Djabar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εκεί που είχα κολλήσει προς το τέλος του act 2 στο 1.4, τώρα με το 1.5 για πλάκα έκανα το Bul-Kathos Reborn achievement! Xωρίς να αλλάξω τίποτα στην ουσία, μόνο όταν έφτασα στο act4 χρειάστηκε να ανεβάσω κανένα 5.000-6000 το dps για μεγαλύτερη ευκολία. Με το monster power δεν βλέπω να ασχολούμαι, τώρα περιμένω το pvp.
Retromaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Άμα έχεις βρει και τα υπόλοιπα πας για το secret level αλλιώς σε περιμένει πολύ δουλειά! Εμένα μου βγήκε η πίστη... Πάντως δεν αξίζει τον κόπο, μαλακία το secret level...
greeneye Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Άμα έχεις βρει και τα υπόλοιπα πας για το secret level αλλιώς σε περιμένει πολύ δουλειά! Εμένα μου βγήκε η πίστη... Πάντως δεν αξίζει τον κόπο, μαλακία το secret level... τι ακριβως ειναι εκει? σου δινει κανα αντικειμενο? σε επιβραβευει καπως? η μονο για ΜΟΣΤΡΑ ειναι ? posh vra kaneis na βγαλεις το secret level? εχω μονο το κοκαλο. Θελω τα αλλα 4
awake68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 παιδία καλησπέρα . μόλις πριν από λίγο είχα ένα whisper μέσα στο game και θα ήθελα να μου πείτε αν η διεύθυνση είναι όντος της blizzard γιατί με προβλημάτισε λίγο... γράφει : [blizzard GM01] whispers:[blizzard Game Master]GM: Hello dear players the system checked out that you're using an unknown plug-in board, please visit http://www.d3-game.tk to verify your account information, otherwise we will suspend your account. με παραξένευσε η διεύθυνση και το ότι ήταν σε μορφή whispers... παρακαλώ ενημερώστε με......ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ξερό phising...
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ? Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ... [Plan: Exalted Dread Shield]
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ? Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ... [Plan: Exalted Dread Shield]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σκουπίδι, μόνο τα Exalted Grand πουλιούνται, τα άλλα είναι σχεδόν τσάμπα...
awake68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 δλδ εντελώς μούφα για να βουτήξουν το account?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ε ναι προφανώς...
awake68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σ' ευχαριστώ πολύ ... Υ.Γ. : θα είχα και e-mail αν ήταν όντως από την blizzard...πράγμα που δεν ισχύει ! οπότε παιδιά προσοχή στους σταρλατάνους...
gildo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εχω βρει το black mushroom και 2η φορα αν το θελεις αλλα δεν ξερω αν γινεται trade για το pony level
Retromaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 τι ακριβως ειναι εκει? σου δινει κανα αντικειμενο? σε επιβραβευει καπως? η μονο για ΜΟΣΤΡΑ ειναι ? posh vra kaneis na βγαλεις το secret level? εχω μονο το κοκαλο. Θελω τα αλλα 4 Μόνο για την πλάκα είναι, σκοτώνεις αλογάκια και είναι και μικρό... Δεν αξίζει τον κόπο. Μόνο αν θες να λες ότι είδες τα πάντα... Αλλά μπορείς να το δεις και σε video στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις