Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που είχα κολλήσει προς το τέλος του act 2 στο 1.4, τώρα με το 1.5 για πλάκα έκανα το Bul-Kathos Reborn achievement! :-D Xωρίς να αλλάξω τίποτα στην ουσία, μόνο όταν έφτασα στο act4 χρειάστηκε να ανεβάσω κανένα 5.000-6000 το dps για μεγαλύτερη ευκολία. Με το monster power δεν βλέπω να ασχολούμαι, τώρα περιμένω το pvp.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα έχεις βρει και τα υπόλοιπα πας για το secret level αλλιώς σε περιμένει πολύ δουλειά! Εμένα μου βγήκε η πίστη...

Πάντως δεν αξίζει τον κόπο, μαλακία το secret level...

Δημοσ.

Άμα έχεις βρει και τα υπόλοιπα πας για το secret level αλλιώς σε περιμένει πολύ δουλειά! Εμένα μου βγήκε η πίστη...

Πάντως δεν αξίζει τον κόπο, μαλακία το secret level...

τι ακριβως ειναι εκει? σου δινει κανα αντικειμενο? σε επιβραβευει καπως? η μονο για ΜΟΣΤΡΑ ειναι ? :mad:

posh vra kaneis na βγαλεις το secret level?

εχω μονο το κοκαλο. Θελω τα αλλα 4 :fear:

Δημοσ.

παιδία καλησπέρα . μόλις πριν από λίγο είχα ένα whisper μέσα στο game και θα ήθελα να μου πείτε αν η διεύθυνση είναι όντος της blizzard γιατί με προβλημάτισε λίγο... γράφει :

[blizzard GM01] whispers:[blizzard Game Master]GM: Hello dear players the system checked out that you're using an unknown plug-in board, please visit http://www.d3-game.tk to verify your account information, otherwise we will suspend your account.

με παραξένευσε η διεύθυνση και το ότι ήταν σε μορφή whispers...

παρακαλώ ενημερώστε με......ευχαριστώ

Δημοσ.

μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ?

Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ...

[Plan: Exalted Dread Shield]

Δημοσ.

μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ?

Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ...

[Plan: Exalted Dread Shield]

Δημοσ.

σ' ευχαριστώ πολύ ...

Υ.Γ. : θα είχα και e-mail αν ήταν όντως από την blizzard...πράγμα που δεν ισχύει ! οπότε παιδιά προσοχή στους σταρλατάνους...

Δημοσ.

τι ακριβως ειναι εκει? σου δινει κανα αντικειμενο? σε επιβραβευει καπως? η μονο για ΜΟΣΤΡΑ ειναι ? :mad:

posh vra kaneis na βγαλεις το secret level?

εχω μονο το κοκαλο. Θελω τα αλλα 4 :fear:

Μόνο για την πλάκα είναι, σκοτώνεις αλογάκια και είναι και μικρό... Δεν αξίζει τον κόπο. Μόνο αν θες να λες ότι είδες τα πάντα... Αλλά μπορείς να το δεις και σε video στο youtube.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...