ταυτόχρονα για να πεις ότι ανεβαίνεις σε MP. Επίσης με CM build πέφτεις μια χαρά απλά όχι εύκολα και σίγουρα όχι όπως με archon. Σου κάθονται κάτι πανέμορφα affixes και σου ....μάνε και το cm και ό,τι έχεις κατά νου, ειδικά αν τα αντικείμενα σου είναι για archon build αλλά ψιλοβγαίνουν για cm. Δηλαδή άμα σου λείπει λίγο attack speed και λίγο critical chance, τότε τα τέρατα δε γίνονται stunlock και έχουν επιστροφές (έστω και μικρές) και μετά ψάχνεις την οθόνη να βρεις το πτώμα σου. Για να μην πω για κάποια ranged packs που απλά πιάνεις το ένα και τα άλλα πάνε πιο πέρα και κάνουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές cm build αναλόγως τα αντικείμενα αλλά κάποια είναι standard. Εγώ πάντως δεν το προτιμώ και το χρησιμοποιώ από ανάγκη μόνο για keys / ubers. Είναι όμως ΟΡ build.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά έβγαλε προσφορά το e-shop το Diablo 3 στα 36 ευρώ!! Τι λέτε??Είναι καλή η τιμή?? Σκέφτομαι να το αγοράσω τα χριστούγεννα για τον ξάδελφό μου...Λέτε να πάει πιο κάτω η τιμή μέχρι τότε??Δεν είναι και πολλές οι μέρες ακόμη... Thanks in advance!!
bluescorpion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πως μετανοιωσα που το είχα αγοράσει οταν βγήκε.μην το αγορασεις ούτε για 2 ευρω.μαπα τελείως. Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι για μένα αλλά για τον ξάδελφο μου που ήταν φανατικός στο diablo... Λέτε να ξενερώσει?? Εγώ θα του το πάρει δώρο και ότι θέλει ας το κάνει... Αλλά πείτε μου παίζει να βγει τα χριστούγεννα καμία καλύτερη προσφορά για το Diablo??
pj2501 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αλλά πείτε μου παίζει να βγει τα χριστούγεννα καμία καλύτερη προσφορά για το Diablo?? αμα το σκεφτεσε τοσο πολυ αστο καλυτερα παρτου 1 γλειφιτζουρι! 35 ευρω δωρο θα παρεις βρε εβρεε, και θες να το κατεβασεις κιαλλο?
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 αμα το σκεφτεσε τοσο πολυ αστο καλυτερα παρτου 1 γλειφιτζουρι! 35 ευρω δωρο θα παρεις βρε εβρεε, και θες να το κατεβασεις κιαλλο? Χαχα οικονομική κρίση (αφού δεν το παίρνει αυτός θα του το πάρω εγώ )!! Ε δεν έχει και γενέθλια..απλά θα του κάνω έκπληξη
greeneye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αστε ρε παιδια τον κοσμο να αγοραζει DIABLO III ειδικα απο τωρα και περα... που θα πουλησω εγω τη σαβουρα που εχω μαζεψει στο AH ?!
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 for the record, σήμερα σε μερικά runs που έκανα μου έπεσαν 4 legendary (σύνολο ημέρας όχι ανά run). Συνεπώς για το αν άλλαξε το drop chance, μάλλον ήταν η ιδέα μου και η κακή μου τύχη. Case closed.
awake68 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 hello... εχθές είχα το καλύτερο drop μέχρι στιγμής στο game... set απο το Natalya's --> boots με 231 dext. και 39 vit. 78 allres...το πιο φτηνό με παρεμφερει στο GΑΗ έχει 200m + το έβαλα RGAH και βλεπουμε... στο act1 με ΜΡ2 απο boss pack (μπλε), με 5ΧNV στην cave του northhighlands...(τι άλλο θέλετε να σας πω!...χεχε)... α, είμαστε και στο 38 paragon, 302 mf..
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 hello... εχθές είχα το καλύτερο drop μέχρι στιγμής στο game... set απο το Natalya's --> boots με 231 dext. και 39 vit. 78 allres...το πιο φτηνό με παρεμφερει στο GΑΗ έχει 200m + το έβαλα RMAH και βλεπουμε... στο act1 με ΜΡ2 απο boss pack (μπλε), με 5ΧNV στην cave του northhighlands...(τι άλλο θέλετε να σας πω!...χεχε)... α, είμαστε και στο 38 paragon, 302 mf.. fixed. δεν είναι real gold auction house αλλά real MONEY auction house! Με φιλική και χιουμοριστική διάθεση, πάντα (αν και θα είχα πλάκα να βάζαμε αληθινό χρυσάφι!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις