nevermore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 μόνο το σδοε μην στείλεις τα άλλα τα αντέχω
mphxths Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 επεσαν κατι πρασινες μποτες (immortal's king stride αν θυμαμαι καλα)...μπηκαν για κατι μυρια....αντε να δουμε καμμια ασπρη μερα...
greeneye Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 αντε σας εχω κατι που σας ενδιαφερει! Και για Ινφερνο εδω...
nevermore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 καταλάθος βρήκα το πιο σημαντικό κατεμέ Improvment στο 1.0.5 patch(αν δεν διαβάζεις τα patch notes αυτά παθαίνεις... ) δεξί κλικ στο item στο inv ή stash και search for similar items (σώνει καταστάσεις) μόνη ,μλκια που είδα τώρα είναι ότι στα legendary βγάζει μόνο το item Και όχι τα stats
mphxths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καταλάθος βρήκα το πιο σημαντικό κατεμέ Improvment στο 1.0.5 patch(αν δεν διαβάζεις τα patch notes αυτά παθαίνεις... ) δεξί κλικ στο item στο inv ή stash και search for similar items (σώνει καταστάσεις) μόνη ,μλκια που είδα τώρα είναι ότι στα legendary βγάζει μόνο το item Και όχι τα stats δεν σε πιασα..με δεξι κλικ αντικειμενο απο inv δεν στο φοραει ?και απο το stash δεν στο φερνει στο inv?κατι δεν καταλαβα μηπως?
nevermore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 sorry δεν το εξήγησα σωστά... όλα αυτά στο ah όχι Ingame.. sorry Και πάλι
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Dead man legacy 176 dext 251 vit 72 str +9% cc +8% cc σε multishot +15 attack speed +1.22 hatred regen Αν το θελει κανεις pm me
mphxths Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Dead man legacy 176 dext 251 vit 72 str +9% cc +8% cc σε multishot +15 attack speed +1.22 hatred regen Αν το θελει κανεις pm me αναλογως τι ζητας
awake68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 μάλιστα... φανταστικό, καταπληκτικό !!! διάβασα κάτι και χάρηκα τόσο πολύ που είπα να το μοιραστώ μαζί σας να χαρείτε και οι υπόλοιποι …φυσικά αρκετοί το ξέρεται και νομίζω είσαστε ευτυχισμένοι…lol λοιπόν : in the Realm of Chaos, έβαλαν μαζί Ghom & Rakanoth !!! απίστευτο ?.. έχω μείνει άναυδος …εντελώς όμως! Βέβαια όχι ότι έχω και τους υπόλοιπους αλλά με αυτό το δίδυμο νομίζω θα ΄΄κλάψουν΄΄ αρκετοί…ειδικά με αυτά τα ωραία instant death του Rakanoth… Τα σχόλια δικά σας…
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 μάλιστα... φανταστικό, καταπληκτικό !!! διάβασα κάτι και χάρηκα τόσο πολύ που είπα να μοιραστώ μαζί σας να χαρείτε και οι υπόλοιποι …φυσικά αρκετοί το ξέρεται και νομίζω είσαστε ευτυχισμένοι…lol λοιπόν : in the Realm of Chaos, έβαλαν μαζί Ghom & Rakanoth !!! απίστευτο ?.. έχω μείνει άναυδος …εντελώς όμως! Βέβαια όχι ότι έχω και τους υπόλοιπους αλλά με αυτό το δίδυμο νομίζω θα ΄΄κλάψουν΄΄ αρκετοί…ειδικά με αυτά τα ωραία instant death του Rakanoth… Τα σχόλια δικά σας… καλή χρονιά να φανταστώ ότι τα patch notes καθώς και το www.diablofans.com είναι spoilers για το game? 1
nevermore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 πήγα και εγώ ανυποψίαστος χθες που λες πρώτη φορά στο infernal machine event (Mp5) και νάσου ghom & Rakanoth εννοείτε μετά από καμιά 5-6 προσπάθειες logout.... στα bosses θέλω μικρότερο monster power lvl
awake68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλή χρονιά να φανταστώ ότι τα patch notes καθώς και το www.diablofans.com είναι spoilers για το game? sorry, έκανα κάτι που δεν έπρεπε?...αν αναφέρεσαι στο δικό μου post?.. γιατί εγώ ήθελα να γίνει κάποιος σχολιασμός για την δυναμικότητα των καινούργιων στοιχείων του game…
nevermore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλή χρονιά να φανταστώ ότι τα patch notes καθώς και το www.diablofans.com είναι spoilers για το game? patch notes δεν διαβάζουμε τα ανακαλύπτουμε στην πορεία τα αγγούρια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 sorry, έκανα κάτι που δεν έπρεπε?...αν αναφέρεσαι στο δικό μου post?.. γιατί εγώ ήθελα να γίνει κάποιος σχολιασμός για την δυναμικότητα των καινούργιων στοιχείων του game… ε ναι, είναι σαν να πήγες 1η φορά στον Τιτανικό του Cameron και στο τέλος να έμεινες έκπληκτος που βυθίστηκε 1
awake68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 patch notes δεν διαβάζουμε τα ανακαλύπτουμε στην πορεία τα αγγούρια ναι, όσο γι' αυτό έχεις δίκιο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις