GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 O Mike Morhaime, γενικός διευθυντής της Blizzard, δήλωσε ότι η εταιρεία του διερευνά την πιθανότητα κυκλοφορίας του Diablo III στις κονσόλες. "Θα συμφωνήσετε ότι ένα παιχνίδι σαν το Diablo θα μπορεί να παιχτεί πολύ καλά στις κονσόλες. Είναι κάτι που διερευνούμε" ανέφερε το στέλεχος της εταιρείας. Όμως, ο Morhaime σημείωσε ότι υπάρχει μία σειρά από προβλήματα που πρέπει να λυθούν και εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την αποτελεσματική διόρθωση τυχών προβλημάτων με patches και τον τρόπο ενσωμάτωσης των expansions. Σε ερώτηση για το αν το Diablo είναι το πιο εύκολο να μεταφερθεί σε κονσόλες, από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Blizzard, ο Morhaime απάντησε θετικά. Πηγή : www.gameover.gr Αν κανω setup το D3 και μου πεταξει κανα εξωφρενικο press A του select your character θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 O Mike Morhaime, γενικός διευθυντής της Blizzard, δήλωσε ότι η εταιρεία του διερευνά την πιθανότητα κυκλοφορίας του Diablo III στις κονσόλες. "Θα συμφωνήσετε ότι ένα παιχνίδι σαν το Diablo θα μπορεί να παιχτεί πολύ καλά στις κονσόλες. Είναι κάτι που διερευνούμε" ανέφερε το στέλεχος της εταιρείας. Όμως, ο Morhaime σημείωσε ότι υπάρχει μία σειρά από προβλήματα που πρέπει να λυθούν και εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την αποτελεσματική διόρθωση τυχών προβλημάτων με patches και τον τρόπο ενσωμάτωσης των expansions. Σε ερώτηση για το αν το Diablo είναι το πιο εύκολο να μεταφερθεί σε κονσόλες, από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Blizzard, ο Morhaime απάντησε θετικά. Πηγή : www.gameover.gr Αν κανω setup το D3 και μου πεταξει κανα εξωφρενικο press A του select your character θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ Δεν τα κανει αυτα η blizzard
Liakos10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν κανω setup το D3 και μου πεταξει κανα εξωφρενικο press A του select your character θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ +1 εχει ακουστει τιποτα αν θα ειναι με pre-paid?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Diablo και 2012; τυχαίο δεν νομίζω Γελασα
nzeppos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Το Diablo1 πάντως που το είχα πρωτοπαίξει σε Playstation 1 μια χαρά ήταν. Άσχετα αν σε PC ήταν καλύτερο.
Bspus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 +1 ikaruga24 Έχω βάλει στοίχημα με φίλο μου ότι ΔΕΝ θα βγει στο 2011 (τέλος Δεκεμβρίου, όπως έδειχναν τα business plans/charts) και απ'ό,τι φαίνεται θα το κερδίσω! Διότι, ως γνωστόν, μεταξύ του Official announcement ενός game από την Blizzard και του release του μεσολαβούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο χρόνια... Εχουμε ψωμιά ακόμα λοιπόν Το official announcement του D3 εγινε το καλοκαιρι του 2008. Κοντευουμε τα 3 χρονια ηδη
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Το official announcement του D3 εγινε το καλοκαιρι του 2008. Κοντευουμε τα 3 χρονια ηδη καλα αυτο αστο γιατι με την Blizzard το μονο που μπορει να εχεις ειναι ΥΠΟΜΟΝΗ και τιποτα απο τα υπολοιπα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Το Diablo1 πάντως που το είχα πρωτοπαίξει σε Playstation 1 μια χαρά ήταν. Άσχετα αν σε PC ήταν καλύτερο. Τι λέμε τώρα; Τα ίδια ήταν το 1 με το 2/LoD;
jim22479 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 βρε να μη βγει ποτε. Καθεστε και περιμενετε , λες και δεν εχουμε αλλα πραματα να κανουμε στην ζωη μας!
Liakos10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 βρε να μη βγει ποτε. Καθεστε και περιμενετε , λες και δεν εχουμε αλλα πραματα να κανουμε στην ζωη μας! -1 και επειδη δηλαδη εχουμε να κανουμε κι αλλα πραματα στη ζωη μας τι σημαινει; οτι δε πρεπει να μας αρεσουν καποια παιχνιδια και να μην ανυπομονουμε να βγουν; εγω προσωπικα δεν ειμαι gamer αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι το λατρευα..γιατι δηλαδη να μη περιμενω να βγει το επομενο που θα ειναι καλυτερο;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 θα ειναι καλυτερο Cant and simply wont happen.
jim22479 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 -1 και επειδη δηλαδη εχουμε να κανουμε κι αλλα πραματα στη ζωη μας τι σημαινει; οτι δε πρεπει να μας αρεσουν καποια παιχνιδια και να μην ανυπομονουμε να βγουν; εγω προσωπικα δεν ειμαι gamer αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι το λατρευα..γιατι δηλαδη να μη περιμενω να βγει το επομενο που θα ειναι καλυτερο; μωρε να μη βγει ποτε ! Μακαρι να το ακυρωσουν κιολας . Καθονται και παιζουν μαζι σας! Αστο...θα ρθει ο καιρος και θα το κυκλοφορησουν.Αν δεν γινοταν τοσος ντορος, εγω σου λεω θα το ειχαν βγαλει τωρα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν γινοταν τοσος ντορος, εγω σου λεω θα το ειχαν βγαλει τωρα... Νάζια κάνει η blizzard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις