Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω φαρμαρω σε mp5-6.Οι ρυθμοι δεν ειναι φαρμινγκ..αλλα ολο και κατι πεφτει...χτες επεσε ενα legendary staff (του κωλου) , σημερα επεσε το natalya's chest...καλο..αλλα οι τιμες επεσαν τραγικα στο συγκεκριμενο αντικειμενο....bad luck....

Δημοσ.

εγω φαρμαρω σε mp5-6.Οι ρυθμοι δεν ειναι φαρμινγκ..αλλα ολο και κατι πεφτει...χτες επεσε ενα legendary staff (του κωλου) , σημερα επεσε το natalya's chest...καλο..αλλα οι τιμες επεσαν τραγικα στο συγκεκριμενο αντικειμενο....bad luck....

ποιος τυχαίος να το πήρε άραγε...? :P

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι με scam-αρανε..εκει που το ειχα ακουμπησει στο εδαφος για να κανω χωρο στο chest..μπηκε ενας ελεεινος και τρισαθλιος..το πηρε...μου πεταξε επιδεικτικα και 2-3 golds και εξαφανιστηκε :) :)

Δημοσ.

μετα απο ψαξιμο ειδα οτι σε gold de ua piasei πολλα... απο 2 Μ εως 5 Μ περιπου.

το εβαλα real με 13 ευρωπουλα για να ειναι το φτηνοτερο στο ειδος του. Το επομενο ειναι 24 ευρω... :-(

Δημοσ.

με τα ρημαδια τα γκομπλινς τι διαολο γινεται πλεον?ετσι και ανοιξουν πορταλ...παει φυγανε...δεν γινονται "interrupt"...και θελουν και 2 ωρες κοπανημα για να πεθανουν...

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες!

Ξέρει κανείς τι παίζει με τις τιμές με τα gems και πέσαν τόσο? (όχι ότι μας χαλάει αλλά κουβέντα να γίνεται ... )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...