foufoutios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Ξερω πως να χρησιμοποιω το AH παιδια.. Δεν βαριεμαι να το κανω, τριτες γνωμες ηθελα.. Δεν θα σας κοστιζε κατι, καλυτερα να μην γραφατε κιολας.. Εκτος αν νιωσατε πολυ καλα με αυτο που γραψατε, οποτε παω πασο.. Δεν ηταν item της "σειρας" γι αυτο ρωτησα γνωμες.. Πουληθηκε 52 καθαρα και ηθελα να δω αν το εδωσα λιγα..
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μια βοήθεια.. Πρώτη φορά μου τυχαίνει item που πουλιέται πάνω από 1 million... Στο AH βρήκα αντίστοιχα αλλά με life 9% να ξεκινάνε από 16.000.000... Επειδή ξέρω ότι βάζουν μεγαλύτερη τιμή και δεν πουλιούνται, ποια θα ήταν μια ρεαλιστική τιμή πιστεύεται; Στο RM το βρήκα να πουλιέται 33 ευρώ με χειρότερα stats! Να το πούλαγα εκεί και πόσο;
foufoutios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 γραψε λαθος 5 bid 25 b.o. εχει ενα αντιστοιχο αν δεν κανω λαθος αυτη τη στιγμη.. εγω θα το εβαζα 5 bid 23 b.o.
Dkadam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 @retromaniac για εμένα καλύτερα να βγάλεις το %life ... αυτό ανεβάζει πολύ το κόστος ... !!
mindthegap. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 προσφατα πουλησα dh gear και εκανα Barb καμια γνωμη για next upgrade?? Ξερω τα βασικα που θελει αλλα δεν το εχω μελετησει πολυ το θεμα του barb οποτε μια γνωμη απο seasoned barbs δεν βλαπτει.. http://eu.battle.net...31/hero/1234534 To main weapon μου το εκανα craft και με βολευει προς το παρον(ειχα βγει και εκτος budget και λεω ας δοκιμασω μιας και εχω το hallowed plan) αλλα μαλλον ειναι το πρωτο που πρεπει να αλλαξω.. Απλά πιο ακριβό gear θες από δω και πέρα, καλά το πας. Βάλε στόχο ένα καλό blackthorn pants / mempo όπως και ένα main hand(rare) που λες και ο ίδιος.
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 @retromaniac για εμένα καλύτερα να βγάλεις το %life ... αυτό ανεβάζει πολύ το κόστος ... !! Τι εννοείς να το βγάλω; Εγώ το πουλάω δεν θέλω να το αγοράσω!
Dkadam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς να το βγάλω; Εγώ το πουλάω δεν θέλω να το αγοράσω! Για το search στο AH που κανεις λεω (για να δεις ποσο το πουλανε ) το %life θα ανεβαζει πολυ την τιμη ψαξε χωρις αυτο .... Πιστευω να εγινα κατανοητος ... Sent from my iPad using Insomnia
Retromaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για το search στο AH που κανεις λεω (για να δεις ποσο το πουλανε ) το %life θα ανεβαζει πολυ την τιμη ψαξε χωρις αυτο .... Πιστευω να εγινα κατανοητος ... Μα αφού έχει life και το δικο μου, γιατί να κοιτάξω πόσο έχει χωρίς αυτό; Δεν πρέπει να το πουλήσω όσο το πουλάνε οι άλλοι με life; Κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά; Anyway πουλήθηκε με b.o. 25.000.000 million... Πιστεύω έφυγε σε καλή τιμή! Έγινα και εγώ επιτέλους εκατομμυριούχος χαχαχαχα Και μου έπεσε στο πιο άσχετο σημείο με 313% mf ΥΓ. Μπήκε ήδη AH από τον νέο αγοράστη με Bid 10m και bo 20m, που σημαίνει θα πάρει 17m στο χέρι ενώ έδωσε 25. Μου φαίνεται κάποιος το μετάνοιωσε, ευτυχώς για μένα έφυγε Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2012 από Retromaniac
gtajunkie Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά συγνώμη που διακόπτω το thread αλλά έχω μια απορία. Θα τρέξει το παιχνίδι σ'αυτό http://www.asrock.com/nettop/spec/ion%20330.asp το μηχάνημα σε 1366*768 18,5 ιντσών οθόνη; Η GPU είναι 9400Μ ενσωματωμένη.
pj2501 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ειπα μετα απο μηνες να συνεχισω τον βαρβαρο μου! μια ερωτηση : για barb τι follower Προτινετε?
jvgrjohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 καλημέρα σας, Όσοι παίζουν ακόμα Diablo και θέλουν ας με κάνουν add. http://eu.battle.net/d3/en/profile/JVGRJOHN-2941/hero/11016035
zoocra77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Και μου κάναν είδη offer 40m για αυτό!! Να το το chance για upgrade στον χαρακτήρα μου..Μπορώ να το δώσω παραπάνω ή με συμφέρει να το δώσω στο rm ah?
awake68 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 @ zoocra77 ...εγώ θα το έκανα upgrade...νομίζεις ότι θα σου ξαναπέσει εύκολα τέτοιο item? .. σου δίνει και σχεδόν +18k dmg παραπάνω!.. και το int για τα resistance σου είναι μια χαρα.. βέβαια δικό σου είναι...και επίσης και η απόφαση...
zoocra77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Το σκέφτηκα αλλά με 60-100m πιστεύω ότι θα βγάλω πολύ παραπάνω απo 18k dmg...Ειδικά τώρα που το gear μου είναι ακόμα σε χαμηλό επίπεδο.Μπορεί να κάνω και λάθος.Και το dmg που γράφει + δεν είναι πραγματικό γιατί το item έχει + crit dmg και παίζω με ss. BTW http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dxbdgw9yxcE πολύ καλή διαδρομή μου φαίνετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις