Retromaniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Έχει καλά stats. Εκείνο που το ανεβάζει όμως είναι ο συνδυασμός με το all res. Αλλά το πόσο που μου λες, μου φαίνεται πολύ μεγαλο!
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Το αγόρασες φτηνά αλλα μπορώ να δω παρόμοια στο ah με 7m οπότε...
MeSiaSs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα, Εδώ τον έχω φτάσει τον DH αλλά τα rings που έχω μάλλον πρέπει να τα αλλάξω για να βελτιώσω το damage. Αλλά με τι??? Το budget μου είναι 20Μ αλλά δεν θέλω να τα σπαταλήσω όλα.Είμαι τσιγκούνης. http://eu.battle.net...1/hero/11016035 Πάρε ένα wailing host με 150-160 dext, 4,5 cc και 3-4% dmg στα elites κοστίζει περίπου 1 με 1,5mil,μπορείς να βάλεις και ένα unity με παρόμοια stats όπως το απο πάνω αλλά αυτό δίνει και +20-60 dmg και κοστίζει απο 2 με 4 mil.Αυτά τα δύο θα σου δώσουν πάρα πολύ damage και τέλος πολύ καλή επιλογή είναι και κάποιο amulet με 100+ dext και 90% + critical dmg τα οποία είναι αρκετά φθηνά. 1
James365 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 @ zoocra77 Ασε τι βάζουνε δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις πάνω απο 5m....
greeneye Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 μια ερωτηση για οποιον ξερει... εβγαλα την κρυφη πιστα στο normal φτιαχνοντας το ραβδι εκεινο το οποιο φυσικα εχω ακομα. Τι κανω απο δω και περα ωστε να παιξω την μυστικη και στα αλλα επιπεδα? χρειαζεται ξανα craft kati ? που παω τι κανω? ευχαριστω
nevermore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 μια ερωτηση για οποιον ξερει... εβγαλα την κρυφη πιστα στο normal φτιαχνοντας το ραβδι εκεινο το οποιο φυσικα εχω ακομα. Τι κανω απο δω και περα ωστε να παιξω την μυστικη και στα αλλα επιπεδα? χρειαζεται ξανα craft kati ? που παω τι κανω? ευχαριστω αν και είμαι στην δουλειά και δεν είμαι Ingame να το τσεκάρω είμαι 99,99% σίγουρος ότι έχει για craft nightmarish staff, hellish staff kαι inferno κάτι staff , σου δίνει την δυνατότητα να τα κραφτάρεις εαν έχεις τελειώσει το συγκεκριμένο επίπεδο(Nightmare,hell,inferno) ελπίζω να βοήθησα ciao
Dkadam Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Βασικά χρειάζεται να έχεις το staff πάνω σου και γύρο στο 1,5 m και να πάς στον blacksmith .. πραγματικά όμως δεν αξίζει .. είναι πολύ βαρετό .. τσάμπα τα λεφτά ..
greeneye Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια τελιωσα την κρυφη στο Norμαλ kai παω να κανω κραφτ σε ανωτερο επιπεδο και ενω εχω το σταφ μου ξαναζηταει τα 5 υλικα (μανιταρια κτλ) !. Σε ποιο επιπεδο πρεπει να παω να κανω κραφτ γιατι ουσιαστικα με αφηνει μονο το αρχικο κραφτ να κανω! Και εγω ετσι νομιζα οτι θα προχωρησω αμεσως αλλα δεν! sto nightmare πηγα στον σμιθ αλλα ο μαγκας με εκλασε! και απο λεφτα 50.000 ζηταει!
awake68 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 θα πας στο act3 στην πολη...εκεί θα αγοράσεις το new book για το nightmare από τον merchant διπλα στον healer.. μετά πάλι blacksmith...learn για το new stuff για το nightmare.. καλή τύχη αλλά δεν αξίζει τον κόπο ...εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερός για κάτι καλό, αλλά και πάλι μόνο στο inferno να περιμένεις εάν θα πέσει κάτι...
greeneye Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 θα πας στο act3 στην πολη...εκεί θα αγοράσεις το new book για το nightmare από τον merchant διπλα στον healer.. μετά πάλι blacksmith...learn για το new stuff για το nightmare.. καλή τύχη αλλά δεν αξίζει τον κόπο ...εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερός για κάτι καλό, αλλά και πάλι μόνο στο inferno να περιμένεις εάν θα πέσει κάτι... ευχαριστω πολυ φιλε! θα το κανω για την πλακα ποιο πολυ...
foufoutios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Gloves 170 intelligence 40 lightning res 65 all res crit dmg 50% crit hit 9% health globes +2327 ποσο πανε περιπου? ειχα πολλες και διαφορες αποψεις
nevermore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Gloves 170 intelligence 40 lightning res 65 all res crit dmg 50% crit hit 9% health globes +2327 ποσο πανε περιπου? ειχα πολλες και διαφορες αποψεις δεξι κλικ στο ah---> find similar items πατάς x στο health globe και αν θες στο light rez και δες τι θα σου βγάλει...
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 δεξι κλικ στο ah---> find similar items πατάς x στο health globe και αν θες στο light rez και δες τι θα σου βγάλει... "Let me look up the AH for you", "Was that so hard?" 2
ADHD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 προσφατα πουλησα dh gear και εκανα Barb καμια γνωμη για next upgrade?? Ξερω τα βασικα που θελει αλλα δεν το εχω μελετησει πολυ το θεμα του barb οποτε μια γνωμη απο seasoned barbs δεν βλαπτει.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/asdf1234-2431/hero/1234534 To main weapon μου το εκανα craft και με βολευει προς το παρον(ειχα βγει και εκτος budget και λεω ας δοκιμασω μιας και εχω το hallowed plan) αλλα μαλλον ειναι το πρωτο που πρεπει να αλλαξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις