Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πουλησα ενα radiant star ruby με 4,10 ευρω μικτα. 4,14 εβγαζε προτεινομενο και το εβαλα 4,10. σε ελαχιστο χρονο σχετικα εφυγε.

Το ειχα 6.90 μικτα στην αρχη μηπως και... αλλα δεν ! :-)

Δημοσ.

Καθώς έκανα ένα συνηθισμένο run τσουπ να το legendary .. το ανοίγω και βγαίνει αυτό 15d8llj.jpg μια χαρά λέω θα πιάσει λίγα εκατομμύρια ... ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΏΝ ?? το πουλάνε 12.000 ... Έλεος legendary 62 lvl είναι .. οχι 12k !!!

Δημοσ.

Καθώς έκανα ένα συνηθισμένο run τσουπ να το legendary .. το ανοίγω και βγαίνει αυτό 15d8llj.jpg μια χαρά λέω θα πιάσει λίγα εκατομμύρια ... ΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΏΝ ?? το πουλάνε 12.000 ... Έλεος legendary 62 lvl είναι .. οχι 12k !!!

Έχω ένα rare στον follower αρκετά καλύτερο,

• Like 1
Δημοσ.

Σε 3 ώρες έφυγε στα 160 εκατομμύρια...Είμαι εκατομμυριούχος και μπένω δυνατά στο παιχνίδι, να αγοράσω upgrades(ένα τούμπανο manticore δλδ και ότι άλλο προκύψει)...Δεν το περίμενα σε τόσο λίγο χρόνο να βγάλω τόσα πολλά :)

Ρε παιδιά για πείτε στατς για καλό manticore τι να δω και πόσα να δώσω?

Γιατί όλα είναι upgrades για μένα..

Δημοσ.

vit, 75% cd, 2 sockets, 1250 dps.

Τέτοιο item το πουλάνε 1 δισ lol :S..αν πέσω στο 1 socket ίσως βρω κανά καλούτσικο στα 40-70 μυρια και ίσως να πάρω ίδιο dps λογω μεγαλύτερου dps όπλου και dexterity.

Άλλαξα rings και amulet και πήρα το dps που θα μου διναν τα χέρια που πούλησα,με 5 εκατομμύρια.Τώρα και με ένα καλό bow και ώμους πόδια θα πάω να φαρμάρω τα κλειδιά στο mp4-6.Στόχος τα 135κ dps (χωρίς ss)έχω 70 τώρα, αλλά νομίζω με αρκετά καλά resistances.Με 136 μύρια και early morning bids μάλλον θα το φτάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ξεκινάω:

Παραθέτω τους keywarden, τα key που ρίχνει ο καθένας:

Odeg the Keywarden στο Act 1 - Fields of Misery (Σου δίνει το Key of Destruction)

Sokahr the Keywarden στο Act 2 - Dahlgur Oasis (Σου δίνει το Key of Hate)

Xah'Rith the Keywarden στο Act 3 - Stonefort (Σου δίνει το Key of Terror)

Nekarat the Keywarden στο Act 4 - Silver Spire Level 1 (Σου δίνει το Plan για τα Infernal Machine*)

*Infernal Machine είναι οι συσκευές που θα κατασκευάσεις μέσω Blacksmith και με αυτές ανοίγεις τα Portals για τα Uber Boss.

Είναι προτιμότερο να ανοίξεις και τα 3 portal στο ίδιο game ώστε να σιγουρέψεις πως θα πολεμήσεις με όλα τα Boss.

Τι θα συναντήσεις σε κάθε Portal? Τα αναφέρω όλα παρακάτω:

Bosses

-Realm of Discord : Leoric-Maghda

-Realm of Chaos : Rakanoth-Ghom

-Realm of Turmoil : Siegebreaker-Zoltun Kulle

Από κάθε Bossfight θα πάρεις ένα organ,3 στο σύνολο, τα οποία θα συνδυάσεις μετά στον Jeweler* για να πάρεις το Hellfire Ring με ένα prime stat της αρεσκείας σου.

*Για να φτιάξεις το ring στον Jeweler θα χρειαστέι προηγουμένως να του έχεις μάθει ένα recipe το οποίο αγοράζεις στο Act 2 από τον Squirt the Peddler έναντι 2M Gold.

Προϋποθέσεις για το κυνήγι Keywarden και τα Bossfight:

1) Χρειάζεσαι 5 NV stacks

2) Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο Monster Power Level*

*Αυτό γιατί οι πιθανότητες έχουν ως εξής :

MP 0 - 5% Chance to Drop Key/Organ

MP 1 - 10%

MP 2 - 20%

MP 3 - 30%

MP 4 - 40%

MP 5 - 50%

MP 6 - 60%

MP 7 - 70%

MP 8 - 80%

MP 9 - 90%

MP10- 100%

Το πόσο Magic Find % έχεις δεν επηρεάζει καθόλου τις πιθανότητες.

Αυτά.

Επεξ/σία από Stavrakas13
  • Like 4
Δημοσ.

τα αντικείμενα που χρειάζονται για το ring πέφτουν όπως και τα keys?? (όσο παραπάνω MP τόσο πιο πιθανό να πέσουν??)

Δημοσ.

τα αντικείμενα που χρειάζονται για το ring πέφτουν όπως και τα keys?? (όσο παραπάνω MP τόσο πιο πιθανό να πέσουν??)

Θα πάθω κατάθλιψη ρε αδερφέ, μία σελίδα guide έψραψα....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...