Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες έγινα 60.Θα την παλέψω να ρασάρω act2 ή να αγοράσω πράγματα?

http://eu.battle.net...37/hero/7538242

Το καλό είναι ότι έχω 3,5 εκατομμύρια για ξόδεμα!

A και αν έχετε να προτείνετε κανά άλλο build ,για να είναι ποιο εύκολο το inferno για μένα...

Παρε nat helm και chest, και belt ή pants με αρκετο all resist.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση ποιος γνωριζει την τιμη αυτου του item. Ψαχνω για παρομοια αλλα τπτ κοντα σε αυτο.

post-159108-0-12119700-1351245945_thumb.png

στην θεση σου θα το εβαζα 50 μυρρια. Με χειροτερα στατιστικα, το δινουν περιπου τοσο.. ποτε δεν ξερεις.. πολυ καλο για τανκ

ευχαριστω και για τις προτασεις παιδια.. εφτασα 80κ αισιως

Δημοσ.

Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς τα drop rates για τις συνταγές των Gems?? έχω παίξει γύρο στις 300 ώρες και δεν εχει πέσει καμία ..

Δημοσ.

Καλησπέρα , γνωρίζει κανείς τα drop rates για τις συνταγές των Gems?? έχω παίξει γύρο στις 300 ώρες και δεν εχει πέσει καμία ..

εμενα μου επεσε το ruby to 3o apo to telos. απομενουν αλλα 2 δηλαδη με τελευταιο το radiant...με βλεπω να τα αγοραζω

ομως γιατι θα φαμε τα χρονια μας :mad:

Δημοσ.

Γιατι νομιζω οτι δεν εχει να κανει με τις ωρες, αλλα με ενα συστημα οπως στα φρουτακια; Πχ να εμφανιζεται μονο σε 1 στους 2.
Δημοσ.

@Luxx Λέω 300 ώρες για να δείξω ότι έχω κάνει αρκετές ώρες farm !! είμαι 23 paragon και δεν έχει πέσει ούτε μία ( παρότι έχουν πέσει αρκετά Legendary )!! τεσπα και εγώ με βλέπω να τις παίρνω από AH :-(

Δημοσ.

τι εχω τι εχω... 5 ωραια κομματακια !!! :-D

παω για τα κρυφα πραγματα... να πω οτι το εκανα και αυτο! ευκολα τα μαζεψα...λιγο αργησα στο rainbow σχετικα.

post-44836-0-94428100-1351367680_thumb.jpg

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι σημερα ειμουν κολοφαρδος ... στο trade Με κραξανε για την τυχη μου αρκετοι ... ακουω γνωμες .. λεω να παει για RMAH αν το πιστευεται και δεν ειναι απλα ιδεα μου . ή αλλιως πειτε και για gold Ποσα να το βαλω ;

Χειροτερα απο αυτο στο ιδιο set στο RMAH τα βρηκα 25 ευρω και στο gold ξεκιναει το set απο 52.000.000 !!!!

post-57931-0-75353100-1351378536_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε σεις παίζω regular inferno ,είμαι στο act3.Τι mp lvl θεωρείτε το regular?Γιατί μου φαίνεστε αρκετά εύκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την εντυπωση οτι σημερα ειμουν κολοφαρδος ... στο trade Με κραξανε για την τυχη μου αρκετοι ... ακουω γνωμες .. λεω να παει για RMAH αν το πιστευεται και δεν ειναι απλα ιδεα μου . ή αλλιως πειτε και για gold Ποσα να το βαλω ;

Χειροτερα απο αυτο στο ιδιο set στο RMAH τα βρηκα 25 ευρω και στο gold ξεκιναει το set απο 52.000.000 !!!!

Βαλε στο rmah και μετα αγορασε gold, θα παρεις κανα 60 m με ευρω.

Επεξ/σία από overpower
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...