lalanis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Έχουμε κανένα wd να μου τη γνώμη του για το build;Από items νομίζω είμαι σε ένα σημείο που θέλω πολλά λεφτά για να δω ουσιαστική βελτίωση.ΜΡ2 προς το παρόν... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lalanis-2228/hero/21158559
awake68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, είναι σαν να πήγες 1η φορά στον Τιτανικό του Cameron και στο τέλος να έμεινες έκπληκτος που βυθίστηκε και πως ξέρεις "αγαπητέ¨ ότι εγώ δεν θα περίμενα ότι ίσως μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν θα βυθίζονταν ?... ok...np
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 facepalm...
ozi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 O Kulle με τον Siege ειναι παλουκι (μονο σε ενα try εριξα τον Siege),ο Ghom με τον Rakanoth ετσι και ετσι,η Magdha με τον Scorpion ειναι σχετικα ευκολοι!Για level 5 αυτα! Organs τπτ ακομα σε 6-7 προσπαθειες!
greeneye Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 εχω ενα ασχημα νεο. Ελπιζω να μην ετυχε και σε σας. Τις τελευταιες 5 φορες που επαιξα ενω ποτε δεν ειχα crash, να παγωσει η οθονη και να μην μπορει να κουνηθει ο χαρακτηρας, να φαινεται οτι σε βαρανε και να μη ψοφας,αλλα ουσιαστικα να πρεπει να κανεις leave game...στις 5 φορες λοιπον τις 4 εφαγα ΞΕΝΕΡΑ... την τελευταια μαλιστα με 4 valor και με πειραξε πολυ γιατι οταν παιζεις και με monster power αντε να ξαναφτασεις εκει αφου αργεις παραπανω. Τι στον πουτσ* συμβαινει?
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αν αργείς να φτάσεις κάπου lower το MP για να μην τσατίζεσαι και άσκοπα...
gildo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 παιδια εκανα format στο pc παω να μπω diablo μου γραφει account locked μηπως ξερει καποιος τι να κανω? παει το game ωραια τι να τους πεις ρε παιδια δεν πανε καλα
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 παιδια εκανα format στο pc παω να μπω diablo μου γραφει account locked μηπως ξερει καποιος τι να κανω? παει το game ωραια τι να τους πεις ρε παιδια δεν πανε καλα Άνοιξε ticket στο support και ενημερωσέ τους, θα σε βοηθήσουν. εσυ εφαγες κανενα crash Όχι δεν έχω φάει crash.
gildo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 εκανα ticket με βαζει οταν βαζω καινουργιο κωδικο και οταν παω να συνδεθω σε diablo η να κανω log in ξανα στο battlenet μου βγαζει τα ιδια
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Εννοείς όταν πας να κάνεις Log in? Αν ναί κοίταξε αν μπορείς να κάνεις ένα νέο battle.net account και να υποβάλλεις το ticket απο εκεί.
nevermore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 stavraka ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμβουλή σου το build με αυτήν την μικρή προσθήκη του ls (πήρα μία ζώνη Lamentation, και είχα στην άκρη ένα wep με ls και Loh ) πλέον πάει όπως το 1.0.4, τουλάχιστον στο mp5...
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Χαίρομαι που βοήθησα. Bonus συμβουλή, αντικατέστησε το warcry με rend-bloodlust και πες μου εντυπώσεις
gildo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το μονο που μενει ειναι να παρω και να τους βρισω στα ελληνικα ειναι γελοιοι ζητανε τα πρωτα 6 ψηφια απο το cd key τα βαζω μπαινω στο site και μετα παλι τα ιδια μα ειναι δυνατον να ταλαιπωρουν τους πελατες δηθεν για προστασια και μας εχουν ταραξει στις @@@@@
Προτεινόμενες αναρτήσεις