Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τα ρημαδια τα γκομπλινς τι διαολο γινεται πλεον?ετσι και ανοιξουν πορταλ...παει φυγανε...δεν γινονται "interrupt"...και θελουν και 2 ωρες κοπανημα για να πεθανουν...

Ναι όντως και εγώ είχα πρόβλημα, όταν είχα 30Κ dps....

Με 45Κ που είμαι τώρα δεν προλαβαίνουν να φύγουν...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες!

Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τιμές με τα gems και πέσαν τόσο? (όχι ότι μας χαλάει αλλά κουβέντα να γίνεται ... )

Ξεφτιλίστικε με το duping να δω πως θα τα συμμαζέψουν τώρα...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Εδώ τον έχω φτάσει τον DH αλλά τα rings που έχω μάλλον πρέπει να τα αλλάξω για να βελτιώσω το damage.

Αλλά με τι???

Το budget μου είναι 20Μ αλλά δεν θέλω να τα σπαταλήσω όλα.Είμαι τσιγκούνης.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JVGRJOHN-2941/hero/11016035

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Εδώ τον έχω φτάσει τον DH αλλά τα rings που έχω μάλλον πρέπει να τα αλλάξω για να βελτιώσω το damage.

Αλλά με τι???

Το budget μου είναι 20Μ αλλά δεν θέλω να τα σπαταλήσω όλα.Είμαι τσιγκούνης.

http://eu.battle.net...1/hero/11016035

To weapon πανω απ'ολα, η πας για bow με socket και Crit Dmg η για ενα καλο xbow. Πλεον θα βρεις με καλες τιμες. Νομιζω σιγουρα μπορεις να βρεις καλυτερα pants/belt και να φτιαξεις λιγο ακομα crit chance, δες επισης για dead mans quiver εχουν πεσει οι τιμες αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ακομα και με socket που το δικο σου δεν εχει καν χανεις πολυ dmg σε σχεση με rare bows με crit dmg και xbows. Παρε ενα κανονικο weapon και δωστο στον scoundrel αυτο να κανει knockback..

• Like 1
Δημοσ.

:-D :-D :-D :-D :-D

Περιμένω να πουλήσω ένα oculus ring για 35Μ τώρα.Θα βάλω και κάτι άλλα καλά στο ΑΗ να φύγουν,να κάνω ταμείο μετά να δω που βρίσκομαι.

Και τα 20Μ δεν τα έκανα έτσι.Ένα oculus ring παλι πούλησα για 15Μ.

Πετάει κάτι καλά legendaries τώρα.

Δημοσ.

nevermore

Το chest που φοράω μου το πέταξε.Μια χαρά είναι.Το ένα oculus που το έδωσα 18Μ και μετά την παρακράτηση φόρου μου έδωσαν 15Μ και το άλλο oculus που προσπαθώ να το σπρώξω σε υψηλότερη τιμή.

post-158070-0-98625700-1351605926_thumb.jpg

post-158070-0-34083000-1351605945_thumb.jpg

post-158070-0-04018300-1351605962_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν το είπα γιατί δεν σε πιστεύω...

απλά και σε μένα ρίχνει πράμα αλλά όλα για salvage :P

εδιτ : πάντα μιλάμε για legendaries και όχι για rare

• Like 1
Δημοσ.

post-103029-0-98066200-1351608717_thumb.jpg

Αγόρασα το παραπάτω 2m και βλέπω ότι το πουλούν πολλοί 35+ και στο rm 15-40 ευρώ..Αξίζει τόσο πολύ?Αν είναι να το πουλήσω ,γιατί με αυτά τα λεφτά μπορώ να κάνω τρελό upgrade.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...