Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη δουμε καποιον καλυτερο αμεσως εχει ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα/bot etc.. Αμαν αυτη η Ελληνικη νοοτροπία δεν λειπει ουτε απο το gaming.. :-(

ασε με ρε φιλε....ελληνικη νοοτροπια και τριχες! ... ελα να δεις τι γινετε απο BOT και μετρα μιλα ανθρωπε με τους ωραιους τροπους και την ευρωπαικη νοοτροπια...

τα ΒΟΤ κανουν παρελαση

Δημοσ.

τι να σου πω, παιζεις με cap mf συνεχεια (μολις πας στα 5 stack) οποτε κατι παραπανω παιρνεις σε stats στα items. δεν εχω παραπονο απο την στιγμη που πηγα 100 ως τωρα (7μερες μετα) εχω βγαλει κοντα στα 700m απο drops :-)

Το θεμα ειναι ομως οτι η τιμη του gold epese apisteyta opote πουλωντας το θα βγαλεις πολυ λιγα... εκτος αν εχεις αλλους σκοπους.

Δημοσ.

τι να σου πω, παιζεις με cap mf συνεχεια (μολις πας στα 5 stack) οποτε κατι παραπανω παιρνεις σε stats στα items. δεν εχω παραπονο απο την στιγμη που πηγα 100 ως τωρα (7μερες μετα) εχω βγαλει κοντα στα 700m απο drops :-)

700m από drops σε 7 μέρες θυμίζει farming αρχές 1.04, τότε που άξιζε να farmareis. Εγώ προσωπικά με 35κ elite kills στο 1.05 άντε να χω βγάλει 200m+ένα 150m upgrade(vile ward) και φυσικά σταμάτησα να farmarw το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Μάλλον είσαι πολύ τυχερός. Αυτό είναι το προφιλ μου http://www.diabloprogress.com/hero/superbad-2986/superbad/7789956 .

Δημοσ.

αντικειμενικά τώρα, στο 100 paragon lvl πέφτουν έστω legendary και decent gear? διαφορά στα stats φαίνεται τόσο πολύ?

Αν έχεις υψηλό mf(λόγω plvl ή gear) πέφτουν πολύ πιο συχνά τα legendary.

Δημοσ.

Sorry για τη νουμπίστικη ερώτηση.

Είχα λογαριασμό στο battlenet απο παλιές εποχές, και καθώς μπήκα για να το κατεβασω, μου λεει περί free starter εκδοσης. Αφου κατέβηκε το παιχνιίδι ομως, δε δεχεται το λογαριασμό του battlenet...

Κατάλαβα κατι λαθος περί free ;

Δημοσ.

Οχι εντέλει, διότι ελεγε πως δεν υπάρχει. Και ειχα σε εκείνο τα S/N απο 3 γνήσια παιχνίδια που επαιζα και ονλαιν. Απλώς, στο account το "καινούργιο" ανέφερε περί free παιχνιδιού, αλλά δε μου περνάει τους κωδικούς όταν ξεκινώ το diablo.

Δημοσ.

Τι διάολο (pun intended) συμβαίνει με τα legendary drops? Μέρες τώρα που κάνω πολλά runs και δε μου έχει πέσει ούτε ένα, ούτε καν από εκείνα τα άχρηστα, έτσι για να λέμε. Από εκεί που μου έπεφταν 1-2 σε κάθε run τώρα τίποτα. Να σημειώσω ότι μόλις χτύπησα paragon lvl 50 και η enchantress follower ειναι mf maxed.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η διαφορά στην ποσότητα των drops. Κανένας άλλος με ίδια συμπτώματα ή μόνο εγώ είμαι;

Δημοσ.

same

Τι διάολο (pun intended) συμβαίνει με τα legendary drops? Μέρες τώρα που κάνω πολλά runs και δε μου έχει πέσει ούτε ένα, ούτε καν από εκείνα τα άχρηστα, έτσι για να λέμε. Από εκεί που μου έπεφταν 1-2 σε κάθε run τώρα τίποτα. Να σημειώσω ότι μόλις χτύπησα paragon lvl 50 και η enchantress follower ειναι mf maxed.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η διαφορά στην ποσότητα των drops. Κανένας άλλος με ίδια συμπτώματα ή μόνο εγώ είμαι;

same here, μολις χτυπησα 58 paragon αλλα απο το patch 1.0.6 σαν να επεσε το drop rate μου φενεται

Δημοσ.

Τέλοσπάντων, ρώτησα και σε άλλα φόρουμ αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έχει αλλάξει κάτι οπότε μάλλον είναι ιδέα μου και κακή τύχη. Δεν παραπονιέμαι, έχουν πέσει 1-2 καλά rares αλλά μου κάνει εντύπωση ότι τόσες μέρες ούτε ένα legendary. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω όταν ξαναπέσει, να δούμε πόσες μέρες πέρασαν :P

Δημοσ.

kai εμενα στα τελευταια 3 run κανενα legendary gmt... μαλλον επεσε κοφτηρι αλλα τελως παντων! :cry:

Μου επεσε ομως ενα plan για randiant star ruby ! :ph34r: ομως το ειχα, φτιαχνω τα παντα στο κοκκινο, ας επεφτε ενα αλλο γμτ... :mad:

το πουλησα αμεσως ομως με 950.000 περιπου μικτα. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...