Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 @@ εκανα. Μου τυχε leoric-maghda.Το ειχα βαλει mp3.

Το καλυτερο που εκανα μετα απο πααααμπολες προσπαθειες ηταν να φαω τον leoric.Μετα ολο και τον επαιζα και επεφτα πανω σε αυτα που πεταγε η μαγδα.

Λογικα δεν το χω στο mp3 .Δεν πειραζει...νεξτ ταιμ :)

Δημοσ.

επιτελους μου χαμογελασε η τυχη ? θα δειξει... πρωτο απλο τερας, ενας κλασικος παπαρας με τσεκουρακι (!) στο Ινφερνο ΑΚΤ1 μεσα σε 30 sec και μου επεσε ΠΡΑΣΙΝΟ! :-D (μαλιστα με ΜΡ 1 !!!) - 99 mf

αξιζει ομως τιποτα? αρχιζω και το σχετικο ψαξιμο, οποιος θελει κανει εκτιμηση σε gold και ρεαλ...

post-44836-0-54051500-1350833982_thumb.jpg

Δημοσ.

@greeneye

αν και δεν ειμαι εξπερ στις εκτιμησεις αντικειμενων..μου φαινεται καπως φτωχο απο θεμα stats.Βαλτο 2-3 κατοσταρικα εκτιμηση μου.μπορει και να λεω και μαλακιες

Σημερα εκανα 2 runs act3/mp4 .Στο 1ο μου σκασε ενα windforce (λιγο του κωλου) , στο 2ο ενα πρασινο head απο καποιο barbarian set (immortal's king μπλα μπλα).Ελπιζω να πιασει κατι αυτο...

Δημοσ.

Απ' τα πιο ακριβά int rings...Ακόμα πιο ακριβό για WD...Από κανά 20άρι ξεκινάνε νομίζω...

Ευχαριστω για την πρωτη ενημερωση, οντως ειναι απο τα γαματα ring αμα συνοδευεται και απο καλα στοιχεια.

Τα στοιχεια που εχει τα εχει με καλο νουμερο, ειναι οκ.

μετα απο ερευνα που εκανα ειδα οτι εχει αρκετα παρομοια χωρις cold ομως, αμα ειχα και vitality θα ηταν πολυ καλυτερο.

Απο οσο ειδα για να δοθει γρηγορα δεν πρεπει να το βαλω πανω απο 8-10 Μ... οποτε εγω το εβαλα απο 6Μ και αμα εχω λιγη τυχη ας σκοτωθουν στα bid ! :-)

Δημοσ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JVGRJOHN-2941/hero/11016035

Παιδιά αυτόν τον χαρακτήρα χρησιμοποιώ με αυξημένο gold find.

Το amulet μου έπεσε χθες σε ένα run.Τι τιμή μπορεί να πιάσει σε gold???Όχι πως θα το δώσω αλλά θέλω να ξέρω.

Βελτιώσεις θα του κάνω μόλις συγκεντρώσω το κατάλληλο budget.

Δημοσ.

εμενα no mp act3 μου πεφτουν κατα μεσο ορο 2 legendaries τη μερα...με 170 mf

Και εγώ είμαι 1-2 legendaries τη μέρα (του .ώλου βέβαια αλλά πέφτουν). Me ~3-4ώρες ημερησίως χωρίς MF πάνω μου παρά μόνο τα NV.

Δημοσ.

http://eu.battle.net...1/hero/11016035

Παιδιά αυτόν τον χαρακτήρα χρησιμοποιώ με αυξημένο gold find.

Το amulet μου έπεσε χθες σε ένα run.Τι τιμή μπορεί να πιάσει σε gold???Όχι πως θα το δώσω αλλά θέλω να ξέρω.

Βελτιώσεις θα του κάνω μόλις συγκεντρώσω το κατάλληλο budget.

197k damage???????? πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

πόσες ώρες;

δεν παιζω πολυ 2-3 runs act3 crater και μετα public με randoms παντα...σημερα στο πρωτο run επεσαν 2 ενα εκ των οποιων το βρηκα κατω να περιμενει αφου ειχα παει vendor για πουλημα και οι αλλοι συνεχιζαν οταν εκανα παλι join ηταν κατω και περιμενε :\

στο επομενο run επεσε αλλο 1 αλλα γενικα σκουπιδια,το περισσοτερο για legendary ειναι 15.000.000 που επιασα μια φορα τα αλλα φευγουν απο min price μεχρι 5.000.000 το πολυ πολυ και αυτο σπανια!

Δημοσ.

Δηλαδη true dps περιπου 50k.. :P

Δεν ειναι απολυτο , εγω βγαζω 200k dps με SS (που προφανως εχει σχεση με το +crit dmg) αλλα επειδη ανεβασα τελευταια το crit chance , καθαρο dps χωρις SS βγαζω 100k :)

Αρα στο 197k του φιλου με SS δεν ξερουμε ποσο μπορει να εχει καθαρο αν δεν ξερουμε το crit chance του :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...