Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπορούσα να το χακέψω να μου πετάξει καμία 20ρια καλά legendary μόνο για προσωπική χρήση, όχι να τα πουλήσω.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα, 120 ώρες παιχνιδιού και μόνο από το AH βρίσκω τίποτε καλό. Πιο εύκολο μου φαίνεται το τζοκερ.

Δημοσ.

pgqWm.jpg

2rFJ7.jpg

5A3Hm.jpg

Χθες τα βρηκα και τα 3 στο ιδιο run(και κανω και σχετικα short runs) αν ειναι να ειναι τετοια ποιοτητα καλυτερα να μην πεφτουν καθολου.. Μονο για τους followers κανουν τα 2 και αν το τριτο ουτε brimstone δε θελω να το κανω vendor κατευθειαν.. :P

Δημοσ.

όταν λέω 2-3 στο run, δεν εννοώ top.. πχ στο 2 έπεφταν low lvl items τα οποια ήταν χρήσιμα (πχ για lvling αλλου char) αλλα άχρηστα για end-game..

ποιον χαλούσε ένα wizardspike, κι ας μην έπιανε μια, το θέμα είναι ότι το έβλεπες να πέφτει.

τώρα, 100 ώρες gaming με 1 legendary κι αυτό για 20κάτι lvl, ενταξει, respect απλά.

αυτή η εταιρία δυστυχώς κατρακυλα, μου βγάζεις ένα Starcraft 1 με νέα γραφικά, μου βγάζεις ένα D3 που δεν υπάρχει μετά από 2 μήνες και 3 expansion του WoW που απλά παίρνεις το ένα και βαράς το άλλο..... πραγματικά που την βλέπετε την πρωτοπορία και το ένα βήμα μπροστά τα τελευταία 4-5 χρονια στην blizz ένας θεός ξέρει, μετά το TBC... το χάος..

Ακριβώς. Δυστυχώς η Blizzard δεν ειναι πια η εταιρια που αγαπήσαμε όλοι μετα την εξαγορά της από την Activision. Παρολαυτα, οι τιτλοι της εξακολουθουν να ειναι ένα βήμα μπροστά απο τους υπολοιπους λογω της συνεχους υποστηριξης/ανανεωσης των τίτλων της.

Δημοσ.

οποιος θελει μια γνωμη για το βαρβαρο μου θα ημουν ευγγνομων... τι να αλλαξω λετε για να γινει ακομα καλυτερος ?

Εβγαλα Ινφερνο 3 και παω για 4... το 3 δεν το εβγαλα ανετα καθως υπηρχαν καποια boss που σου βγαζανε λιγο την πιστη...

Ειχα και ξαφνικους θανατους γενικα.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/13152069

Δημοσ.

οποιος θελει μια γνωμη για το βαρβαρο μου θα ημουν ευγγνομων... τι να αλλαξω λετε για να γινει ακομα καλυτερος ?

Εβγαλα Ινφερνο 3 και παω για 4... το 3 δεν το εβγαλα ανετα καθως υπηρχαν καποια boss που σου βγαζανε λιγο την πιστη...

Ειχα και ξαφνικους θανατους γενικα.

http://eu.battle.net...0/hero/13152069

Εχεις δώσει μεγαλη βάση στα all res και έχεις αμελήσει life %, crit chance/damage. Θα έπερνα helm/weapon με socket, pants και chest με περισσότερο vitality και gloves με atk spd crit chance(και ας μην έχουνε all res). Άμα δεν το έχεις ήδη υπόψη σου checkare αυτό http://www.youtube.com/watch?v=FZ3QSj9-PzA , item valuation για barbarian φοβερή δουλειά από Zrave. Από πλευράς build μήπως είναι καλύτερα ενα wrath of berseker αντί για call of ancients.

Δημοσ.

το σχεδιάγραμμα είναι ξεκάθαρο πιστεύω...

Σορρυ. Εννοούσα αν τελικά είναι σίγουρο ότι τα άλλα θα μείνουν όπως έχουν. Δηλαδή ότι αυτό είναι 100% το τελικό διάγραμμα.

Δημοσ.

αυτο ειναι αρκει αποτι καταλαβα να παιζεις εστω στο mp1 .

παντως εγω δεν κανω τιποτα αν δεν βγει το 105 ελεος τι καθυστερηση ειναι αυτη

Δημοσ.

Εχεις δώσει μεγαλη βάση στα all res και έχεις αμελήσει life %, crit chance/damage. Θα έπερνα helm/weapon με socket, pants και chest με περισσότερο vitality και gloves με atk spd crit chance(και ας μην έχουνε all res). Άμα δεν το έχεις ήδη υπόψη σου checkare αυτό http://www.youtube.com/watch?v=FZ3QSj9-PzA , item valuation για barbarian φοβερή δουλειά από Zrave. Από πλευράς build μήπως είναι καλύτερα ενα wrath of berseker αντί για call of ancients.

Mindthegap kai λοιποι φιλοι μια ερωτηση...γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα!!!

Εγω εχω τωρα 2644 αρμορ και 786 resist το all ... εγω πιστευα οτι ο συνδιασμος σκοτωνει σε θεμα αντοχης και οτι δε θα με αγγιζει τιποτα...! Δηλαδη για να καταλαβω η ερωτηση μου ειναι η εξης.

Αν εγω αφαιρεσω τα αντικειμενα με 786 all και αφησω μονο τα 2644 θα εχω την ιδια αντοχη ? εγω πιστευα οτι ο συνδιασμος τους δινει μεγιστο αρμορ... η και αναποδα αν κρατησω το 786 και διωξω το 2644 θα εχω ιδια αντοχη ?

Με λιγα λογια αν δω ενα αντικειμενο που εχει 800 αμορ π.χ ενα κρανος και εχει και 50 αλλ ρεσιστ , το 50 ουσιαστικα δεν παιζει κανενα ρολο ? ελπιζω να σας φωτησα ποια ειναι η ερωτηση μου. Αμα ειναι ετσι τοτε να αλλαξω μερικα αντικειμενα προς οφελος damage κτλ.

Δημοσ.

Mindthegap kai λοιποι φιλοι μια ερωτηση...γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα!!!

Εγω εχω τωρα 2644 αρμορ και 786 resist το all ... εγω πιστευα οτι ο συνδιασμος σκοτωνει σε θεμα αντοχης και οτι δε θα με αγγιζει τιποτα...! Δηλαδη για να καταλαβω η ερωτηση μου ειναι η εξης.

Αν εγω αφαιρεσω τα αντικειμενα με 786 all και αφησω μονο τα 2644 θα εχω την ιδια αντοχη ? εγω πιστευα οτι ο συνδιασμος τους δινει μεγιστο αρμορ... η και αναποδα αν κρατησω το 786 και διωξω το 2644 θα εχω ιδια αντοχη ?

Με λιγα λογια αν δω ενα αντικειμενο που εχει 800 αμορ π.χ ενα κρανος και εχει και 50 αλλ ρεσιστ , το 50 ουσιαστικα δεν παιζει κανενα ρολο ? ελπιζω να σας φωτησα ποια ειναι η ερωτηση μου. Αμα ειναι ετσι τοτε να αλλαξω μερικα αντικειμενα προς οφελος damage κτλ.

Φυσικά και έχουν σημασία τα all res/armor για την αντοχή. Όπως και το life% το block το life on hit κτλ. Κατέβασε το spreadsheet από το description του video και βάλε τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου που θέλεις να αγοράσεις και άμα εχει πάνω από 50-60 score(από το παλιό) και

ας μην έχει all res θα είναι μεγαλύτερο το όφελος για το χαρακτήρα σου. Μετράει και το πόσο γρήγορα ρίχνεις ένα elite για την αντοχή γιατί πολύ απλά θα σου κάνει λιγότερο dmg.

Δημοσ.

http://eu.battle.net...9/hero/12726631 παιδια θελω την βοηθεια σας πειτε μου τι να αλλαξω τι να διορθοσω για να τον κανο τον βαρβαρο μου τανκς :devil:

Βασικά μην πας για tank γιατι θα κάνεις 5 ώρες το act3.

Ειδικά με το monster power 10 θα γεράσεις για να φας ένα pack. (Λένε ότι έχουν κατι M life και τα απλά mob).

Επίσης ο double ww barb έχει καλύτερο survilability από τον tank barb.

Αν ακόμα επιμένεις για tank barb , πρέπει:

1) Να ανεβάσεις το life σου σε 50K+ life

2) Buffed να έχεις πάνω απο 1k all res kai 10k armor με enchantress

3) Να βάλεις Life On Hit 600+ τουλάχιστον.

4) Να αλλάξεις το build σου σε κλασσικό tank barb με dreadnought - furious charge etc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...