Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι, είναι σαν να πήγες 1η φορά στον Τιτανικό του Cameron και στο τέλος να έμεινες έκπληκτος που βυθίστηκε :P

και πως ξέρεις "αγαπητέ¨ ότι εγώ δεν θα περίμενα ότι ίσως μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν θα βυθίζονταν ?... :-D

ok...np

Δημοσ.

O Kulle με τον Siege ειναι παλουκι (μονο σε ενα try εριξα τον Siege),ο Ghom με τον Rakanoth ετσι και ετσι,η Magdha με τον Scorpion ειναι σχετικα ευκολοι!Για level 5 αυτα!

Organs τπτ ακομα σε 6-7 προσπαθειες!

Δημοσ.

εχω ενα ασχημα νεο. Ελπιζω να μην ετυχε και σε σας. Τις τελευταιες 5 φορες που επαιξα ενω ποτε δεν ειχα crash, να παγωσει η οθονη

και να μην μπορει να κουνηθει ο χαρακτηρας, να φαινεται οτι σε βαρανε και να μη ψοφας,αλλα ουσιαστικα να πρεπει να κανεις leave game...στις 5 φορες λοιπον τις 4 εφαγα ΞΕΝΕΡΑ... την τελευταια μαλιστα με 4 valor και με πειραξε πολυ γιατι οταν παιζεις και με monster power αντε να ξαναφτασεις εκει αφου αργεις παραπανω. Τι στον πουτσ* συμβαινει?

Δημοσ.

παιδια εκανα format στο pc παω να μπω diablo μου γραφει account locked μηπως ξερει καποιος τι να κανω?

παει το game ωραια τι να τους πεις ρε παιδια δεν πανε καλα

Δημοσ.

παιδια εκανα format στο pc παω να μπω diablo μου γραφει account locked μηπως ξερει καποιος τι να κανω?

παει το game ωραια τι να τους πεις ρε παιδια δεν πανε καλα

Άνοιξε ticket στο support και ενημερωσέ τους, θα σε βοηθήσουν.

εσυ εφαγες κανενα crash

Όχι δεν έχω φάει crash.

Δημοσ.

εκανα ticket με βαζει οταν βαζω καινουργιο κωδικο και οταν παω να συνδεθω σε diablo η να κανω log in ξανα στο battlenet μου βγαζει τα ιδια

Δημοσ.

Εννοείς όταν πας να κάνεις Log in?

Αν ναί κοίταξε αν μπορείς να κάνεις ένα νέο battle.net account και να υποβάλλεις το ticket απο εκεί.

Δημοσ.

stavraka ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμβουλή σου :P

το build με αυτήν την μικρή προσθήκη του ls (πήρα μία ζώνη Lamentation, και είχα στην άκρη ένα wep με ls και Loh :) ) πλέον πάει όπως το 1.0.4, τουλάχιστον στο mp5...

Δημοσ.

το μονο που μενει ειναι να παρω και να τους βρισω στα ελληνικα ειναι γελοιοι ζητανε τα πρωτα 6 ψηφια απο το cd key τα βαζω μπαινω στο site και μετα παλι τα ιδια μα ειναι δυνατον να ταλαιπωρουν τους πελατες δηθεν για προστασια και μας εχουν ταραξει στις @@@@@

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...