Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ειναι ενα ΚΑΘΑΡΑ single player παιχνιδι.. ελεος...

αυτό πάλι από που το συμπέρανες? γιατί εγώ θυμάμαι να τερματίζω το Diablo II & LoD 3-4 φορες με διαφορους χαρακτήρες, ενώ έλιωσα στο Battle.net 3-4 χρονια :-)

και σταματήστε να το λέτε WoW.. είπαμε έχει κάποια (θετικότατα) στοιχεια, από κει και πέρα δεν είναι MMO.

edit: η τέλος πάντων πείτε τι από αυτά είναι κακό? το γεγονός ότι το loot θα είναι "ότι βλέπεις εσύ κάτω σου ανήκει", το ότι θα κανεις link πλέον τα items στο chat όπως σε κάθε σωστό online game, το γεγονός ότι θα χρειάζεσαι party για να σκοτώσεις high-end bosses η το στυλ Auction House που είχε αναφερθεί πριν κάτι χρονια ? τι σας πειράζει από αυτά πείτε, τι θεωρείτε λάθος από αυτά?

Επεξ/σία από Sugizo
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να σκαλώνεις επειδή μπαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Σε Ελληνικό Forum είσαι, face it.

Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη να σκαλώνεις επειδή μπαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Σε Ελληνικό Forum είσαι, face it.

καλά δεν τρελαίνομαι κι όλας :P

απλά ακόμα δεν το έχουμε πιάσει στα χερια μας και έχουν βγάλει το φτυάρι..

Δημοσ.

Πότε θα ανακοινώσει ημερομηνία ρε η καταραμένη Blizzard, να ξέρουμε και εμείς να κάνουμε τα κουμάντα μας , να είμαστε free 24/24 :lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κάθομαι και βλέπω video και εικόνες αλλα ρε παιδιά ΔΕΝ μπορώ να το χωνέψω... Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τέτοια γραφικά στο Game...Εκτός την ατμόσφαιρα που χάνεται χάνει και αυτό το Dark στοιχείο που είχαν τα άλλα!!

Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν" κάνοντας το σαν WoW?

Δημοσ.

κάθομαι και βλέπω video και εικόνες αλλα ρε παιδιά ΔΕΝ μπορώ να το χωνέψω... Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τέτοια γραφικά στο Game...Εκτός την ατμόσφαιρα που χάνεται χάνει και αυτό το Dark στοιχείο που είχαν τα άλλα!!

Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν" κάνοντας το σαν WoW?

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ! Απλά περιμένω να δω...

Δημοσ.

Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν"...

Ρητορικη ειναι η ερωτηση?

Για το θεμα της ατμοσφαιρας και τη σκοτεινοτητα που χανει τα λενε απο περυσι. Καποιους τους ενοχλει, καποιοι αλλοι ειναι αδιαφοροι. Δεν εχω δει κανεναν να του αρεσει περισσοτερο το νεο στυλ. Ετσι και αλλιως η blizzard ειναι σταθερη σε αυτην της την αποφαση.

Μου κανει εντυπωση γιατι δεν νομιζω οτι θα ηταν και τοσο δυσκολο να κανει αυτην την αισθητικη αλλαγη που φαινομενικα θα ευχαριστουσε τους οπαδους.

Δημοσ.

Άγιε Βασίλη φέρε Dialo III πρώτο τρίμηνο του 2011...

Το θέλεις και 1ο τρίμηνο! Θα σε χαλούσε το 4ο δηλαδή.

Δυστυχώς ο Άη Βασίλης έχει άλλες προτεραιότητες.

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου ενα χρονοδιάγραμμα που το δίνει τέλος 2011. Του χρόνου σαν σήμερα ας παίζω d3 και τι στον κόσμο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...