nevermore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ακριβως! legendary ! εκεινα με το σκατουλι χρωμα... gia ayto htan και "σκ*τ* ιδιοτητες !!! άσε και εγώ μετά από αρκετές ώρες farming το τελευταίο legendary που dropara ήταν ένα amulet.. βλέπω amulet κάτω και σκατουλί χρώμα χαρά εγώ, αν θυμάμε καλά ήταν και 61lvl και κάνω και το γαμωidentify και π@π@ρι@ μέντολες... ούτε 100κ gold στο ah
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 με 310% mf act 3 μου έπεσε ενα manticore πως το βλέπετε? γτπ ? καλό ? καλούτσικο ? σε σχέση με το bow που φόραγα ήταν μεγάλο upgrade αλλα περίμενα κάτι καλύτερο οταν έπεσε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ξεκωλιάρη, κρίμα το 178 Ιnt όμως αν ήταν Dext θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το boost...
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 το ξέρω ... με το που είδα το int μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ....
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Hahaha σε καλή μεριά φίλε! http://www.youtube.com/watch?v=SfoBJBFHYmM Ανάλυση του run του Alkaizer από τον Moldran 1
ADHD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Κανει stream τωρα και εχει 2,5 κουτια πριν το 100..
Snolly Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις βλεπω το stream και ο τυπος περναει μεσα απο τα τερατα τα 7 στα 10 δε τα σκοτωνει. ΧΡ παιρνεις με το kill ετσι δεν ειναι; WTF;
nevermore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις βλεπω το stream και ο τυπος περναει μεσα απο τα τερατα τα 7 στα 10 δε τα σκοτωνει. ΧΡ παιρνεις με το kill ετσι δεν ειναι; WTF; Αν και είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να δω το stream αν διαβάσεις κανά 2 σελίδες πίσω είχαν πει τα παιδιά ότι σκοτώνει μόνο elites και goblins και αφήνει τα απλά τέρατα..
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεποντας το βιντεο , απογοητευτηκα , εγω κανω μονο για το ενα "μερος" την πολλαπλασια ωρα που κανει αυτος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ !
ADHD Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και ο DH πολυ γρηγορα φαρμαρει με το καταληλο gear, και παλι δεν το συζηταμε για την ταχυτητα του συγκεκριμενου WW barb.. Ο δευτερος παντως DH ειναι 92 level καπου εκει..
Witcher Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεποντας το βιντεο , απογοητευτηκα , εγω κανω μονο για το ενα "μερος" την πολλαπλασια ωρα που κανει αυτος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ! Το ίδιο και εγώ.. χώρια που στάνταρντ θα κάνω και σταματήματα για τσιγάρο και άδειασμα τσάντας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις βλεπω το stream και ο τυπος περναει μεσα απο τα τερατα τα 7 στα 10 δε τα σκοτωνει. ΧΡ παιρνεις με το kill ετσι δεν ειναι; WTF; ουσιαστικά τα normal τα σκοτώνει μόνο και μόνο για να ανεβάζει fury και να κρατάει παραπάνω το Wrath με crits...
Locko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τα περισσότερα από αυτά πεθαίνουν από τα tornado που αφήνει πίσω του με το Sprint απλά δεν φαίνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 κάποια τα ρίχνει και η enchantress...
Προτεινόμενες αναρτήσεις