Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα τα κλειδια και με εχει σπασει τα νευρα ο Keywarden! 5 run mp5 και ακομα τπτ!Στο mp5 ειμαι καλα, θα δοκιμασω και λιγο 6!Το κακο ειναι οτι λογω nerf τoυ STI εβγαλα το FleetFooted για να βαλω Resolve και με 24% movement speed παει σαν τον ...Κατσουρανη!

2 legendary σημερα αλλα πηγαν στον vendor(και το ενα ηταν echoing fury %$&&*)!

Να δουμε πως θα παει και τις επομενες μερες!

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που πατε για elite στο Act4?? Εχω κανει και εγω 5,6 runs για τα plans και τιποτα, απλα δυσκολευομαι να βρω ελιτες για να φτιαξω 5 stacks..

Δημοσ.

Στα 2 Gardens of hope εχει 4-6 elite packs!Αν πετυχεις game με 4 πηγαινε και στο spire level 1 πριν φας τον Keywarden!

Δημοσ.

πάντως στο act3 αυτός που πετάει το κλειδί στις 3 φορές που τον σκότωσα έδωσε και 2 legendary(μλκικες μεν, legendary δε :P )

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω το εκανα πανω απο 10-12 φορες σε MP4 με 390MF και τιποτα τα plans δεν πεφτουν.. Το κλειδι επεσε με τη δευτερη, το extra chance δεν πιανει για τα Plans?? Κανω στο garden αλλα ειναι παρα πολυ αραια τα elite μεταξυ τους και παιρνει αρκετη ωρα..

Δημοσ.

εγώ με 456 mf είμαι... τώρα πάω πρώτη φορά να δω για τα Plans.... για να δούμε...

εδιτ : σε δουλειά να βρισκόμαστε μάλλον γτ δεν βλέπω να το ρίχνει εύκολα....

το Plan μία φορά δεν χρειάζετε να το ρίξουμε??

Δημοσ.

Ναι μια φορα, να πω οτι στο PTR μου επεσε επισης με την δευτερη. Τωρα εχω δοκιμασει ποσες φορες και τιποτα, αρχιζω να εκνευριζομαι γιατι ειναι και δυσκολο για DH ολο το act4 με τα curse τα meteor και ολο το heavy damage.. :mad:

Δημοσ.

Μου επεσε μολις.. :P Δεν ξερω γιατι αλλα μαλλον πεφτει πολυ πιο δυσκολα απο τα κλειδια.. MF σε gear δεν εχω εκτος απο το gem στο helm ολα τα αλλα απο paragon και MP ειναι..

Δημοσ.

ρε παιδια πριν το patch 1.05 σε ποιο νουμερο power moster αντιστοιχει για να μην κανω πειραματα? εγω θελω να συνεχισω στην ιδια δυσκολια περιπου. Αξιζει να βαζουμε μεγαλυτερη δυσκολια η οχι? εκτος apo experience τι αλλα οφελη εχουμε?

Δημοσ.

λοιπόν κι εγώ (όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη...lol), act 1 = MP5 άσε μάστορα με την καμία... στο MP4 όμως ok...το έχουμε αλλά βέβαια με λίγο ζόρισμα και αρκετό kite...( πω,πω είναι καργιολάκια τα άτιμα)...φυσικά έκανα 4-5 run αλλά ο κατσικομούρης δεν πέταξε τπτ ο ελεεινός... lol).. να δούμε στα επόμενα act με τι MP θα μπούμε.. ε, ρε πούσ%$ μου πόσα γαμ*9^&* gold πρέπει να έχεις για να προχωρήσεις σε επίπεδο δυσκολίας.. και ρίχνω και με 65κ dmg περίπου! ....τι να πεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να βγάζουμε όπως όπως τα act με μεγαλύτερο MP. Καλύτερα να χαμηλώνουμε λίγο το MP για να ρολλάρει πιο γρήγορα το πράγμα.

Εγώ που συνήθισα με archon wiz farm μου κακοφάνηκε που δοκίμασα κλασσικό build οπότε κατέβηκα στο MP-2 και με λίγα runs βρήκα 2 κλειδιά (με την 1η στην Α3 και με την 3η στην Α1). Πάντως legendary(πέρα από τα κλειδιά) δεν είδα ακόμα ούτε καλό loot. Δε φημίζομαι βέβαια και για την τύχη μου :P

Δημοσ.

yes, yes.. κι εγώ αυτό κάνω! με ΜΡ3 παίζω...ειλικρινά σε σκεφτόμουν εκεί μέσα...χεχε!...για το Archon φυσικά που δεν παίζει με τπτ... :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...