Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fire 'n my laz0r φάση,ελπίζω να μήν είναι τόσο δυνατό όσο δείχνει (κλασσικός melee gamer)

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.

Λογικά θα αργήσει ακόμα το Diablo III γιατί οι πωλήσεις του wow ανέβηκαν με το cataclysm και θα το τρενάρει!

H Blizzard ξέρει τι κάνει! Πάραυτα θα πεθάνει κόσμος κυριολεκτικά πάνω στον υπολογιστή

• Super Moderators
Δημοσ.

Λογικά θα αργήσει ακόμα το Diablo III γιατί οι πωλήσεις του wow ανέβηκαν με το cataclysm και θα το τρενάρει!

H Blizzard ξέρει τι κάνει! Πάραυτα θα πεθάνει κόσμος κυριολεκτικά πάνω στον υπολογιστή

πάντως μέσα στο 2011 το περιμένουμε...

Δημοσ.

πήρα Cataclysm και πριν λήξη ο μηνας που έκανα ανανέωση το ξανασταμάτησα, αυτές τις πωλήσεις λες? πάει το WoW όσο καλο κι αν το κάνανε το Cata (που είναι αρκετά καλο) δεν σου δίνει πλέον την ευχαρίστηση που είχες πριν 5 χρονια, επεναλαμβάνεται πολύ, ίσως να φταίει και η ηλικία πλέον.

περιμένουμε Diablo 3 λέμε :) αν όλα πάνε ρολόι το καλοκαίρι θα έχουμε beta λογικά.

Δημοσ.

fire 'n my laz0r φάση,ελπίζω να μήν είναι τόσο δυνατό όσο δείχνει (κλασσικός melee gamer)

Hey BARBie, you wont even get past my minionz.. Muhaaahahahahahburp. Λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Τα γραφικα θυμιζουν WoW ρε γαμωτο.Προσωπικα δεν μου αρεσει θα καταστραφει ολη η ατμοσφαιρα ετσι.Το περιμενω τοσο καιρο και η Blizzard παει να τα καταστρεψει ολα.

Δημοσ.

Hey BARBie, you wont even get past my minionz.. Muhaaahahahahahburp. Λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Έκανα κάτι θεικά hit and run με τον Paladin στο D2.Charge όσο πάει και άσε τα minions να ψάχνονται.Λογικά θα παίζει κάτι ανάλογο με Monk ή Barbarian

Δημοσ.

Εμενα παλι το ολο γραφικο μου αρεσει πολυ. Εχει ενα artwork πολυ καλο και αν και εχει μια δωση cartoon οσο αφορα την παλετα φανταζομαι οτι δεν θα ειναι κατι που δεν θα μπορεσουν να προσπερασουν οι modders. Το μεγαλυτερο "προβλημα" του Diablo να το πω για αλλη μια φορα ειναι κατι που δεν εχει καμια σχεση με το ιδιο το παιχνιδι και λεγεται Dungeon Siege 3.

Δημοσ.

Και το Torchlight 2 θα έλεγα.. (Μπορεί αν έχω Diablo3 να μην παίζω Torchlight, αλλά δεν ξέρω την αντίδραση του υπόλοιπου planet earth).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...