Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λες τωρα..επεσε legendary staff (the grand visier) ... 1183.3 dps / 166-506 fire dmg / 48% dmg / 331 intel / 342 life on hit / 47% extra gold / 45% magic find

το χωσα στο ευρω-AH , να δουμε τι και αν θα πιασει τιποτα...και μετα βλεπουμε...

ΥΓ: απο ασχετο mob στο act3 / mp3 (κυλαει ανετα πλακα πλακα ...)

Δημοσ.

Act3 εγω παιζω με mp 4 αλλα μπορω και 5 απλα θελει πολυ ωρα. Το 1ο μου legendary που επεσε ειναι blackthorne's surcoat με 417 armor / 31 dext / 65 int / 95 vit / 49 arcane resist / 79 all resist / -6% dmg απο ranged attacks. Αν το θελει κανεις tell me.

Δημοσ.

τι κλειδια ρε παιδια, για αναλυστε σε 3 γραμμες τι ειναι αυτα τα κλειδια γιατι με τη δουλεια εχω πνιγει και δεν εχω χρονο να ψαξω τιποτα :cry:

Δημοσ.

Επισης μολις ειδα τωρα οτι το MF δεν εππηρεαζει καθολου τα drop rates των keys μονο το MP μετραει. Ξεκινας με 5% για MP0 μετα 10% για MP1 20% MP2 και παει λεγοντας..

Επρεπε να κανω reroll σε WW barb για αυτο γμτ.. :P

Δημοσ.

Οχι απλα θες 5 για να εχεις πιθανοτητα να πεσει ετσι και αλλιως, δηλαδη και MP10 να παιζεις αν δεν εχεις 5 stacks δεν θα πεσει ποτε το key.. Ετσι καταλαβα τουλαχιστον.. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά πάντως δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να ξαναρχίσω το game (ουσιαστικά έχω να παίξω 3 βδομάδες)

• Like 2
Δημοσ.

παιδια γενικα να προτιματε MP4 απο MP3 εχει καλυτερο ηχο στο ιδιο bitrate.

σωστός ο παίκτης...lol

o κατσικομούρης το έρηξε τελικά το πρώτο!

Δημοσ.

Μετά από μισή ώρα έπεσε ένα κακό legendary. Άνοιξε τις κάνουλες η Bliz για τις πρώτες μέρες μιας και όλοι (σχεδόν) πήραμε από ένα legen την πρώτη μέρα του 1.0.5.

Public games χωρίς MP = θα περιμένουμε το 1.0.6 γιατί η Bliz δεν ήταν πάλι έτοιμη (βλέπε P2P όταν βγήκε το D3);;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...