Sugizo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ειναι ενα ΚΑΘΑΡΑ single player παιχνιδι.. ελεος... αυτό πάλι από που το συμπέρανες? γιατί εγώ θυμάμαι να τερματίζω το Diablo II & LoD 3-4 φορες με διαφορους χαρακτήρες, ενώ έλιωσα στο Battle.net 3-4 χρονια και σταματήστε να το λέτε WoW.. είπαμε έχει κάποια (θετικότατα) στοιχεια, από κει και πέρα δεν είναι MMO. edit: η τέλος πάντων πείτε τι από αυτά είναι κακό? το γεγονός ότι το loot θα είναι "ότι βλέπεις εσύ κάτω σου ανήκει", το ότι θα κανεις link πλέον τα items στο chat όπως σε κάθε σωστό online game, το γεγονός ότι θα χρειάζεσαι party για να σκοτώσεις high-end bosses η το στυλ Auction House που είχε αναφερθεί πριν κάτι χρονια ? τι σας πειράζει από αυτά πείτε, τι θεωρείτε λάθος από αυτά? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2010 από Sugizo
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να σκαλώνεις επειδή μπαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Σε Ελληνικό Forum είσαι, face it.
Sugizo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να σκαλώνεις επειδή μπαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του. Σε Ελληνικό Forum είσαι, face it. καλά δεν τρελαίνομαι κι όλας απλά ακόμα δεν το έχουμε πιάσει στα χερια μας και έχουν βγάλει το φτυάρι..
miza Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Πότε θα ανακοινώσει ημερομηνία ρε η καταραμένη Blizzard, να ξέρουμε και εμείς να κάνουμε τα κουμάντα μας , να είμαστε free 24/24
Daemonos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 κάθομαι και βλέπω video και εικόνες αλλα ρε παιδιά ΔΕΝ μπορώ να το χωνέψω... Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τέτοια γραφικά στο Game...Εκτός την ατμόσφαιρα που χάνεται χάνει και αυτό το Dark στοιχείο που είχαν τα άλλα!! Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν" κάνοντας το σαν WoW?
everfrost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 κάθομαι και βλέπω video και εικόνες αλλα ρε παιδιά ΔΕΝ μπορώ να το χωνέψω... Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί έβαλαν τέτοια γραφικά στο Game...Εκτός την ατμόσφαιρα που χάνεται χάνει και αυτό το Dark στοιχείο που είχαν τα άλλα!! Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν" κάνοντας το σαν WoW? Αυτό ακριβώς λέω και εγώ! Απλά περιμένω να δω...
Bspus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί πάνε να το "εμποροποιήσουν"... Ρητορικη ειναι η ερωτηση? Για το θεμα της ατμοσφαιρας και τη σκοτεινοτητα που χανει τα λενε απο περυσι. Καποιους τους ενοχλει, καποιοι αλλοι ειναι αδιαφοροι. Δεν εχω δει κανεναν να του αρεσει περισσοτερο το νεο στυλ. Ετσι και αλλιως η blizzard ειναι σταθερη σε αυτην της την αποφαση. Μου κανει εντυπωση γιατι δεν νομιζω οτι θα ηταν και τοσο δυσκολο να κανει αυτην την αισθητικη αλλαγη που φαινομενικα θα ευχαριστουσε τους οπαδους.
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγω μια χαρα σκοτεινο το ειδα,αμα βαλουν και παρομοια dungeon-cave soundtracks οπως ειχε το d2 τοτε θα ειναι μια χαρα
dining_philosopher Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Άγιε Βασίλη φέρε Dialo III πρώτο τρίμηνο του 2011...
manost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Άγιε Βασίλη φέρε Dialo III πρώτο τρίμηνο του 2011... Το θέλεις και 1ο τρίμηνο! Θα σε χαλούσε το 4ο δηλαδή. Δυστυχώς ο Άη Βασίλης έχει άλλες προτεραιότητες.
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Κάπου πήρε το μάτι μου ενα χρονοδιάγραμμα που το δίνει τέλος 2011. Του χρόνου σαν σήμερα ας παίζω d3 και τι στον κόσμο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8c2r3ZNNmO8&hd=1 Pew Pew! Βαράτε!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τι κα_λα είναι το peek του character creation page..
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κοιτα που θα 30ρισω περιμενοντας το diablo...ε ρε παντόφλα που χει να πέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις