greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 βάλε mp1 ορέ... και τι θα κερδισω ? περισσοτερο XΡ h ennoeis κατι αλλο ? π.χ περισσοτερες πιθανοτητες για τα κλειδια κτλ
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 375 δεν ειναι το max mf πλεον.. kai 500 na paei αμα βγαζει μαλακιες δεν εχει κανενα νοημα ρε παιδια!!! νομιζω 425 ειναι το μαχ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 και τι θα κερδισω ? περισσοτερο XΡ h ennoeis κατι αλλο ? π.χ περισσοτερες πιθανοτητες για τα κλειδια κτλ farm act 1 με mp1=lvl 63 mobs...
andrip Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 παιδά παραπάνω mp σημαίνει οτι όλα τα mobs θα είναι lvl 63 που σημαίνει οτι θα έχεις περισσότερα ilvl63 items για identify. Δηλαδή μεγαλύτερα σιχτήρια γιατί τώρα θα έχεις περισσότερες μούφες items αντί για λιγότερα χαχα. Πάντως χτες κάτι έπαθε και πέσαν 2 leg και 1 πράσινο 1h warrior.
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 και μενα επεσαν 2 legendary ta τελευταια 2 run και ηταν τοσο γαματα που με σιχτιτιρισε ο vendor !!!
pj2501 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδες δε droparei tpt!!!!!εχω ψιλο απογοητευτει, φαρμαρω 5 ωρες + την μερα και παιρνω στην καλυτερη 1 legendary για πεταμα! 29 lvl paragon
starmanwarz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 5+ ωρες τη μερα και εισαι μονο p29?Κατι πρεπει να κανεις λαθος (χτες παντως η μερα ηταν αρκετα "τσιγκουνικη" οσο αφορα τα legendaries).Σε τι mp παιζεις και ποσο mf εχεις?
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 2 λεγενδαρυ se 1 run, to πρωτο legendary to ebgale mesa se 1-2 λεπτα με 0 valor ! το αλλο μετα απο κανα 20 λεπτο. Μετα τελειωσα το run απο ακτ1 απο 5 ξεκινησα και το τερματισα στον κρεοπωλη επειδη γλυκαθηκα που εβγαζε legendary μηπως πετουσε κανα πρασινο η καλα αντικειμενα γενικα. Τιποτα πολυ σπουδαιο... βεβαια σπουδαια ειναι αλλα αν ειμασταν στις αρχες το παιχνιδιου, τωρα τα βρισκει κανεις ολα τσαμπα... το δευτερο legendary το εβγαλε στον τυπο που ριχνει τα κλειδια, χαρηκα και εγω οτι ηταν κλειδι και πηρα τα ...
nevermore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Παιδες δε droparei tpt!!!!!εχω ψιλο απογοητευτει, φαρμαρω 5 ωρες + την μερα και παιρνω στην καλυτερη 1 legendary για πεταμα! 29 lvl paragon το drop τύχη είναι αδερφέ οπότε υπομονή και καλή τύχη... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 2 λεγενδαρυ se 1 run, to πρωτο legendary to ebgale mesa se 1-2 λεπτα με 0 valor ! το αλλο μετα απο κανα 20 λεπτο. Μετα τελειωσα το run απο ακτ1 απο 5 ξεκινησα και το τερματισα στον κρεοπωλη επειδη γλυκαθηκα που εβγαζε legendary μηπως πετουσε κανα πρασινο η καλα αντικειμενα γενικα. Τιποτα πολυ σπουδαιο... βεβαια σπουδαια ειναι αλλα αν ειμασταν στις αρχες το παιχνιδιου, τωρα τα βρισκει κανεις ολα τσαμπα... το δευτερο legendary το εβγαλε στον τυπο που ριχνει τα κλειδια, χαρηκα και εγω οτι ηταν κλειδι και πηρα τα ... κάνεις act 1 χωρίς με MP 0 ή έκανες όταν σε ρώτησα τις προάλες ?
awake68 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας… Κι εγώ εχθές είχα πολύ καλό dropαρισμα με 5 legendary όλα super… Τα 2 στο act1 μέσα στο fields of misery για τα κλειδιά με MP2 run.. Κι εμένα το 1o΄ από τον Keywarden (δεν έριξε το key), ένα φανταστικό 2h staff που έγινε αμέσως salvage, το 2ο΄ από elite, ένα 2H Axe 998 dps…(ρίξε ένα skorn ρε πού@^& μου να κάνουμε πάρτι…βέβαια μου είχε πέσει ένα )…εννοείται κι αυτό salvage. Τα 3 υπόλοιπα στο act2 με ΜΡ3. στο Dahlgur Oasis κάτι γάντια 62lvl από boss pacκ (σήμερα πάνε κι αυτά για salvage), και τα άλλα 2 στο Desolate Sands…ένα Μονκ Helm 63lvl όπου και αυτό θα πάρει την γνωστή οδό... Τέλος άφησα το πιο κουφό που μου έχει τύχει μέχρι τώρα στο παιχνίδι διότι είχα legen drop από goblin !!! ένα stone of Jordan (ring) για DH όπου και κρατάω… Farmαρω άνετα στα ΜΡ5 άντε 6, αλλά βάζω μικρότερο ΜΡ για περισσότερο loot όπου είναι και αρκετά πιο fun και φυσικά δεν είναι τόσο κουραστικό όπως σε πιο high lvl…. Y.Γ.: είμαι στο 31 paragon.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2012 από awake68
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 κάνεις act 1 χωρίς με MP 0 ή έκανες όταν σε ρώτησα τις προάλες ? εκανα 2 run me MP1... den eida σημαντικη διαφορα, εριξε λιγο ποιο συχνα σχετικα level63 αλλα ηταν ολα μαπα... με ΜΡ0 το απολαμβανω η αληθεια γιατι κυκλοφορω με ψευτικα αντικειμενα που απλα εχουν ολα 20% mf και το amulet moy me 44% mf ! Με MP1 kai anω βαζω τα καλα μου αντικειμενα και οταν ερθει η τελευταια σπαθια να ριξω το boss τοτε βαζω γρηγορα ολα τα πσευτικα αντικειμενα και το σκοτωνω ωστε να μου ριξει με 375-400 % mf ... και βαριεμαι τις αλλαγες! Εχεις κανα odhgo για να αλλαζω 10 αντικειμενα με πατημα 1-2 κουμπιων ? kaπου ειχε παρει κατι το ματι μου αλλα δε θυμαμαι. και μια ερωτηση μιας και εισαι ποιο ψαγμενος. εχει νοημα να κυνηγησουμε το hellfire ring h μεχρι να το κανουμε θα εχει γεμισει ο τοπος με τετοια και 500.000 gold εκαστο ?!
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 και μια ερωτηση μιας και εισαι ποιο ψαγμενος. εχει νοημα να κυνηγησουμε το hellfire ring h μεχρι να το κανουμε θα εχει γεμισει ο τοπος με τετοια και 500.000 gold εκαστο ?! Τι θες να πεις? Το hellfire ring ειναι bind to account και δεν μπορεις να το πουλησεις/ανταλλαξεις/δωσεις σε κανεναν αλλο. Αξιζει αν θες το extra xp αλλιως ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις καλο roll..
zoocra77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ακολουθώ τα farming guides από εδώ http://www.noxxic.co...-farming-routes και μου χουν πέσει είδη τα κλειδιά και τα plans, παίζοντας ελάχιστα ,αλλά φαρμάρω με ευκολία στο mp4(κάθε τρίτο run μου πετάει ένα κλειδί).Τώρα συνεχίζω να μου πέσουν τα κλειδιά x3 για να χω σίγουρα όλα τα organ από τα bosses. Έφτασα εδώ από πλευράς dps http://eu.battle.net...37/hero/7538242 (λέω να πάρω ένα nat ring και innas belt τώρα αλλά θα χάσω πολλά resistances) και τώρα παίζω για τα μεγαλύτερα upgrades αφού έφτασα σε dps τύπους που είναι paragon lvl 40 κτλ Kάντε με add Diafana#2437 για καλό παρτάκι για uber runs σε μεγάλο mp ή για να φαρμάρουμε τα κλειδιά σε mp7-8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις