BlackScorpionX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειναι αδιανοητο να μιλας για πειρατικο Diablo, αν θελεις παιξε το τριαλ και αν σου αρεσει αγορασε το!αν οχι απλα move on..... εχουμε γεμισει με κακης ποιοτητας gamer's στη σημερινη γενια τον "τσαμπατζηδων" πιτσιρικαδων! ΠΑΝΤΑ υπαρχει το ΤΡΙΑΛ! δε καταλαβαινω γιατι ρε μυκρομυαλε ελληνα να καεις στον private server χωρις κανενα νοημα και να χασεις το χρονο σου εκει....(σορυ, απλα εκνευριζομε απιστευτα με τετιες ερωτησεις απο αθλιους τσαμπατζηδες) Έχεις ένα point δε λέω, δηλαδή εγώ συμφωνώ με τη λογική του να αγοράσεις το προϊόν όταν σου δίνει δυνατότητα trial και είναι καλή δουλειά αλλά μην το παίρνεις και 'συ τόσο προσωπικά, μια ερώτηση έκανε Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην του έχει φέρει ο θείος του παιχνίδι κάποια στιγμή!
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειναι αδιανοητο να μιλας για πειρατικο Diablo, αν θελεις παιξε το τριαλ και αν σου αρεσει αγορασε το!αν οχι απλα move on..... εχουμε γεμισει με κακης ποιοτητας gamer's στη σημερινη γενια τον "τσαμπατζηδων" πιτσιρικαδων! ΠΑΝΤΑ υπαρχει το ΤΡΙΑΛ! δε καταλαβαινω γιατι ρε μυκρομυαλε ελληνα να καεις στον private server χωρις κανενα νοημα και να χασεις το χρονο σου εκει....(σορυ, απλα εκνευριζομε απιστευτα με τετιες ερωτησεις απο αθλιους τσαμπατζηδες) Calma. Έχεις ένα point δε λέω, δηλαδή εγώ συμφωνώ με τη λογική του να αγοράσεις το προϊόν όταν σου δίνει δυνατότητα trial και είναι καλή δουλειά αλλά μην το παίρνεις και 'συ τόσο προσωπικά, μια ερώτηση έκανε Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην του έχει φέρει ο θείος του παιχνίδι κάποια στιγμή! Εμένα μου έφερε ο θείος το Diablo 2 + LoD, αλλά στην κυριολεξία best gift!! 1
lalanis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αν θέλει κανένας κάντε με add για κανά run/Uber κτλ... Απλά γράψτε ότι είστε από insomnia. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lalanis-2228/hero/21158559
DimAslan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει, προφανώς δεν μιλάει για εμένα... Γιατί δεν ξέρουμε τις καταστάσεις του καθενός, οπότε μιλάει γενικά ο άνθρωπος... Κι εμένα με πειράζει η κακή ποιότητα gamers... Αφού το StarCraft 2 και πόσα άλλα παιχνίδια όμως τα έχω αγοράσει original και ειδικά Starcraft 2 παίζω κάθε μέρα online στα 38 μου με παιδί 5 χρονών... Νομίζω δεν εμπίπτω στην κατηγορία των κακών ποιοτικά gamers... με 2 - 3 ώρες την ημέρα σχεδόν κάθε μέρα... Έστω κι αν ξυπνάω πεντέμιση το πρωϊ και οι λογαριασμοί από πίσω μαζεύονται βουνό... Αυτά δεν μπορεί να τα ξέρει κάποιος που δεν σε ξέρει, οπότε σίγουρα δεν αναφερόταν σε μένα...
Merdock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να με κάνει κάποιος add για να ξεκλειδώσω όλα τα acts στο Nightmare; Έχω αρκετά καλό εξοπλισμό είναι πολύ εύκολο οπότε βαριέμαι να παίζω τα αρχικά acts
vrekpan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 παιδια βοηθεια παίζοντας οι κορες μου μου διεγραψαν το χαρακτήρα μου και δεν μπορω να τον επαναφερω καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?
Merdock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 παιδια βοηθεια παίζοντας οι κορες μου μου διεγραψαν το χαρακτήρα μου και δεν μπορω να τον επαναφερω καμια ιδεα τι πρεπει να κανω? Καταρχήν μην ξαναφήσεις τις κόρες σου να παίξουν Μετά στείλε email στη Blizzard.
nevermore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 παιδια βοηθεια παίζοντας οι κορες μου μου διεγραψαν το χαρακτήρα μου και δεν μπορω να τον επαναφερω καμια ιδεα τι πρεπει να κανω? Καλησπέρα! στην οθόνη Select a Hero δίπλα από το κουμπί delete όταν έχεις διαγράψει έναν char έχει ένα μικρό κουμπάκι σαν βελάκι χρώματος πράσινο και λέγεται restore hero(μην κοροιδέυετε προσπαθώ να είμαι όσο πιο παραστατικός γίνεται ) Πατάς και κάνεις restore (το μόνο [που με ανησυχεί είναι ότι λέει ότι μπορείς να κάνεις restore τον πιο προσφατα διαγραμμένο ήρωα, οπότε ελπίζω να μην σου διέγραψαν τα πάντα) ciao
vrekpan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα! στην οθόνη Select a Hero δίπλα από το κουμπί delete όταν έχεις διαγράψει έναν char έχει ένα μικρό κουμπάκι σαν βελάκι χρώματος πράσινο και λέγεται restore hero(μην κοροιδέυετε προσπαθώ να είμαι όσο πιο παραστατικός γίνεται ) Πατάς και κάνεις (το μόνο [που με ανησυχεί είναι ότι λέει ότι μπορείς να κάνεις restore τον πιο προσφατα διαγραμμένο ήρωα, οπότε ελπίζω να μην σου διέγραψαν τα πάντα) ciao διεγραψαν πανω απο εναν και το restore μου εμφανιζει τον τελευταιο και οχι τον δικο μου τους εστειλα ticket οτι με χακαραν μηπως και γινει τιποτα
nevermore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 διεγραψαν πανω απο εναν και το restore μου εμφανιζει τον τελευταιο και οχι τον δικο μου τους εστειλα ticket οτι με χακαραν μηπως και γινει τιποτα αυτό που φοβόμουν.... ελπίζω η blizzard να μπορέσει να κάνει κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 seriously, γιατί δίνετε passwords στα παιδιά? 1
vrekpan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 seriously, γιατί δίνετε passwords στα παιδιά? δεν τους εδωσα password θελανε να παιξουν τους εφτιαξα δικους τους παιχτες καποια στιγμη εκαναν delete τον δικο μου απο την blizzard μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν κατι. αν αποφασισω να ξαναπαίξω (που δεν το βλεπω) με ποιον χαρακτηρα λετε να ξεκινήσω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 κλασικά Barb...
Dkadam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μόλις έπεσε στο act1 με 2 valor τι λέτε ?? να το βάλω για gold ή με real money??
jvgrjohn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα αλλά μου πέταξε : 2 manticore (πολύ καλά το ένα με 2 socket) 1 strongarm bracers (με int καλό) 1 Firewalkers (με int καλό) 1 devil tongue (χαμηλό) 1 tiklandian visage (χαμηλό) Γενικά όλη την ώρα μου πετούσε legendaries. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω τις manticore διότι δεν έχουν % damage convert to life.Αυτό που έχει το windforce δηλαδή και με κρατάει πάντα όρθιο.Από resistances είμαι γύρω στα 400.Επίσης με το manticore αν βάλω sharpshooter ανεβαίνει στις 300.000 το damage μου κάτι που θα μου άρεσε αν δεν έπρεπε να πίνω συνέχεια μπουκαλάκια.Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω αντικαταστάτη του 2.90% damage convert to life που έχει το windforce???Τα resistances μου είναι χαμηλά???Μιλάω πάντα για Monster Power 3-4. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2012 από jvgrjohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις