Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πουλάω χαρτομάντιλα εάν θέλει κανείς...

http://us.battle.net...1/hero/22240093

660κ ντιπψ

ps1: έχει για ζώνη witching hour όπου rollare dex με max crit dmg.... μιλάμε ότι η ζώνη ΜΟΝΟ (και ας αφήσουμε το όπλο και φαρέτρα) κάνει 300-400m

άστα να παν, δες τι amulet έχει στον scoundrel!

μόνο τα gems που έχει πάνω του κάνουν 160-170m :P

εγώ πάντως θα έπαιζα με multishot αν είχα τέτοιο gear, ez mod :P

Δημοσ.

Με όλη την καλή διάθεση, πως το αντέχετε ακόμα; Έπαιξα πάνω απο 100 ωρες ΟΚ μου άρεσε για λίγο καιρό αλλά το σιχάθηκα τόσο πολύ που μπαίνω καμιά μέρα για 5 λεπτά και θέλω να το σβήσω.

Δημοσ.

πουλάω χαρτομάντιλα εάν θέλει κανείς...

http://us.battle.net...1/hero/22240093

660κ ντιπψ

ps1: έχει για ζώνη witching hour όπου rollare dex με max crit dmg.... μιλάμε ότι η ζώνη ΜΟΝΟ (και ας αφήσουμε το όπλο και φαρέτρα) κάνει 300-400m

:confused: :confused: :confused: :confused:

Πόσα να έχει δώσει για όλα αυτά; Γιατί για in game gold ούτε λόγος.

Παίζει τα περισσότερα να είναι perfect rolls ξερωγω.

Δημοσ.

παιδιά το mf cap ειναι 300% τώρα? γιατι με valor + follower φτανω τα 310%

εντωμεταξύ είπα να μπω να φαρμάρω πρωί πρωί γιατι χθες το βράδυ που έβαλα mf gear πρόλαβα να παίξω μόνο ενα run (το τι 350vit+350 str weps έπεσαν δεν λέγετε, αλλα με άθλιο dps λολ) και με τάραξε στα dc (του θυμήθηκε πάλι...)

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gf/mf έχει cap το 300 από paragon, gear (char + follower) και shrine, μόνο με NV πάει 375%

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

α, μάλιστα ! εγώ πούλησα κίτρινη quiver απο 4.000.000 (καθαρά 3.400.000 αν θυμάμαι καλά...είμαι στη δουλειά τώρα)... ότι καλύτερο μέχρι στιγμής ! ...... και φυσικά τα χάλασα σε μαλακίες.....lol

Δημοσ.

χτες επιτελους εκει που θα εκλεινα το run μου μετα απο 2 ωρες gaming kai farming στο AKT1 Inferno λεω ας παιξω

αλλα 2-3 λεπτα μεχρι να σκοτωσω ενα τελευταιο pack να παρω 1 rare κιτρινο και σταματαω. Το σκοτωνω

(εκει που ελευθερωνεις τους φυλακισμενους - 6 νομιζω ανθρωπους) και ξαφνικα κοκκινισε κατι ...!

eimai παραγον 8 και δεν περιμενα κατι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχε πεσει τιποτα και ειχα λιγο ξενερωσει, αργησα να το συνειδητοποιησω οτι επιτελους επεσε 1 κοκιναδι !!! δε με ενοιαζε να ειναι σουπερ, η χαρα μου εφτανε για αρχη... το ανοιξα και ηταν

ενα bracers 190 περιπου αρμορ με 180 inteligense και καπου 18 % gold parapanω και καπου 19 & magic find, malakies δηλαδη

της πλακας για 100-200 χιλ. gold δε νομιζω παραπανω... :mad:

Δημοσ.

χτες επιτελους εκει που θα εκλεινα το run μου μετα απο 2 ωρες gaming kai farming στο AKT1 Inferno λεω ας παιξω

αλλα 2-3 λεπτα μεχρι να σκοτωσω ενα τελευταιο pack να παρω 1 rare κιτρινο και σταματαω. Το σκοτωνω

(εκει που ελευθερωνεις τους φυλακισμενους - 6 νομιζω ανθρωπους) και ξαφνικα κοκκινισε κατι ...!

eimai παραγον 8 και δεν περιμενα κατι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχε πεσει τιποτα και ειχα λιγο ξενερωσει, αργησα να το συνειδητοποιησω οτι επιτελους επεσε 1 κοκιναδι !!! δε με ενοιαζε να ειναι σουπερ, η χαρα μου εφτανε για αρχη... το ανοιξα και ηταν

ενα bracers 190 περιπου αρμορ με 180 inteligense και καπου 18 % gold parapanω και καπου 19 & magic find, malakies δηλαδη

της πλακας για 100-200 χιλ. gold δε νομιζω παραπανω... :mad:

κοκινάδι όταν λες να υποθέσω λες legendary item έτσι? εκείνα με το σκατουλί χρώμα? :)

Δημοσ.

κοκινάδι όταν λες να υποθέσω λες legendary item έτσι? εκείνα με το σκατουλί χρώμα? :)

ακριβως! legendary ! εκεινα με το σκατουλι χρωμα... gia ayto htan και "σκ*τ* ιδιοτητες !!! :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...