Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτο και κυριο το amuler. Βρες ενα με all rasist +vit + str και τα sage boots βρισκεις καλυτερα με all rasist και vit+str+lps

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ξερει κανεις τιποτα για το pvp. το εχω παρατησει το παιχνιδι και δεν εχω ασχοληθει σχεδον απο τοτε που βγηκε και ετσι δεν ξερω. αν καποιος ξερει κατι ας μου. ευχαριστω

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα Ελληνικό channel στο game (αν υπάρχουν καν channels πέρα από το general) να περνάει η ώρα στα MF runs?

Δημοσ.

βρηκα καλο συνδιασμο που στο ακτ4 πεθαινω αρκετα δυσκολα και αυτο με 1000 τερατα να βγουν μαζι και να στριμοχτω σε καμια γωνια και να μη μπορω να κουνηθω. Μαλακια λιγο να σου βγαινουν στο ασχετο τοσα πολλα μαζεμενα τερατα και τοσο δυνατα. Εγω μεχρι τωρα διαπιστωσα παντως οτι καλυτερα να αντεχεις και μετα να σκοτωνεις, ετσι ξοδευεις και λιγοτερα χρηματα για repairs. Οπως βολευεται ο καθενας.

Με το gold ποσο πιθανολογειτε να πεσει ακομα? που πιστευετε οτι ειναι ο πατος σε πωληση με αληθινα χρηματα ? εχει πεσει ηδη παρα πολυ παντως. Απο οτι το υπολογισα την αλλη φορα εβγαινε καθαρο στο 1 Μ 0,34 ευρω (εχοντας αφαιρεσει το 15%).

* Ακτ4 ινφερνο παντα!

edit : εχω 27 μυρια και καλα αντικειμενα για πωληση και σκεφτομαι τις κινησεις που θα κανω για να μην πανε χαμενα...

Δημοσ.

Green. Για μένα καλύτερα να τρως γρήγορα τα πακς παρά να αντέχεις το ξύλο και να τα ρίχνεις αργά..εγώ με τα πασιβε είμαι περίπου στα300 με 400. All rez και την παλεύω μια χαρά(Γρήγορα runs αυτό χρειάζεσαι).σόρρυ για τα λάθη πρώτη φορά απαντάω από το κινητό

Εδιτ : τώρα για τα all rez έχω μία αμφιβολία αν είναι γύρω στα 500 :)

Θα πάω σπίτι και θα δω..

Δημοσ.

Green. Για μένα καλύτερα να τρως γρήγορα τα πακς παρά να αντέχεις το ξύλο και να τα ρίχνεις αργά..εγώ με τα πασιβε είμαι περίπου στα300 με 400. All rez και την παλεύω μια χαρά(Γρήγορα runs αυτό χρειάζεσαι).σόρρυ για τα λάθη πρώτη φορά απαντάω από το κινητό

Εδιτ : τώρα για τα all rez έχω μία αμφιβολία αν είναι γύρω στα 500 :)

Θα πάω σπίτι και θα δω..

Ante και του εριξες τη μιση ενεργεια επειδη εισαι δυνατος, αμα σε ακουμπισει 1-2 φορες πως θα αντεξεις? μιλαω παντα για Ινφερνο 3 και ακτ4. οχι για νωριτερα αφου εκει μου κλανουν τα αρχ*δια γενικως!

Δημοσ.

Ante και του εριξες τη μιση ενεργεια επειδη εισαι δυνατος, αμα σε ακουμπισει 1-2 φορες πως θα αντεξεις? μιλαω παντα για Ινφερνο 3 και ακτ4. οχι για νωριτερα αφου εκει μου κλανουν τα αρχ*δια γενικως!

δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω αν θα μιλούσα για το act I-II... εννοείτε για act 3 μιλάω..

το πως θα αντέξεις τι να σου πω ψάξτο... εγώ με 1888 loh δεν έχω problem(ww build)

τελικά είδα το allrez είναι γύρω στα 400+ όλα και τα έχω τόσο χαμηλά γιατί παίζω με mf gear(μαζί με τα valor 359)

Δημοσ.

αν κρινω απο το σκρινσοτ του συμφορουμιτη που δειχνει (απο οσο καταλαβαινει το φτωχο μου μυαλο) οτι ολα τα acts θα εχουν τα ιδια drop rates..δεν τιθεται θεμα να ασχολεισαι με acts 3-4....και στο 1 καλα θα εισαι...

αρα μην σκεφτεστε πως θα την παλευετε στα 3-4 :)

Δημοσ.

βασικά για το 1.0.4 συζητούσαμε γι αυτό του ανέφερα όλα αυτά...

τώρα στο 1.0.5 όταν με το καλό έρθει θα δούμε...

Δημοσ.

Άσχετο, έχεις πάιξεις κανέις σε 3d monitor diablo; Είναι απλά εξωπραγματικό.

Στο κάστρο βλέπεις την μάχες στο βάθος να γίνονται και αισθάνεσαι το ύψος, στην έρημο βλέπεις την άμμο που περνάει πάνω από το κεφάλι σου και τα "σκουπιδάκια" να αιωρούνται έξω από την οθόνη. Και στον παράδεισο παθαίνεις υψοφοβία :-D

Και παίζει τέλεια σε 3d, ένα glitch μόνο έχω βρει σε ένα boss (azmodan) που πρέπει να το απενεργοποίησεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...