Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες το forum run είχε αρκετό fun (μετά απο καιρό) ή εγώ ήμουν full ασόβαρος ?

Μια χαρά fun ήταν, αλλα πιστεύω highlight ήταν το skype background :P

Κατα τα άλλα ναι με 5nv έχεις 1 rare απο κάθε elite pack εγγυημένο.-

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
και γιατι να πω ψέματα? :)

Δεν ειπα οτι λες ψεμματα επιτηδες απλα απο elites/champions εχεις guaranteed 1rare με 5nv stacks δεν γινεται να μη σου πεσει.. Μπορει να μην το ειδες γιατι καμια φορα αν το elite πεσει σε γωνια δεν φαινονται εκτος αν μαζεψεις διπλανα items, μου εχει τυχει αρκετες φορες..

απλά μου κάνει εντύπωση γιατι μετά μπήκα με τον barbarian με 0% mf απο gear χωρίς να έχω valor και μου έριξε legendary gloves ilvl 62 αν θυμάμαι κλ (μέτρια , αλλα και πάλι ..)

Variance απλα.. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 2o με διαφορά.

Επεξ/σία από Locko
Δημοσ.

woot lvl 57 legendary Fist Weapon...

...vendored

έλα στεγνά ξέρω ότι θέλεις να με ντύσεις. Κερνάω μπύρες.

¨οχι είχε το φαν φάκτος... ήτανε το τσουρέκι του τερκενλή, το κινητό του thresh, το καζανοκέφαλο το δικό μου. κλασσικά πράγματα.

Γενικά αυτό που μου την σπάει είναι η διαφορά ώρας. άμα υπάρχουνε νυχτοπούλια εδώ γύρω κάντε ένα αντ(σικ) γιατί ψιλο΄παίζω και γω τώρα.

Ά, να και ο δικός μου ο μπάρμπας.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kalhas-2612/hero/129256

Δημοσ.

Αυτο με τα drops μην το δενεται παντα κομπο.

Σκαω χτες act3 ετσι να παρω το παραγκον που ηθελα μια παυλα.Πρωτο ελιτε γκρουπ 2 μπλε.γουατ δε φακ σκεφτομαι.

Σκαω στο 2ο ελιτε γκρουπ 3-4 μπλε.γουατ δεεεε φακ ξανα...

ε να μην τα πολυλογω στο 3-4 ελιτε γκρουπ αρχισαν δειλα δειλα να πεφτουν μερικα κιτρινακια.

εχω base mf καμμια 30αρια% + ο,τι valor buff μαζευω. (ξερω ειναι λιγο)

Δημοσ.

μερικες φορες δε χρειαζεται να σας πεσει κατι...!

Ειναι πολυ καλο και ενα εξυπνο ψαξιμο στο AΗ. H περιπτωση μαλιστα που θα σας

πω ειναι πριν να γινει με 6 searches. Δες τε ανακαλυψη γαντιων που αγορασα με 150.000 gold !!!

Πουληθηκαν 2.400.000 μικτα δηλαδη 2.040.000 καθαρα !!! ΟΛΕ!!!

Γενικα καποια τετοια τα βαζω λιγο real και λιγο με gold αναλογα kai βλεπω την τυχη μου!

Παραθετω την εικονα, και οποιος νομιζει οτι μου επεσε θα βρω την εικονα της αγορας να την βαλω!!!

* πιστευετε πουληθηκε καλα ? το ειχα βαλει ενα διαστημα και λιγο περισσοτερο αλλα δεν...!

* εχω αγορασει και 1-2 αλλα που αμα πουληθουν θα κανουν παταγο...!

* ψαχνω μεσα απο τετοια να μαζεψω 15-25 Μ να κανω αγορες για το βαρβαρο να βγαζω ανετα act3-4

ινφερνο...

post-44836-0-81350000-1346778586_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο με τα drops μην το δενεται παντα κομπο.

Σκαω χτες act3 ετσι να παρω το παραγκον που ηθελα μια παυλα.Πρωτο ελιτε γκρουπ 2 μπλε.γουατ δε φακ σκεφτομαι.

Σκαω στο 2ο ελιτε γκρουπ 3-4 μπλε.γουατ δεεεε φακ ξανα...

ε να μην τα πολυλογω στο 3-4 ελιτε γκρουπ αρχισαν δειλα δειλα να πεφτουν μερικα κιτρινακια.

εχω base mf καμμια 30αρια% + ο,τι valor buff μαζευω. (ξερω ειναι λιγο)

Κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό μάλλον.

Εάν δεν έχεις 5 Valor Stacks μπορεί να μην σου πετάξουν ούτε ένα rare τα elite pack.

Εάν έχεις 5 Valor Stacks θα σου πετάξουν το λιγότερο ένα rare.

Το MF του gear είναι ανεξάρτητο και δεν επηρεάζει καθόλου τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Κάτι δεν έχει γίνει κατανοητό μάλλον.

Εάν δεν έχεις 5 Valor Stacks μπορεί να μην σου πετάξουν ούτε ένα rare τα elite pack.

Εάν έχεις 5 Valor Stacks θα σου πετάξουν το λιγότερο ένα rare.

Το MF του gear είναι ανεξάρτητο και δεν επηρεάζει καθόλου τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

δεν πολυσυμφωνω χωρις να σημαινει οτι δεν ισχυει... τοτε τι ρολο παιζει το MF του gear ?

επισης εγω που εχω παραγον level 8 τωρα δεν εχω περισσοτερες πιθανοτητες για να πεταξει rar ? (κιτρινο) ? hm

Δημοσ.

δεν πολυσυμφωνω χωρις να σημαινει οτι δεν ισχυει... τοτε τι ρολο παιζει το MF του gear ?

επισης εγω που εχω παραγον level 8 τωρα δεν εχω περισσοτερες πιθανοτητες για να πεταξει rar ? (κιτρινο) ? hm

Μαλλον αυτο που εννοει ο συναδελφος και αυτο λογικα ισχυει ειναι οτι τα 5 valor εγγυωνται τουλαχιστον 1 κιτρινο

Μπορει να μην εχεις κανενα valor buff και να σου πεσουν 3 (λεμε τωρα)..αλλα θα ειναι τελειως τυχη.Ενω τα 5 buffs εγγυωνται σιγουρατζα το 1.

Δημοσ.

aa ετσι ναι το δεχομαι...και μαλλον ισχυει αυτο! καθε φορα που κανω run φροντιζω να εχο χρονο για να παιξω αρκετη ωρα με 5 βαλορ!

Δημοσ.

aa ετσι ναι το δεχομαι...και μαλλον ισχυει αυτο! καθε φορα που κανω run φροντιζω να εχο χρονο για να παιξω αρκετη ωρα με 5 βαλορ!

Πανω απο 5' δηλαδη?

Δημοσ.

Πανω απο 5' δηλαδη?

τι εννοεις πανω απο 5 ? εγω εννοω οτι δεν παιζω 10-15 λεπτα και το κλεινω γιατι ετσι φτανεις 4-5 βαλορ και μετα που θα βγαζεις φουλ rare φευγεις και φτοθ απο την αρχη! εννοω οτι παιζω αρκετη ωρα, σημπληρωνω 5 βαλορ και με 5 παιζω τουλαχιστον 1 ωρα...ενοειται οτι σπανια εχω και κασες...,και δεν αλλαζω και skills για να μη χανω τα 5 !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...