Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κάνω το 80 και το 90% gem, όχι ακόμα το 100%
nevermore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 i cant afford το 100% υπάρχει κανένα site να υπολογίζει τα πόσα Money tomes kai gems θέλεις για το crafting? εδιτ : μόλις μου έπεσε design perfect star ruby
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω δει ποτέ μου gem recipes, είναι mythical lvl... σε έκανα add btw... google diablo 3 gem calculator 1
nevermore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 να ευχαριστήσω και δημόσια τον thresh για τα crafting
imr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μεταξύ μας, για wiz τουλάχιστον, energy armor - me force armor rune ή prismatic armor rune είναι MUST για όλα τα builds εκτός και αν έχει 1κ res all unbuffed. Επίσης, για αρκετά builds, για τα πιο συχνά δηλαδή, το diamond skin + crustal shell είναι must, άρα τι να λέμε, αμέσως αμέσως 2 slot πιασμένα. Αν τώρα δεν τα λιώνεις όλα στο πέρασμά σου θες και ένα teleport για τις δύσκολες ώρες. 3 slot έτσι απλά. Δεν είναι πολλά για defensive skills αλλά επειδή είναι πολύ καλύτερα από τα υπόλοιπα μετά αναγκάζεσαι να προσαρμόζεις το build σου πάνω σε αυτά και χάνεις και τα άλλα defensive που είναι πολύ cool (slow time κλπ) αλλά και άλλα cool offensive τα οποία δεν ταιριάζουν με τα υπόλοιπα. Επίσης το reflect dmg είναι πρόβλημα αν δεν έχεις life steal της προκοπής. Το diamond skin μονο για melee builds χρειαζετε. Αλλιως με kiting build το teleport με ilusionist ειναι αρκετο + (το force armor)
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το diamond skin μονο για melee builds χρειαζετε. Αλλιως με kiting build το teleport με ilusionist ειναι αρκετο + (το force armor) Τι να σου πω... αν έχεις τόσο γαμάτα χέρια και την παλεύεις μόνο με tele + illu + fa ΟΚ αλλά εγώ με τα συγκεκριμένα resistances δε με συμφέρει να έχω force armor αλλά prismatic. Βέβαια είναι και όπως βολεύεται ο καθένας! Δεν μπορώ το άγχος Πάντως βλέπω και κάτι archon builds, δε λέω, πλάκα φαίνεται να έχουν και εγώ θα το δοκιμάσω μόλις μπορέσω και φτάσω καμιά 70κ dps unbuffed αλλά δε σηκώνουν τίποτα από κάτω παρά ελάχιστα! Δε σηκώνουν rares / gold / pots / tomes, πώς διάολο συντηρούνται μακροπρόθεσμα; Θα μου πεις βέβαια με 70k dps unbuffed δε σε νοιάζει κιόλας...
awake68 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 προς --> wiz παιδια για εμένα αυτό το build ειναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο για εμένα.... αυτό που βολέυει σε εμένα κάτι σε tank % run φάση... σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το επιβάλω σε κανέναν, είναι προσωπικά δικός μου πιο βολικός τρόπος .... http://eu.battle.net...4/hero/17060922
ThanassisR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στο build που χρησιμοποιώ το archon είναι πάρα πολύ καλό (κάνει όλη τη δουλειά) ακόμα και τα elite δε αντέχουν καθόλου http://eu.battle.net/d3/en/profile/Asmodeus-2620/hero/9938531
mphxths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ενταξει πρεπει να βαλουν κανονες στα drops... Μου εχει πεσει legendary voodoo mask ...ακομα δεν το εχω σηκωσει απο το εδαφος..... γιατι επεσε απο κατι ακυρους σκελετους...ΠΡΙΝ απο ενα champion grp.....που φυσικα ετσι για το σπασιμο εχουν και reflect damage.... Βλεπω το καφετι στο εδαφος και δεν μπορω να το μαζεψωωωωωωω ημαρτοοοοοον..... ΕΔΙΤ : 2 champion groups μαζεμενα τελικα...στο ιδιο σημειο.... ΕΔΙΤ 2 : ψιλομουφα το legendary 409 armor / 126 intel / 116 vit / 47 poison res / regen 189 life / health globe +3739
awake68 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 @ ThanassisR ενδιαφέρον το build σου...ναι ok to Archon είναι super skill αλλά έχει πολύ αργό cooldown.. μου φαίνετε λίγο κουφό που το έχεις στο mouse , αλλά άμα σε βολεύει εσένα......ok θα το δοκιμάσω πάντος ... @ mphxths μέχρι που έχεις φτάσεις? τελείωσες το act 3?
ThanassisR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 @ awake68 έχει αργό cooldown αλλά συνήθως αντέχει πάνω από 1 λεπτό ή το χρησιμοποιώ μόνο όταν το έχω ανάγκη το Arcane Orb βοηθάει σε αυτό μιας και είναι βασική μου επίθεση
gozzar07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ring με: str:42 vit:63 all res:50 arc resixtance:37 life rege: 98 159 life after each kill πόσο και που να το πουλήσω? (rmah/ah εννοώ) εψαξα και δεν υπάρχει ring με 50all res προς πώληση.. βέβαια τα αλλα rolls είναι λίγο fail...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ψάξε με 40 str, 60 vit, 40 all res και θα πάρεις μια ιδέα...
ggQQbb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς Βarb που να παιζει με WW build ? Βλέπω διάφορα videakia στο youtube κτλ και μόλις πάω να κάνω και έγω το ίδιο πάω στην κατηγορία epic fail. Τους βλέπω να κάνουν σβούρες γύρω απο τα packs και να ανεβαίνει το Fury ενώ εμένα πάντα παίφτει και μένω με το "Fury" sto χέρι http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kabal-2711/hero/647054
mphxths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 @ mphxths μέχρι που έχεις φτάσεις? τελείωσες το act 3? συνηθως το farm run μου περιλαμβανει εκεινα τα dungeons ΠΡΙΝ τον ghom , τις περιοχες εξω απο το καστρο με οτι side-dungeon υπαρξουν και λιγο dungeon προς την αλλη την ανωμαλαρα την γκομενα που δεν θυμαμαι πως λεγεται. Μετα portal για azmodan + azmodan. Για καποιον λογο τον ghom ΔΕΝ τον εχω , την γκομενα και τον siegebreaker (την γκομενα πιθανον να την εχω , τον siegebreaker εξαρταται τα charges του ) δεν τους εχω δοκιμασει (ειναι off μιας και επιλεγω το τελευταιο quest οταν ξεκιναω το run) και τον azmodan τον ριχνω σχετικα ευκολα (1-2 deaths στην χειροτερη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις