Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βλεπω θρεντς γεματα με διθυραμβικα σχολια για το loot βρισκουν απειρο πραγμα, το οποίο ειναι ή placebo effect ή ό,τι εγινε και στο 1.0.4 τις πρωτες μερες εριχνε παπαδες και μετα η bliz το εκοψε σιγα σιγα...

Δημοσ.

ρε παιδιά...

τα boss στα 4 act που πετάνε τα υλικά για να φτιάξεις το infernal machine βγαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία/quest ή είναι τελειώς random μέσα στο act ;

Δημοσ.

απο οτι διαβάζω

Nekarat : silver spire level 1 και πεταει το σχεδιο.

Ιδιότητες

Jailer

Knockback

Diablo Lightning Attack and AoE Fire

Curse

προτείνουν kite - το curse σου πηδάει το healing done

Δημοσ.

Πάντως με το patch τα bosses πέφτουν πιο εύκολα. Είχα φτάσει μέχρι Zoltan κι έχανα από το enrage του στο inferno, και τώρα έβγαλα για πλάκα Zoltan και Belial.

Δημοσ.

Πάντως με το patch τα bosses πέφτουν πιο εύκολα. Είχα φτάσει μέχρι Zoltan κι έχανα από το enrage του στο inferno, και τώρα έβγαλα για πλάκα Zoltan και Belial.

πόσο πιο εύκολα δλδ? στο 1.0.4 τα ρίχναμε για πλάκα....

Δημοσ.

Δεν έχω αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο παιχνίδι. Είχα φτάσει ίσα ίσα μέχρι το Zoltan στο inferno και τα stats-gear μου ήταν μέχρι εκεί. Εκεί έχανα καθώς δεν προλάβαινα να τον νικήσω πριν αρχίσει το enrage. Είχα να παίξω κανα μήνα και το ξανάβαλα τώρα με το patch. Δοκιμάζω ξανά από εκείνο το σημείο, και σε δέκα λεπτά είχα ρίξει Zoltan και Belial χωρίς καμία "απειλή".

Δημοσ.

Με 2mp τιποτα δεν μπορω να κανω act 1. τα elite δεν πεφτουν με τιποτα. Μας γαμησαν και το shadow power.

Το καλο ειναι οτι τα natalya items εχουν κατεβει υπερβολικα

Δημοσ.

Εκανα ενα run act1 / mp4 .Νομιζω οτι ειναι το οριο μου..για παραπανω δεν με βλεπω χωρις gear upgrade.

Τα ελιτες επεφταν με αρκετο kiting + 2-3 deaths.Τα απλα τερατα σχετικα ευκολα αλλα θελανε περισσοτερα χτυπηματα απο πριν οποτε το να μαζευτουν πολλα σε καποια δεδομενη στιγμη..ηταν συνηθες φαινομενο.

Ο butcher ΔΕΝ επεσε.Με το ζορι αντεχα τα χτυπηματα του.Το 90% εξ'αυτων ηταν 1-shot.

Δημοσ.

act 1 run mp3 / εύκολο αλλά όχι για archon spec wiz

act3 run mp3 (2 ατομα) όχι δύσκολο αλλά ενχολητικό και το archon spec δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

από loot τα ίδια με πριν (εκτός φυσικά ότι δεν έπεφταν κάτω από 58 ilvl. Αρχή είναι ακόμα βέβαια αλλά δε βλέπω σε single player να αποχωρίζομαι τον archon wiz act3 mp1-2 για κανονικό spec mp3-4.

Α! έριξα μια και skeleton king αλλά δεν έριξε καλύτερο loot στο ΜΡ3 όπως έλεγε στα patch notes. για την ακρίβεια μόλις 1 κιτρτινο ενω είχα 5 stacks. Μήπως έλεγε ότι τα bosses θα ριχνουν καλύτερο loot όταν τα σκοτώνεις 1η φορά σε μη MP-lvl δυσκολίες;

Το nerf στα αμυντικά skills είναι αισθητό στο mp 3 ++, τουλάχιστον σε εμένα!

Δημοσ.

MP4 το εχω solo, παραπανω δεν θα ειναι καθολου efficient(Ηδη το act4 δεν ειναι και τοσο γιατι κανουν πολυ dmg). Επισης boar companion+enchantress maximus ειναι καλος συνδιασμος για να tankaroun για σενα, δοκιμαστε το..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές...

σε Mp5 βλέπω ότι είμαι καλά,δλδ δεν αργώ πάρα πολύ..

ο μπάρμπας γενικά τα πάει καλά και το ww build ζει και βασιλεύει :P

από drops τώρα μου έριξε και 2 Legendary στο πρώτο run.. three hundred spear αν δεν κάνω λάθος πως το λένε και ένα windforce

ston azmo έφαγα ψόφο στην πρώτη προσπάθεια και δεν ξαναδοκίμασα γτ δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας :)

Επεξ/σία από nevermore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...