piranhagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τι spell είναι αυτό ...μου θυμίζει το StarWars Αλλά όντως όταν βγει το Diablo 3 Θα κλείσουν Σπίτια !!!!
Tenshi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) fire 'n my laz0r φάση,ελπίζω να μήν είναι τόσο δυνατό όσο δείχνει (κλασσικός melee gamer) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2011 από Tenshi
marduc812 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Λογικά θα αργήσει ακόμα το Diablo III γιατί οι πωλήσεις του wow ανέβηκαν με το cataclysm και θα το τρενάρει! H Blizzard ξέρει τι κάνει! Πάραυτα θα πεθάνει κόσμος κυριολεκτικά πάνω στον υπολογιστή
Tetix Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Όλοι συμφωνούμε στο ότι θα πέσει λιώσιμο βλέπω!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Λογικά θα αργήσει ακόμα το Diablo III γιατί οι πωλήσεις του wow ανέβηκαν με το cataclysm και θα το τρενάρει! H Blizzard ξέρει τι κάνει! Πάραυτα θα πεθάνει κόσμος κυριολεκτικά πάνω στον υπολογιστή πάντως μέσα στο 2011 το περιμένουμε...
Sugizo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Λογικά θα αργήσει ακόμα το Diablo III γιατί οι πωλήσεις του wow ανέβηκαν με το cataclysm και θα το τρενάρει! H Blizzard ξέρει τι κάνει! Πάραυτα θα πεθάνει κόσμος κυριολεκτικά πάνω στον υπολογιστή πήρα Cataclysm και πριν λήξη ο μηνας που έκανα ανανέωση το ξανασταμάτησα, αυτές τις πωλήσεις λες? πάει το WoW όσο καλο κι αν το κάνανε το Cata (που είναι αρκετά καλο) δεν σου δίνει πλέον την ευχαρίστηση που είχες πριν 5 χρονια, επεναλαμβάνεται πολύ, ίσως να φταίει και η ηλικία πλέον. περιμένουμε Diablo 3 λέμε αν όλα πάνε ρολόι το καλοκαίρι θα έχουμε beta λογικά.
akisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Καλό ρε παιδάκι μου, αλλά δε βγάζει τη σατανίλα του κλασικού Diablo..
Stavrakas13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το κλασικο Diablo 1 θα μεινει αξεπεραστο ως προς την ατμοσφαιρα του.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 fire 'n my laz0r φάση,ελπίζω να μήν είναι τόσο δυνατό όσο δείχνει (κλασσικός melee gamer) Hey BARBie, you wont even get past my minionz.. Muhaaahahahahahburp. Λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
hashashin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τα γραφικα θυμιζουν WoW ρε γαμωτο.Προσωπικα δεν μου αρεσει θα καταστραφει ολη η ατμοσφαιρα ετσι.Το περιμενω τοσο καιρο και η Blizzard παει να τα καταστρεψει ολα.
Tenshi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Hey BARBie, you wont even get past my minionz.. Muhaaahahahahahburp. Λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Έκανα κάτι θεικά hit and run με τον Paladin στο D2.Charge όσο πάει και άσε τα minions να ψάχνονται.Λογικά θα παίζει κάτι ανάλογο με Monk ή Barbarian
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εμενα παλι το ολο γραφικο μου αρεσει πολυ. Εχει ενα artwork πολυ καλο και αν και εχει μια δωση cartoon οσο αφορα την παλετα φανταζομαι οτι δεν θα ειναι κατι που δεν θα μπορεσουν να προσπερασουν οι modders. Το μεγαλυτερο "προβλημα" του Diablo να το πω για αλλη μια φορα ειναι κατι που δεν εχει καμια σχεση με το ιδιο το παιχνιδι και λεγεται Dungeon Siege 3.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Και το Torchlight 2 θα έλεγα.. (Μπορεί αν έχω Diablo3 να μην παίζω Torchlight, αλλά δεν ξέρω την αντίδραση του υπόλοιπου planet earth).
Προτεινόμενες αναρτήσεις