greeneye Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εγω δεν εχω κανενα follower ! ας δωσω και εγω μια φιλικη συμβουλη χωρις να αρχισουν λογομαχιες εδω μεσα συμφωνα με τη μεχρι τωρα εμπειρια μου. Ας πουμε οτι θελετε να πουλησετε οπως ο φιλος μας ενα αντικειμενο που φτανει μεχρι 1-2 Μ αξια... και θελουμε με μορφη bid ktl. ΠΟΤΕ δεν το βαζουμε πολυ ψηλα την αρχικη τιμη... γιατι το bid υπαρχει για να αρχισεις χαμηλα και να ανεβαινεις ψηλα. Ενας αγοραστης πολυ ποιο δυσκολα θα δωσει το αρχικο bid αμα αυτο ειναι υψηλο. Στην προκειμενη περιπτωση αν το βαλει π.χ αρχικη τιμη στις 300.000 ειναι πιθανο να χτυπησουν τουλαχιστον 2 ατομα και να "κοντραριστουν". Αν ομως το βαλει 100 αρχικη τιμη τοτε θα γινει "χαμος". Θα το χτυπησουν καμια δεκαρια ατομα και θα "κοντραριστουν" 10 ατομα και να ειστε σιγουροι οτι τις 300.000 θα τις φτασει πολυ πολυ γρηγορα και πιθανοτατα θα παει και πολυ υψηλα αφου ολοι θα μπουν στο "τρυπακι" και θα παιξουν τα ρεστα τους !!! Το 100, το 1000, και τα 5 Κ και 10.000 δελεαζουν για bid αφου ειναι ασημαντα ποσα...ετσι ομως μπαινουν κατω και τα παρακολουθεις και συνεχως μπαινεις στον πειρασμο να χτυπησεις ειδικα αν ληγει η δημοπρασια !!! Επιςης αν εγω π.χ χτυπησω ενα τετοιο αντικειμενο με 1000 gold τοτε 100% θα βρεθει ενας με 1200 να το αυξησει αρα...εγω παρακολουθω ΤΣΑΜΠΑ τη δημοπρασια και χτυπαω σαν ΚΟΡΑΚΙ στη ληξη... * Υπαρχει και ενα θεωρητικο ρισκο να μην παει ψηλα αλλα πρεπει ποια να ειναι και εντελως σαβουρα το αντικειμενο... για σπαθια και 1Η οπλα κτλ και μποτες και πανοπλιεσ και rings kai amuleτs δεν τιθεται θεμα!!!
greeneye Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 αισιως εφτασα μετα τις τελευταιες πωλησεις τα 10 Μ. ωρα για μεγαλυτερα πραγματα τωρα... εσεις ποσο gold εχετε ρε μαγκες ? edit : με μικροπωλησεις μεχρι 2,5 Μ τα εφτασα χωρις να πουλησω κατι με πολλα αφου δε μου εκατσε κατι τετοιο γμτ γκαντεμια μου!
garrett156 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 4.000.000 εχω εγω και ακομα μαζευω για να παρω πραγματα για act 3-4 inferno!
greeneye Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 4.000.000 εχω εγω και ακομα μαζευω για να παρω πραγματα για act 3-4 inferno! μα και εγω πρωτα μαζευω για αυτο το σκοπο και μετα θα παω για "μπιζινες" πιστευω με τα 10 Μ και με "εξυπνο χειρισμο" (αν δεν κατσει κανα legendary kalo) θα κερδισω αλλα 10-15 Μ για να ψωνισω αγοραζοντας φτηνα και πουλωντας ακριβα οπως εκανα μεχρι τωρα !!! Τωρα θα ειναι και ποιο ευκολο αφου εχω και κεφαλαιο...
ADHD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ακυρο κόβει κανείς εδω μέσα amethyst ? Ποιο Amethyst απ'ολα?
nevermore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μιας και μιλάμε για gems έχει πέσει σε κανέναν καμιά recipe? ξέρει κανείς σαν χρώμα drop η recipe πως φαίνεται κάτω? ανοιχτό μπλε σαν τα gems, σκούρο μπλε σαν τα magik items, ή κιτρινάκι? σκεφτόμουνα επειδή δεν ασχολούμε με τα magik items μην μου έχει ξεφύγει καμία
GkAdam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο Amethyst απ'ολα? λόγω χρημάτων το 2ο δεν θυμαμαι ονομα που δινει 500 LOH
ADHD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 λόγω χρημάτων το 2ο δεν θυμαμαι ονομα που δινει 500 LOH Ναι το εχω αυτο ελα να στο φτιαξω αν θες, θελει 15 Toms of Secrets, 3 Flawless star amethysts και 200,000 gold για να φτιαχτει. asdf1234#2431 το battlenet μου. μιας και μιλάμε για gems έχει πέσει σε κανέναν καμιά recipe? ξέρει κανείς σαν χρώμα drop η recipe πως φαίνεται κάτω? ανοιχτό μπλε σαν τα gems, σκούρο μπλε σαν τα magik items, ή κιτρινάκι? σκεφτόμουνα επειδή δεν ασχολούμε με τα magik items μην μου έχει ξεφύγει καμία Ολοιδιο με τα blues ειναι, μου εχουν πεσει 3 μεχρι στιγμης..
mphxths Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Επι τη ευκαιρια οποιος θελει tome of secrets ή flawless square <οτιδηποτε> απλα μου λετε...εχω απιστευτα πολλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 god damn it! έχεις ξεκωλοθεί...
ADHD Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιζει αρκετα, imo >80mill ισως και αρκετα παραπανω αν βρεις τον σωστο buyer..
Προτεινόμενες αναρτήσεις