Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αν κρινω απο το σκρινσοτ του συμφορουμιτη που δειχνει (απο οσο καταλαβαινει το φτωχο μου μυαλο) οτι ολα τα acts θα εχουν τα ιδια drop rates..δεν τιθεται θεμα να ασχολεισαι με acts 3-4....και στο 1 καλα θα εισαι... αρα μην σκεφτεστε πως θα την παλευετε στα 3-4 προφανώς act 1 με μεγαλύτερο MPL από ότι σε act 3...
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Οχι ρε συ, μετά το MP lvl1 όλα τα mobs είναι lvl 63 οπότε και τα drops θα είναι ίδια παντού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 δλδ με MP1 είτε είσαι act 1 είτε είσαι act 4 θα έχουν τα ίδια HP/DMG?
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυτό εξαρτάται από τα base stats των mobs έχω την εντύπωση, μιας και η άυξηση με κάθε MP lvl έρχεται ποσοστιαία. Παραθέτω κομμάτι από το Monster Power Blog: While monsters in Inferno will all be level 63 at MP 1 through MP 10, their skills, abilities, and attributes will still vary from act to act. This means that certain Acts or Chapters may still be more difficult for you than others based on what monsters and Elite packs appear in each, but -- since the rewards will be identical across the entire difficulty -- where you choose to play is ultimately up to you and your personal play style. Οπότε πιστεύω μπορούμε άνετα να επιστρέψουμε στο πιο ατμοσφαιρικό act του παιχνιδιού χωρίς ανησυχία για drops
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ε φαντάζομαι ότι πχ τα mobs με MP5 στο act 1 θα είναι πιο εύκολα από τα mobs με MP5 στο act 3, αυτό εννοούσα αρχικά...
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ναι εννοείται αυτό. Κατάλαβα λάθος και εξηγώ το ίδιο πράγμα δηλαδή Τουλάχιστον ελπίζω κάποιος που δεν ήξερε να τον βοήθησα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 γουστάρω πάντως περισσότερο farm στο act 1 από ότι στο 3...
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το act 1 κατα την γνώμη μου είναι το πιο καλοφτιαγμένο act. Απλά το mob density είναι τόσο μα τόσο low που είναι εφιάλτης για ww barb.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ε κλάιν με το DPS που έχεις είσαι μια χαρά
ADHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι τα drops ειναι ιδια τα affix των elite ειναι ιδια απλα αλλαζει η δυσκολια τους με την εννοια των κανονικων επιθεσεων που κανουν. Πχ εισαι DH θα εχεις περισσοτερο προβλημα στο act3 λογο ranged spearman/occultists etc. παρα στο act1 που ειναι τα περισσοτερα melee αλλα αυτο λογο της φυσεως των elite οχι λογο MP η affixes. Δεν ξερω αν το εξηγησα καλα η αν ειναι ετσι.. Επισης οσοι κανουν paragon leveling το act 3 ειναι το καλυτερο και παλι..
werty21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 γεια χαρα συγνωμη για την ασχετοσύνη μου αλλα θα κανω μια πολυ απλη ερωτηση ξεκινησα και παιζω diablo 3 ,στην εκδοση για 10 μερες που ειναι free μετα πρεπει να αγορασω το κουτι και καποια καρτα? επισης ειμαι στο 8ο Lv αλλα δεν εχω βρει αλλους παιχτες...τι κανω λαθος? και τελευταιο υπαρχει πουθενα market οπου παιχτες αγοραζουν μεταξυ τους κατι αντιστοιχο με wow?? σας ευχαριστω!!!
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν μπορείς να παίξεις με άλλους παίκτες με το free. Για να παίξεις κανονικά το μόνο που αγοράζεις είναι το game. Τώρα για market υπάρχει το Auction House.
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ε φαντάζομαι ότι πχ τα mobs με MP5 στο act 1 θα είναι πιο εύκολα από τα mobs με MP5 στο act 3, αυτό εννοούσα αρχικά... Εγώ δεν κατάλαβα αυτό ακριβώς... Εγώ κατάλαβα ότι από MP1+ όλα τα τέρατα σε όλες τις act θα είναι lvl 63 (με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε hp / dmg) αλλά τα abilities θα παραμείνουν ως έχουν. Δηλαδή, καταλαβαίνω εγώ, ότι πάνω κάτω θα έχουν ίδια life / dmg ΑΛΛΑ δε θα σου κάτσει elite pack με hulking phasbeasts (πόσο σας μισώ καταραμένα) στην 1. Δηλαδή τα τέρατα στην act 1 θα είναι εξίσου δυνατά αλλά θεωρητικά πιο εύκολα αφού κατά βάση δεν έχουν επιπλέον ιδιότητες όπως στην act 2-3 με αποτέλεσμα η 1 να είναι ευκολότερη, πρακτικά. Τώρα αν καταλάβατε και εσείς αυτό και εγώ κατάλαβα λάθος ότι καταλάβατε κάτι άλλο ( οΟ! ) τότε αγνοήστε αλλιώς συζητήστε!
ADHD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν κατάλαβα αυτό ακριβώς... Εγώ κατάλαβα ότι από MP1+ όλα τα τέρατα σε όλες τις act θα είναι lvl 63 (με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε hp / dmg) αλλά τα abilities θα παραμείνουν ως έχουν. Δηλαδή, καταλαβαίνω εγώ, ότι πάνω κάτω θα έχουν ίδια life / dmg ΑΛΛΑ δε θα σου κάτσει elite pack με hulking phasbeasts (πόσο σας μισώ καταραμένα) στην 1. Δηλαδή τα τέρατα στην act 1 θα είναι εξίσου δυνατά αλλά θεωρητικά πιο εύκολα αφού κατά βάση δεν έχουν επιπλέον ιδιότητες όπως στην act 2-3 με αποτέλεσμα η 1 να είναι ευκολότερη, πρακτικά. Τώρα αν καταλάβατε και εσείς αυτό και εγώ κατάλαβα λάθος ότι καταλάβατε κάτι άλλο ( οΟ! ) τότε αγνοήστε αλλιώς συζητήστε! Και εγω αυτο ακριβως καταλαβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις