Stavrakas13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τα resistance σου είναι καλά για mp 3-4.
ADHD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τι 2.9 αφου εχεις 10% απο το μονιμο gloom, με τοσο dmg κανεις instant recover τι το θες το extra 2.9?? To windforce ειναι για τον follower..
jvgrjohn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 AHDH Δεν έπαιζα με shadow power αλλά τώρα που το λες πάω να το τσεκάρω. **Να σαι καλά φίλε με έσωσες.Ωραίο το gloom.Τέρμα οι κωλοτούμπες τώρα.
Retromaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Και εκεί που περίμενα να τελειώσει η δημοπρασία και να αγοράσω κάτι με 330.000, ακριβώς με το που τελειώνει πάει 1.575.000. Εγώ το είχα βάλει πάνω από 2.000.000 και το κέρδισα αλλά πολύ πιο ακριβά από τι περίμενα... Αλλά μου κάνει εντύπωση, πως ακριβώς το κτύπησε στο δευτερόλεπτο;
awake68 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 τα πολύ καλά χτυπιούνται και στα 10''.... Βασικά το μειονέκτημα το έχει κατά μεγάλο ποσοστό αυτός που το έχει σαν win μέχρι και τα λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη, διότι ο άλλος περιμένει- μάλλον μετράει (νομίζω και με χρονόμετρο), για να "κτυπήσει"... Φυσικά εσύ έκανες την καλύτερη κίνηση να το bidαρεις με πόλύ περισσότερα gold.. Έχω φάει κάτι σαλταρίσματα έτσι...οποτε αγοράζω μόνο με end bid (εμ, μην πάθουμε και τίποτα).. έπεσε αυτό πριν λίγο,στο act1 με ΜΡ2 χωρίς NV στο 1ο elite pack...lol full RGAH... http://imageshack.us/photo/my-images/715/screenshot066yl.jpg/
Retromaniac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο. Έτσι είναι ακριβώς τα πράγματα... Αλλά αυτός ο άτιμος μιλάμε στο 1" Υπάρχει περίπτωση να γίνεται με κάποιο bot;
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 AH bot υπάρχουν σίγουρα, το θέμα είναι πως το έχω κάνει κ εγώ σε πολλά items αυτό, περιμένω πότε θα φτάσει στο <1m και βάζω χρονόμετρο, χτυπάω πάντα στο τέλος για να μην μείνει χρόνος να φάω overbid.
Vasilius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Έχω παρατηρήσει διαφορετικό rate στα items drop. Παίζω με το κολλητό μου εδώ και 2 μήνες σερί farming όλα τα act , run's για keys σχεδόν κάθε μέρα και έχω δεί κωμικοτραγικά πράγματα. π.χ Legendary/Set Item drops (μάλιστα 1-2 είναι χοντρά) με το κιλό την Χ ημέρα και στους δύο (καθόμαστε και διπλανά PC) σε 3-4 ώρες farming , άλλη ημέρα πάλι αρκετά drops αλλά μούφα και τη τρίτη ημέρα 5-6 ώρες farming και τίποτα . Και όχι δεν αφήνουμε ούτε τερατάκι , ούτε μπαούλο να μην ανοίξουμε . Ασχέτως magic find value του καθενός και MP power, μιλάω για διαφορά στο drop των items ανά ημέρα.
mindthegap. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Έχω παρατηρήσει διαφορετικό rate στα items drop. Παίζω με το κολλητό μου εδώ και 2 μήνες σερί farming όλα τα act , run's για keys σχεδόν κάθε μέρα και έχω δεί κωμικοτραγικά πράγματα. π.χ Legendary/Set Item drops (μάλιστα 1-2 είναι χοντρά) με το κιλό την Χ ημέρα και στους δύο (καθόμαστε και διπλανά PC) σε 3-4 ώρες farming , άλλη ημέρα πάλι αρκετά drops αλλά μούφα και τη τρίτη ημέρα 5-6 ώρες farming και τίποτα . Και όχι δεν αφήνουμε ούτε τερατάκι , ούτε μπαούλο να μην ανοίξουμε . Ασχέτως magic find value του καθενός και MP power, μιλάω για διαφορά στο drop των items ανά ημέρα. Σε όλους αυτή την αίσθηση αφήνει το παιχνίδι είναι εντελώς random το loot. Το ότι σκοτώνεις όλα τα mobs και ανοιγεις όλα τα σεντούκια πάντως μη το λες για καλό, προφανώς και δεν ειναι efficient.
greeneye Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 στο ΑΗ στο τελευταιο λετπο μετραει 60 sec ακριβως και μετα δε δεχεται bids και κλινει η δημοπρασια η το ληγει καποια sec nvritera? Δηλαδη αν παρουμε χρονομετρο και το χτυπησουμε στα 53-55 sec ειμαστε οκ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 μέχρι το τελευταίο κλάσμα μπορείς να κάνεις bid αν είσαι κώλος...
Strategos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Παίζει να μαζευτούμε 3-4 άτομα να πάμε να φαρμάρουμε το hellfire ring? εγω ξανα ξεκινησα και εφτιαξα εναν char barb(http://eu.battle.net/d3/en/profile/Boogeyman-2998/hero/22192032) και τωρα φαρμάρω keys για τα bosses ήδη εχω κραφτάρει ένα machine αν μαζευτούμε 3-4 να βάλουμε απο 1-2 ο καθένας να μπούμε 6 φορές σε κανα mp4-mp5
MeSiaSs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Βλέπετε το pvp να προλαβαίνει το 2012 ή με τίποτα?Φαντάζομαι πρέπει να τους είναι πολύ unbalanced για να το έχουν αργήσει τόσο και να μην έχουν δώσει έστω ένα info.
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να προλάβει το 2012, ακόμα περιμένουμε το 1.06, το 1.1 ούτε καν.
MeSiaSs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ναι απλώς ένας mod στο forum τους, είχε πει ότι δεν είναι απαραίτητο η σειρά ακολουθίας θα είναι 1.0.5, 1.0.6, 1.0.7 κτλπ και είχε δώσει αυτό το link για παράδειγμα και κρατούσα μια κρυφή ελπίδα μπας και... Site: link Αλλά και εγώ αυτό πιστεύω ότι πολύ δύσκολα να το βγάλουν σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις