Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 quivers 1 bow

pre-order στο amazon με 27,7€ (34% έκπτωση) ή είναι νωρίς?

Απ'όταν το πρόσθεσαν στο Amazon την ίδια τιμή έχει οπότε δε βλέπω το λόγο να βιαστείς. (όχι πως θα το μετανιώσεις αν το προπαραγγείλεις αλλά λέμε :P)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι λίγο επίφοβο; εδώ δεν έχει ανακοινωθεί Realese Day

Εδω υπαρχει κοσμος που ειχε κανει preorder το duke nukem forever και τωρα δικαιωνεται, στο diablo III που ειναι "σιγουρακι" θα κολλησουμεgrin.png

duke-nukem-forever-pre-order-receipt-slash-000.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με πειράζει το να βγει για κονσόλα ούτε να έχει "cartoonish" γραφικά, απλά δεν θέλω να δω ένα καινούργιο WoW, θέλω ένα παιχνίδι με αρχή, μέση και τέλος & μια ενδιαφέρουσα ιστορία

Δημοσ.

επίφοβο δεν νομίζω,απλά η τιμή μου φαίνεται πολύ χαμηλή και κάπου λέει με μικρά γράμματα οτι αν η τιμή αλλάξει πάλι θα το πάρεις σε χαμηλή τιμή σε σχέση με την κανονική, δηλαδή μπορεί να το κάνεις pre-order τώρα και μετά να σου πουν, τελικά είναι πιο ακριβό,δώσε κάτι ακόμα?

όπως και να έχει θα το πάρεις πιο φθηνά,για μας που θα το πάρουμε σίγουρα συμφέρει :P άντε να βγει μήπως κόψουμε το wow

Δημοσ.

επίφοβο δεν νομίζω,απλά η τιμή μου φαίνεται πολύ χαμηλή και κάπου λέει με μικρά γράμματα οτι αν η τιμή αλλάξει πάλι θα το πάρεις σε χαμηλή τιμή σε σχέση με την κανονική, δηλαδή μπορεί να το κάνεις pre-order τώρα και μετά να σου πουν, τελικά είναι πιο ακριβό,δώσε κάτι ακόμα?

όπως και να έχει θα το πάρεις πιο φθηνά,για μας που θα το πάρουμε σίγουρα συμφέρει :P άντε να βγει μήπως κόψουμε το wow

Αυτό ισχύει για το ενδεχόμενο που η τιμή αλλάξει προς τα κάτω κι όχι προς τα πάνω.

Δημοσ.

και γιατι να μην δεις? blizzard ειναι αυτη, δεν εχει απογοητευσει ποτε τους fans της

εννοείς γιατί να μην θέλω να δω ένα καινούριο WoW ?

Για αυτό ακριβώς που είπα. Θέλω να δω είναι ένα παιχνίδι με αρχή μέση και τέλος & ενδιαφέρουσα ιστορία. Όχι μια internet ασχολία όπως είναι το WoW.

Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι πως με ψιλοαπογοήτευσε το scenario του SC2, επένδυσαν μόνο στο online.

• Super Moderators
Δημοσ.

το "σενάριο" του SC2 δεν τέλειωσε όμως, έχει 2 ακόμα expansions...

όσο για το "να μην είναι WoW" δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση, το ένα είναι hack n slash rpg με single & multi player και το άλλο MMORPG...

Δημοσ.

λες να μην το ξέρω ? αλλά δεν καταλαβαίνω επειδή η Blizzard ήθελε να χωρίσει το παιχνίδι στα 3 και να ζητάει 60 ευρώ για το κάθε κομμάτι, εγώ θα πρέπει να το δω το θέμα με επιείκεια. το single player είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών. StarCraft & Broodwar, Warcraft 3 & Frozen Throne, έχουν ή δεν έχουν τα καλύτερα σενάρια για παιχνίδια στρατηγικής ?

"το ένα είναι hack n slash rpg με single & multi player" ναι αυτό ακριβώς λέω, δεν θέλω να δω να θυσιαστεί το single player για το multi.

Δημοσ.

Diablo III male demon hunter revealed

The male demon hunter is the latest addition to Diablo III's line-up of playable characters, Eurogamer can exclusively reveal.

Like the female version unveiled in spectacular fashion at last year's Blizzcon event, he's a weapon-based ranged character cut from dark, mysterious cloth.

"This is a class where you get to play at being a little bit on the edgy side," art director Christian Lichtner told Eurogamer. "This is a class that knows things about demons that no other class knows. They understand the nature of the conflict that Sanctuary is in - they understand that it's a fight between heaven and hell."

Lichtner explained that the development team was shooting for a lean, mean, muscular aesthetic befitting such an enigmatic, shadowy figure.

"The female demon hunter is obviously a lot sexier. The male? Well, he's more of a Clint Eastwood type. He's dark and moody – you don't want to meet him in a dark alley."

"He's definitely the most stylish, most metropolitan of our characters," added senior designer Jason Bender. "He's got a modern sensibility in that regard. I think of Trent Reznor when I look at him."

maledemonhunterconceptj.jpg

mdhspiketrapandgrenades.jpg

Πόσο πιο Γαμ@το μπορεί να γίνει?

http://www.youtube.com/watch?v=u0-oinyjsk0&feature=related

pre-order στο amazon με 27,7€ (34% έκπτωση) ή είναι νωρίς?

Στα pre-order δεν σε χρεώνουν παρα μόνο όταν βγεί στο παιχνίδι στην τιμή που το προ-παράγγειλες...

• Super Moderators
Δημοσ.

λες να μην το ξέρω ? αλλά δεν καταλαβαίνω επειδή η Blizzard ήθελε να χωρίσει το παιχνίδι στα 3 και να ζητάει 60 ευρώ για το κάθε κομμάτι, εγώ θα πρέπει να το δω το θέμα με επιείκεια. το single player είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών. StarCraft & Broodwar, Warcraft 3 & Frozen Throne, έχουν ή δεν έχουν τα καλύτερα σενάρια για παιχνίδια στρατηγικής ?

"το ένα είναι hack n slash rpg με single & multi player" ναι αυτό ακριβώς λέω, δεν θέλω να δω να θυσιαστεί το single player για το multi.

60 euro αν το πληρώσεις από ότι να ναι ελληνικό κατάστημα, αν το πάρεις από έξω το βρίσκεις και 40 με τα μεταφορικά μέσα...

των προσδοκιών σου να φανταστώ, εμένα δεν με χάλασε πάντως για 1st part από την στιγμή που γνώριζα ότι θα υπάρχουν άλλα 2...

μην ελπίζεις για τρομερό single player στο D3, όλες οι εταιρείες στρέφονται προς το multi εκεί είναι το ψωμί...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...