Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Θα πάθω κατάθλιψη ρε αδερφέ, μία σελίδα guide έψραψα.... ΗΑ! tl:dr
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν ξεκινάω: Παραθέτω τους keywarden, τα key που ρίχνει ο καθένας: Odeg the Keywarden στο Act 1 - Fields of Misery (Σου δίνει το Key of Destruction) Sokahr the Keywarden στο Act 2 - Dahlgur Oasis (Σου δίνει το Key of Hate) Xah'Rith the Keywarden στο Act 3 - Stonefort (Σου δίνει το Key of Terror) Nekarat the Keywarden στο Act 4 - Silver Spire Level 1 (Σου δίνει το Plan για τα Infernal Machine*) *Infernal Machine είναι οι συσκευές που θα κατασκευάσεις μέσω Blacksmith και με αυτές ανοίγεις τα Portals για τα Uber Boss. Είναι προτιμότερο να ανοίξεις και τα 3 portal στο ίδιο game ώστε να σιγουρέψεις πως θα πολεμήσεις με όλα τα Boss. Τι θα συναντήσεις σε κάθε Portal? Τα αναφέρω όλα παρακάτω: Bosses -Realm of Discord : Leoric-Maghda -Realm of Chaos : Rakanoth-Ghom -Realm of Turmoil : Siegebreaker-Zoltun Kulle Από κάθε Bossfight θα πάρεις ένα organ,3 στο σύνολο, τα οποία θα συνδυάσεις μετά στον Jeweler* για να πάρεις το Hellfire Ring με ένα prime stat της αρεσκείας σου. *Για να φτιάξεις το ring στον Jeweler θα χρειαστέι προηγουμένως να του έχεις μάθει ένα recipe το οποίο αγοράζεις στο Act 2 από τον Squirt the Peddler έναντι 2M Gold. Προϋποθέσεις για το κυνήγι Keywarden και τα Bossfight: 1) Χρειάζεσαι 5 NV stacks 2) Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο Monster Power Level* *Αυτό γιατί οι πιθανότητες έχουν ως εξής : MP 0 - 5% Chance to Drop Key/Organ MP 1 - 10% MP 2 - 20% MP 3 - 30% MP 4 - 40% MP 5 - 50% MP 6 - 60% MP 7 - 70% MP 8 - 80% MP 9 - 90% MP10- 100% Το πόσο Magic Find % έχεις δεν επηρεάζει καθόλου τις πιθανότητες. Αυτά. αυτό το εμ πι τι είναι? το δαχτυλίδι έχει καμία σχέση με τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών ? το "μου έφαγες όλα τα δαχτυλίδια" μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάτι? kudos for the guide vote stavraka for the mayor of shatrath! 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 αυτό το εμ πι τι είναι? το δαχτυλίδι έχει καμία σχέση με τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών ? το "μου έφαγες όλα τα δαχτυλίδια" μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάτι? kudos for the guide vote stavraka for the mayor of shatrath! Έλιωσα λεμε
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το αστείο. Με καμιά 10αρια runs σε mp3-4 act I, κανένα κλειδί. 2 runs σε actI με mp2 και μου πέφτουν 2 κλειδιά! Να χτυπάς το κεφάλι σου δηλαδή!
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 σήμερα στο fb ένα φιλαράκι μου: -- Lol eixa na bw sto Diablo kati xronia. Kai me to pou mpika mou rikse Andariel's. Etsi gia to kalwsorisma -- 158 str, 9% ias, 4,5% crit chance, regen life, poison resist, nova kai socket --LoL. Molis mou rikse kai Tal Rashas' chest. 178 intellect , 67 vitaly , 75 all res , 9% ias + 3 socket.. -- Ela na ti.. Pare kai mia stormshield dwro .. AHAHHAHAHA
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 to eide to diablo που εχεις καιρο να μπεις και ειπε να σε γλυκανει ! χαχα 2 run μισο ΑΚΤ1 με magic find στο 350% και δεν εριξε ουτε ενα legendary esto.
jvgrjohn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος??? Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου.
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος??? Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου. Ναι, εκτός βέβαια από τα ειδικά αντικείμενα που είναι μόνο για DH.
jvgrjohn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ναι, εκτός βέβαια από τα ειδικά αντικείμενα που είναι μόνο για DH. ναι έτσι. μια χαρά.
pj2501 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 παιδες οπιος θελει Bhoilder#2331 ξεκινησα κι εγω δυναμικα.Barb
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 έχω σχεδόν 2 μήνες να παίξω D3...
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 περιεργο...και εγω που μου επεσε οτ σετ που πουλησα 27 ευρω πριν 2 εβδομαδες ειχα να μπω στο diablo απο το Patch 1.03 ......και με το που μπηκα στο πρωτο run Μου εριξε πολυ καλο σετ item .....Τυρακι της blizzard για να φερει πισω κοσμο ?!?!?!?
pj2501 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now Ευχαριστω και μια διορθωση εγραψα λαθος το battletag Bholder#2331 και ειμαι ειδη 60 παραγον 15
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θα ενδιαφερομουν για το Battle tag του stavraka
Προτεινόμενες αναρτήσεις