Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε να γράψεις 3 φορές το password σου ανάποδα σε έναν καθρέφτη φορώντας λερωμένα σώβρακα διαβάζοντας στοίχους από τραγούδια του ΛΕ.ΠΑ με τον ρυθμό των LMFAO, μετά αφού μπεις θα σου πέσει

Δημοσ.

Το εχω το infernal machines ειμαι με εναν φιλο και υπαρχουν 2 θεσεις κενες.Οσοι θελετε μπορω να σας κανω invite αλλα με την συμφωνια οτι θα μας κανετε και εσεις μετα μολις το βρειτε και εσεις.Θα προτιμηθουν αξιοπιστοι posters με καλα στατιστικα θα το τρεξουμε σημερα το βραδυ ποσταρετε τα stats σας αν ενδιαφερεστε λεμε για mp level 5.

Δημοσ.

δοκίμασε να γράψεις 3 φορές το password σου ανάποδα σε έναν καθρέφτη φορώντας λερωμένα σώβρακα διαβάζοντας στοίχους από τραγούδια του ΛΕ.ΠΑ με τον ρυθμό των LMFAO, μετά αφού μπεις θα σου πέσει

Ωρε κερατά, θα το κάνω και θα τραβήξω βίντεο και άμα πέσει θα το ανεβάσω στο γιουτιουμπ και μετά να δεις γέλια! Μετά θα το κάνει κι άλλος και θα του πέσει και εκείνου ένα legend. και μετά θα γίνει mainstream σαν τους loot server :-D :devil:

Παρατήρηση: Βλέπω ότι οι τιμές όχι μόνο δεν έπεσαν αλλά έχουν ανεβεί κιόλας! Μάλλον όλοι περιμέναν να σκάσει το patch για να "πέσουν" και καλά οι τιμές (που θα πέσουν αλλά όχι ακόμα) για να αγοράσουν και εκεί που η αγορά είχε μείνει στάσιμη τώρα δε βρίσκω ούτε αυτά που έβρισκα σε ακριβές τιμές πριν το patch!

Ειδικά όποιος έριχνε κάνα βλέφαρο στο RMAH θα καταλαβαίνει τι λέω!

Δημοσ.

καλησπέρα,

έβαλα το 1.0.5 αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για infernal machine και monster power στον κανονικό client.Πρέπει να κάνω κάτι για να τα εμφανίσει ή ισχύουν μόνο για το PTR το οποίο έχω κάνει uninstall???

Εν τω μεταξύ έπαιξα χθες λίγο σε public games στο act III και κάναμε όλοι περίπατο και πετούσε πολλά χρυσά αντικείμενα.Πολύ μου τα έχουν μπερδέψει.

Δημοσ.

καλησπέρα,

έβαλα το 1.0.5 αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή ούτε βλέπω πουθενά επιλογές για infernal machine και monster power στον κανονικό client.Πρέπει να κάνω κάτι για να τα εμφανίσει ή ισχύουν μόνο για το PTR το οποίο έχω κάνει uninstall???

Εν τω μεταξύ έπαιξα χθες λίγο σε public games στο act III και κάναμε όλοι περίπατο και πετούσε πολλά χρυσά αντικείμενα.Πολύ μου τα έχουν μπερδέψει.

πας options --> gameplay --> enable monster power lvl option ή κάτι τέτοιο γιατί είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να μπω στο game(άτιμη δουλειά τι μας κάνεις :P )

infernal machine είναι ένα νέο event οπότε googlareto για να δεις τι είναι..

ciao

Δημοσ.

Διαβασε το και εσυ ο ιδιος ξανα.

το βρηκα και το διαβασα φιλε μου γι αυτο και το εστειλα μετα στον φιλο που ρωτησε,thnx!

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις έκανα το πρώτο Run με το 1.0.5 act 3 solo με MP2 και ήταν περίπατος!!! Ποιό MP είναι η αντίστοιχη δυσκολία με το προηγούμενο patch ??

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις έκανα το πρώτο Run με το 1.0.5 act 3 solo με MP2 και ήταν περίπατος!!! Ποιό MP είναι η αντίστοιχη δυσκολία με το προηγούμενο patch ??

Εξαρτάται πόσο περίπατος ήταν πριν. Αυξάνεις και βλέπεις που σου βγαίνει καλύτερα σε αποδοτικότητα / χρόνο / χρήμα κτλ. Η blizzard είπε μεταξύ 2-3 πάντως.

Δημοσ.

για να το τελιωσεις στο Ν10 θες 1 αιωνα !!! δοκιμασα να σκοτωσω 1 απλο κοινο θνητο που συνηθως εβγαινε με 3 πατηματα...και μαζι με αλλους 2 κοντεψα να χασω κιολας!!! χαχα μιση μερα για να τους σκοτωσω...δε λεει... νομιζω οτι απο 6-7 και ανω δεν εχει νοημα!

Μου εβγαλε το 3 απο το τελος διαμαντι plan...αντε αλλα 2 θελω! Μαλιστα το εβγαλε χωρις να συμπληρωσω τα 5 valor

Δημοσ.

http://imageshack.us...nshot013bt.jpg/

τούμπανο ή ιδέα μου είναι? :P

δεύτερη μέρα feedback... στο Mp5 τα πάω μια χαρά αφούσκεφτόμουν να το ανεβάσω... το θέμα είναι ότι τον πίνω στα bosses (azmo και πήγα και μία uber bosses και πήρα μία π@π@ρ@ ....) από ότι καταλαβαίνω είναι επειδή το Loh έφαγε nerfarisma... οπότε πάμε για life steal?? ή κανά Mp3-4 μπας και είμαστε χαλαρά??

Δημοσ.

http://imageshack.us...nshot013bt.jpg/

τούμπανο ή ιδέα μου είναι? :P

δεύτερη μέρα feedback... στο Mp5 τα πάω μια χαρά αφούσκεφτόμουν να το ανεβάσω... το θέμα είναι ότι τον πίνω στα bosses (azmo και πήγα και μία uber bosses και πήρα μία π@π@ρ@ ....) από ότι καταλαβαίνω είναι επειδή το Loh έφαγε nerfarisma... οπότε πάμε για life steal?? ή κανά Mp3-4 μπας και είμαστε χαλαρά??

Το νερφαρισμα του LoH είναι λόγω της μείωσης του proc chance του tornado, άρα θα ήταν προτιμότερο αν έχεις 90-100k dmg+ να χρησιμοποιείς ls, αλλά ls με LoH είναι ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

@nevermore

220 μυρια

uber neck

τιγκα στα legendaries και inv και στο gear.....

48 παραγκον λεβελς..

το γνωριζεις οτι ειναι επικινδυνα κατι τετοια σκρινσοτς? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...