jvgrjohn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Αυτός ο Demon Hunter είναι πρώτος στην Ευρώπη σε ότι αφορά το unbuffed dps.Τα resistances του είναι υπερβολικά χαμηλά και ρωτάω τώρα πως την βγάζει καθαρή απέναντι σε reflect damage??? 7 στα 10 elites έχουν reflect damage.Πως επιβιώνει αυτός???Με ποιό τρόπο???Βοηθάει το vitallity???Βοηθάει το gloom???Είναι αρκετά αυτά για MP10 που φαντάζομαι ότι θα παίζει αυτός??? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karl-2673/hero/19987765
ADHD Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο DH δυστυχώς δεν ειναι για ψηλα MP και long fights.. Ειναι ισως το χειροτερο class atm για αυτο το λογο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Αυτός ο Demon Hunter είναι πρώτος στην Ευρώπη σε ότι αφορά το unbuffed dps.Τα resistances του είναι υπερβολικά χαμηλά και ρωτάω τώρα πως την βγάζει καθαρή απέναντι σε reflect damage??? 7 στα 10 elites έχουν reflect damage.Πως επιβιώνει αυτός???Με ποιό τρόπο???Βοηθάει το vitallity???Βοηθάει το gloom???Είναι αρκετά αυτά για MP10 που φαντάζομαι ότι θα παίζει αυτός??? http://eu.battle.net...3/hero/19987765 το gloom βοηθάει πάρα πολύ, ή το smokescreen παλιότερα...
jvgrjohn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Βοηθάει το gloom δε λέω αλλά δεν είναι αρκετό σε εμένα τουλάχιστον.Σε MP 4 χρειάζομαι 3-4 προσπάθειες για να βγάλω elite με reflect.
paularas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 βασικά πρέπει να κάνεις το κλασικό "κόλπο" και να πατάς το gloom ΠΡΙΝ βαρέσεις μιας και λειτουργεί για ότι φύγει ΑΦΟΥ το έχεις πατήσει και όχι της λογικής "τα πετάω και πριν κάνουν land το πατάω"
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ναι απλώς ένας mod στο forum τους, είχε πει ότι δεν είναι απαραίτητο η σειρά ακολουθίας θα είναι 1.0.5, 1.0.6, 1.0.7 κτλπ και είχε δώσει αυτό το link για παράδειγμα και κρατούσα μια κρυφή ελπίδα μπας και... Site: link'>http://en.wikipedia....oning']link Αλλά και εγώ αυτό πιστεύω ότι πολύ δύσκολα να το βγάλουν σύντομα. Επειδή είχα δει το post, νομίζω είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είναι απαραίτητο ότι μέχρι το 1.1 θα υπάρξουν 1.06 1.07 1.08 κλπ. Όχι ότι παίζει να βγεί το ένα πριν από το άλλο.
Retromaniac Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Αυτός ο Demon Hunter είναι πρώτος στην Ευρώπη σε ότι αφορά το unbuffed dps.Τα resistances του είναι υπερβολικά χαμηλά και ρωτάω τώρα πως την βγάζει καθαρή απέναντι σε reflect damage??? 7 στα 10 elites έχουν reflect damage.Πως επιβιώνει αυτός???Με ποιό τρόπο???Βοηθάει το vitallity???Βοηθάει το gloom???Είναι αρκετά αυτά για MP10 που φαντάζομαι ότι θα παίζει αυτός??? http://eu.battle.net...3/hero/19987765 Θα πέσει πολύ γέλιο στο PVP. Να δω πως θα γίνουν balance όλα αυτά. Μάλλον θα πρέπει να ετοιμαστούμε για χοντρές αλλαγές στα skills.
greeneye Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.Αυτός ο Demon Hunter είναι πρώτος στην Ευρώπη σε ότι αφορά το unbuffed dps.Τα resistances του είναι υπερβολικά χαμηλά και ρωτάω τώρα πως την βγάζει καθαρή απέναντι σε reflect damage??? 7 στα 10 elites έχουν reflect damage.Πως επιβιώνει αυτός???Με ποιό τρόπο???Βοηθάει το vitallity???Βοηθάει το gloom???Είναι αρκετά αυτά για MP10 που φαντάζομαι ότι θα παίζει αυτός??? http://eu.battle.net...3/hero/19987765 απιστευτο...
werty21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 θα βαλω τα κλαματα!! παω να ξεκινησω και μου βγαζει αυτο ¨ Και με πεταει εξω...το περιεργο ειναι sto auction ηοθσε μ αφηνει...ο υπολογιστης μοτ φταει ?τι γινετε?
paularas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Και με πεταει εξω...το περιεργο ειναι sto auction ηοθσε μ αφηνει...ο υπολογιστης μοτ φταει ?τι γινετε? μα το θεό, τι λες? 1
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον είπε τίποτα τέτοιο στον υπολογιστή και κόλλησε το game 1
BlackScorpionX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Προφανώς (από τα συμφραζόμενα) το παλικάρι μπαίνει στο παιχνίδι, στο αρχικό μενού, μπαίνει και στο AH κανονικά αλλά όταν πάει να *παιξει* σε φάση *start game* ο υπολογιστής crash-αρει και τον πετάει όξω. Πάντως τό "Και με πεταει εξω...το περιεργο ειναι sto auction ηοθσε μ αφηνει...ο υπολογιστης μοτ φταει ?τι γινετε?" όσο το βλέπω τόσο γελάω γιατί όντως δε βγάζει νόημα. Μάλλον από κινητό με touch το έχει στείλει και πάτησε ό,τι να 'ναι.
gildo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 μου το εβγαζε και εμενα το ιδιο αλλα μετα απο ενα φορματ στο pc δεν το εβγαλε ξανα
awake68 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον είπε τίποτα τέτοιο στον υπολογιστή και κόλλησε το game να είσαι καλά βρε, που με έκανες και γέλασα πρωϊνιάτικα... thanks man...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Και με πεταει εξω...το περιεργο ειναι sto auction ηοθσε μ αφηνει...ο υπολογιστης μοτ φταει ?τι γινετε? μα το θεό, τι λες? Γρήγορο typing και χαμένο alt-shift σε μια φάση να μαντέψω. Μετάφραση: "Και με πετάει έξω. Το περίεργο είναι ότι στο Auction House με αφήνει να μπω. Ο υπολογιστής μου φταίει; Τι γίνεται;" Όσο για το πρόβλημα, δεν ξέρω. Μπορείς να το Google-άρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις