Dakonblackblade Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά γιατί δεν κοτσάρουν ένα Nightmare στο Diablo 3 , το άλογο ντε? Μια χαρά μου κάνει εμένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 γνωστο οτι το d3 θα βγει το 2011 ???????????? Σε πια σπηλια ειμουν αυτο τον καιρο ? στα πιο πολλά posts μου εδώ και αρκετό καιρό το γράφω, είναι χρονιά που δεν πρόκειται να βγει expansion για το WoW ή το SC2...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Για τα παιδιά με κενά.. ..behold the leaked Blizz Gameplan.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι το 1ο expansion του Starcraft 2 δεν πρόκειται να βγει μέσα στο 2011, οπότε φαντάζομαι ότι από αυτά που βλέπω αρκετά μπορεί να μην ισχύουν...
nzeppos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα μόνα που λείπουν είναι τα "WoW: Facebook version" και "WoW: Κι απ' τη μύγα ξύγκι".
Xorxhs! Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 και το wow fb να βγαλουν, θα ειναι κατα πολυ καλυτερο απο κατι ΑΙΟΝ,WAR,RIft
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αρα κανουμε ακομα 10 μηνες υπομονη ......
kostacurtas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Activision financials CFO Thomas Tippl said during the financial call to investors, that the company’s outlook does not include a new Blizzard game in 2011, but instead expected the developer to release two titles in 2012 – possibly the new MMO and Diablo III. The firm is good for one major release a year, and wanted to wait on a Diablo III release this year, because quality matters to Blizzard above anything else. If it did happen to release this year, it would be because Blizzard believes it is ready, but don’t expect it. The game is currently going well with development, but until it goes into beta, a release date will not be locked in. No date is set, there isn’t one.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρειαζομουν καν official δηλωση για να καταλαβω οτι το παιχνιδι θα το πηγαιναν για "καπου" στου 2012.
the_valliant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 +1 ikaruga24 Έχω βάλει στοίχημα με φίλο μου ότι ΔΕΝ θα βγει στο 2011 (τέλος Δεκεμβρίου, όπως έδειχναν τα business plans/charts) και απ'ό,τι φαίνεται θα το κερδίσω! Διότι, ως γνωστόν, μεταξύ του Official announcement ενός game από την Blizzard και του release του μεσολαβούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο χρόνια... Εχουμε ψωμιά ακόμα λοιπόν
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 ωραια πραγματα ..... αρα λοιπον περιμενουμε το Dungeon Siege III και παιζουμε για κανα 1 - 1 1/2 χρονο μεχρι να ερθει το D3 ....Α ρε blizzard με αυτο το wow μας εχεις χαντακωσει .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 δλδ δεν πρόκειται να βγάλει τπτ φέτος? έλεος... πάντως υπάρχει μια μικρή ελπίδα να βγει αλλά δεν το περιμένω πλέον μετά από αυτή τη δήλωση... FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
altair Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 o Senior Game Designer Jason Bender μιλάει για το ντι τρια pvp sto g4tv http://www.g4tv.com/games/pc/28197/diablo-3/articles/73536/Diablo-3-PvP-Preview-Devil-vs-Devil/ προσέξτε εκεί που λεεί για HC pevepee mode xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις