Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mou επεσε ενα legendary epitelous μια ασπιδουλα... την ανοιγω ετσι μετα απο 10 λεπτα για να το χαρω λιγο και τσουπ!

ΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ :mad:

903 γενικο αρμορ με λιγο dex λιγο vit και λιγο life kai kati alla αχρηστα... ΕΛΕΟΣ λεω και εκανα salvage

παμε για αλλα...

Δημοσ.

Εχω 1100 LoH και 58κ dmg

Βολευει να αλλαξω Rend + Bloodlust με Sprint + Run Like the Wind ?

Δεν παιζω ww .

Επισης, τo weapon dmg πως υπολογιζεται?

2 legendary σημερα και τα 2 μαπα :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μια βοηθεια

Παιζω wizard με CC 48%

http://eu.battle.net/d3/en/profile/myst77-2508/hero/7465943

Χρησιμοποιω και critical mass για να επωφεληθω το cc

Εχω electrocute με forked lighting

Εδω οταν γινεται critical και φευγουν και αλλα 4 lighting μπορουν και αυτα να κανουν critical που θα γινεται proc το critical mass; ή μονο τα 2 αρχικα arc κάνουν proc το critical mass;

Μηπως ειναι καλυτερα να βαλω chain lighting που χτυπαει ως 6 αντιπάλους; ή κατι αλλο πχ magic missile;

Ολα αυτα για να συνδιαστουν με cc 48% και critical mass που εχω...

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Επεξ/σία από myst77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει να θυσιασω 6k life + 125 armor (απο vit) για 400 loh?

Δλδ απο 72k-->64k life 1100--->1500 loh

Επεξ/σία από devil-ji
Δημοσ.

Αξιζει να θυσιασω 6k life + 125 armor (απο vit) για 400 loh?

Δλδ απο 72k-->64k life 1100--->1500 loh

Χωρίς να ξέρω το gear σου θα έλεγα ότι είναι είναι περίπου το ίδιο. Checkare το link που έχω στην υπογραφή για να βλέπεις μόνος σου. Γιατί θες όμως τόσο loh;

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα ..

καθώς πάω να κάνω log in δεν μου φορτώνει το hero list ... υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα ?? i need help !! :/

Δημοσ.

Αμα δεν εχει πολλα mobs δεν αναπληρωνω ευκολα life.

Κάνε link το profile σου άμα θες να σου πω συγκεκριμένα, πάντως στο 1.05 το πιο αποτελεσματικό farm είναι MP0-MP1(ακόμα και για 4bilion+ gear barbs) και ότι build και να έχεις 1κ loh + life steal/έμφαση στο dps + λίγο life regen είναι αρκετά για life replenish. Ακόμα και κλειδιά να φαρμάρεις σε high MP τα παραπάνω αρκούν.

Δημοσ.

ουτε εγω μπαινω ... starcraft 2 logαρω κανονικα και απο οτι βλεπω στην friend list ειναι αρκετοι φιλοι στο WoW ...Diablo κανεις . ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

φαρμαρω σε ΜP0 με 375 % magic find... το μεγιστο δηλαδη! και τι καταλαβα? ενα σωρο rare αλλα σαβουρες φυσικα!

Δεν λεω εχει βαση γιατι ηδη εχουν ξεφτιιστει οι τιμες, αμαριχνει και σε ολους καλα αντικειμενα τοτε εκλεισε το μαγαζι!!!

Τωρα ποια μονο με super λοοτ μπορει να πουλησεις!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...