Retromaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Αυτός ο Demon Hunter είναι πρώτος στην Ευρώπη σε ότι αφορά το unbuffed dps.Τα resistances του είναι υπερβολικά χαμηλά και ρωτάω τώρα πως την βγάζει καθαρή απέναντι σε reflect damage??? 7 στα 10 elites έχουν reflect damage.Πως επιβιώνει αυτός???Με ποιό τρόπο???Βοηθάει το vitallity???Βοηθάει το gloom???Είναι αρκετά αυτά για MP10 που φαντάζομαι ότι θα παίζει αυτός??? http://eu.battle.net...3/hero/19987765 Με τοσο dexterity δεν θα κανει dodge τα 3 στα 4 reflections; Η΄δεν γίνονται τα reflections dodge; Καλά τα λεφτά για τέτοιο gear δεν τα λυπούνται;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 δεν γίνονται dodge πλέον τα reflect dmg, το άλλαξαν στο τελευταίο patch νομίζω...
gozzar07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Και με πεταει εξω...το περιεργο ειναι sto auction ηοθσε μ αφηνει...ο υπολογιστης μοτ φταει ?τι γινετε? Δοκίμασε να شبه الجزيرة العربي και αν δεν φτιάξει τοτε جزيرة العرب. 1
Bigi444444 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μα και στα 2 το ίδιο του λες να δοκιμάσει.
gozzar07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μα και στα 2 το ίδιο του λες να δοκιμάσει. Για πρόσεξε τις μουτζούρες καλύτερα...!
werty21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 τελικα φορματ και ολα πηγαν μια χαρα... σχετικα με το λαθος γραψιμο απ το πολλα νευρα δεν ξαναδιαβασα τι γραφω ειμαι 50 Lv και θα ξαναπαιξω το ιδιο story σε πιο δυσκολο επιπεδο? pvp υπαρχει στο παιχνιδι? ευχαριστω για το χρονο σας
Retromaniac Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά θέλω να παίζω MP5 άνετα... Αυτή την στιγμή έχω κάποιο πρόβλημα με το dps. Κρατάνε αρκετά οι μάχες και μερικά elites θέλω 2-3 (ίσως και 4) φορές να τα βγάλω, αν και με το frenzy και battle rage μαζί είμαι 115k. Έχω full resistances (700) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dimitris-2694/hero/698949 και σχετικά καλό health (49K). Τι να κάνω για να παίζω άνετα mp5; Τι πρέπει να θυσιάσω τελικά προς χάρην του άλλου, γιατί τώρα υπάρχει μια ισορροπία
mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αν και δεν ειμαι σχετικος με barbarian , θεωρω armor , health , resistances εισαι κομπλε. Βλεπω 77k base dps...και μου φαινεται λιγο....ποσο crit chance/crit dmg εχεις ? εγω με καμμια 35k hp περιπου , πολυ λιγοτερα resistances (περιπου 300) και με λιγοτερο προφανως armor απο σενα ..ΑΛΛΑ 100-110k dps και με σχετικα καλο crit chance/crit dmg προχωραω με σχετικη ανεση mp5 Tα απλα γκρουπς φευγουν αερα πατερα..στα ελιτες υπαρχει μια σχετικη καθυστερηση...το kiting ειναι ευκολο..δεν με ριχνουν με την μια..μπορω να τα γυροφερνω για ωρες...μονο στο reflect damage ζοριζομαι. Απο κει και περα ποσο γρηγορα θα τα φαω ειναι θεμα και ποσα criticals θα σκασουν....συνηθως μεσα σε 1-2 λεπτα στην καλυτερη...τα καθαριζω. (παιζω demon hunter)
Retromaniac Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτά είναι τα stats μου. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ανεβάσω dps. Αλλά το θέμα είναι ότι μετά θα πέσω σίγουρα σε resistance, dodge(1 στις 5 τώρα) και hp. Θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα τότε ή θα χαλάσω λεφτά για να ανέβω dps και να πέσω στα άλλα, και οπότε να είμαι με περίπου ίδια αποτελέσματα; Μπορώ φυσικά να ανεβάσω dps χωρίς να ρίξω τα άλλα αν είχα λεφτά για πέταμα, γιατί τότε μιλάμε για gear που το καθέ item θα στοιχίζει 8ψήφιο νούμερο τουλάχιστον...
mphxths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 @retromaniac για να μην γινω ελεεινος και πω ριξε resistances γιατι αυτα παντα βοηθανε σε συνδυασμο κιολας με το damage reduction απο armor..θα λεγα..ριξε λιγο HP. Kαι στα 40k που λεει ο λογος να φτασεις , παλι ανετος εισαι.Ετσι και αλλιως το dps πρεπει να ανεβει...γενικοτερα...
Merdock Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Gotta love the AH Έβαλα ένα Deadeye lvl 41 που χα αγοράσει 30000 Gold για 1.2M Gold και πουλήθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις