Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν καταντήσει και το Diablo MMO, τότε πραγματικά δεν θα υπάρχει πλέον καμία ελπίδα στον κόσμο τούτο...

Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι θα βγει το αργοτερο 29 ιουνιου, ειναι και η επετειος της ανακοινωσης αλλωστε(αλλα και του d2 LoD).

Αλλα αν ειναι να βγει αργοτερα τοτε 100% 29 ιουνιου θα εχουμε ανακοινωση για beta testing κατι θα ειναι κ αυτο:-)

Δημοσ.
Αν καταντήσει και το Diablo MMO, τότε πραγματικά δεν θα υπάρχει πλέον καμία ελπίδα στον κόσμο τούτο...

Να περιμενεις εντονα στοιχεια απο WoW, και οχι μονο οπτικα, που ηδη εχει σχολιαστει για τα χρωματα.

Προσφατα ειπαν οτι θα περιλαμβανει αρενα για pvp, οπως στο WoW. Δεν ειναι κακο, αφου το αναγκαστικο pvp το ειχαν κοψει απο το II κιολας.

Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει πραγματικο single player mode, αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πρεπει να εχει internet για να το ενεργοποιησεις οπως το SC2. Κατα πασα πιθανοτητα το single player θα ειναι απλως η περιπτωση του multiplayer χωρις συμπαικτες.

Επισης περιμενω το loot των πτωματων να εχει περιορισμους WoW-style. Δεν θα μπορεις πλεον να εχεις τον ενοχλητικο συμπαικτη που σου κλεβει το loot οσο εισαι απασχολημενος με τους εχθρους. Δυστυχως ειμαι στη μειοψηφια που θεωρει οτι τοσος προστατευτισμος αφαιρει απο τη διασκεδαση του παιχνιδιου, ασχετα αν δεν εφαρμοζω τετοιες τακτικες ο ιδιος.

Περιμενω και instanced-raids. Γενικως περιμενω το poor man's WoW. Για αυτους που θελουν να παιζουν blizzard MMO χωρις μηνιαια συνδρομη.

Ελπιζω μονο να υπαρχει hardcore mode ωστε να ανεβαινει η αδρεναλινη λιγο. Διαφορετικα δεν μπορω να φανταστω πως θα κρατησει το ενδιαφερον για μεγαλο χρονικο διαστημα αφου οσο καλο και να ειναι το βασικο παιχνιδι συντομα τελειωνει.

Ολα τα παραπανω βεβαια (εκτος απο την αρενα) ειναι προσωπικες προβλεψεις και μακαρι να βγω ψευτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν ξερω κατα ποσο θα εχει πραγματικο single player mode, αλλα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πρεπει να εχει internet για να το ενεργοποιησεις οπως το SC2. Κατα πασα πιθανοτητα το single player θα ειναι απλως η περιπτωση του multiplayer χωρις συμπαικτες.

γιατί του D2 το single από το multi/online πια η διαφορα του? καμια...

Επισης περιμενω το loot των πτωματων να εχει περιορισμους WoW-style

ναι εχει, αυτό δεν είναι κακό, wow-style ναι, αλλα και τους ninja τους βαρεθήκαμε (περσινόblue post: Yeah, drops for everything, bosses, normal enemies, chests, etc. all drop items per player. If you see an item drop, it's for you. If you pick up an item and don't want it, when you drop it then everyone else can see it.)

και κάτι από diablo forum:

person1: its pretty dumb, should just be ffa

person2: Sure! I think you never played necro in D2 in random party, when you have to go inside all the mess during fight to be able to loot anything faster than melee classes.

αρα fair loot is O.K!

Περιμενω και instanced-raids.

πιο το νόημα να βάλεις Instance? αφού σε ένα κόσμο (game) είστε max 8 άτομα πάτε όπου θέλετε καθαρίζεται ότι θέλετε, δεν το άλλαξαν αυτό νομίζω.

Γενικως περιμενω το poor man's WoW. Για αυτους που θελουν να παιζουν blizzard MMO χωρις μηνιαια συνδρομη.

βασικά δεν είναι MMO, MO σκέτο είναι διότι δεν μπορεί να είστε πάνω από 8 άτομα per game (εκτος και αν το αλλάξουν η το έχουν αλλάξει είδη dunno) άρα βγάλε το Massive και κρατα το Online Multiplayer. (επίσης εγώ σταμάτησα το WoW και το μονο game που περιμένω είναι το D3, όχι λόγο χρημάτων, αλλα πολύ απλά θεωρώ ότι το WoW ότι είχε να δώσει το έδωσε στα 5 χρονια που έπαιζα σχεδόν non-stop. τώρα και μονο που βλέπω το εικονίδιο το βαριέμαι. Πληροφοριακά και με συνδρομή να ήταν το D3 θα το έπαιζα)

Ελπιζω μονο να υπαρχει hardcore mode ωστε να ανεβαινει η αδρεναλινη λιγο. Διαφορετικα δεν μπορω να φανταστω πως θα κρατησει το ενδιαφερον για μεγαλο χρονικο διαστημα αφου οσο καλο και να ειναι το βασικο παιχνιδι συντομα τελειωνει.

πως θα κράτηση το ενδιαφέρον? για logαρε λίγο σήμερα στο D2:LoD, ακόμα παίζουν, softcore κι όλας.

δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου, σίγουρα σε κάποια πράγματα θα απογοητευτούμε γιατί πολύ απλά η Blizz έχει χεστει στο ταληρο και δεν είναι πλέον η παλιά καλή blizz του SC1, WC1-2 και του D1-2, ΑΛΛΑ! άλλο το Diablo άλλο το WoW και σίγουρα δεν το λες MMO.

casual hack'n'slash ftw

κάτι άλλο, σαν πολλά gems δεν βάλανε? πάλι 5-6 mules με μλκιες θα έχουμε? http://www.diablofans.com/uploads/1287860841/gallery_37842_4_263118.png

Επεξ/σία από Sugizo
Δημοσ.
γιατί του D2 το single από το multi/online πια η διαφορα του? καμια...

δεν απαιτουσε internet connection

ναι εχει, αυτό δεν είναι κακό, wow-style ναι, αλλα και τους ninja τους βαρεθήκαμε (περσινόblue post: Yeah, drops for everything, bosses, normal enemies, chests, etc. all drop items per player. If you see an item drop, it's for you. If you pick up an item and don't want it, when you drop it then everyone else can see it.)

και κάτι από diablo forum:

person1: its pretty dumb, should just be ffa

person2: Sure! I think you never played necro in D2 in random party, when you have to go inside all the mess during fight to be able to loot anything faster than melee classes.

αρα fair loot is O.K!

Ειπα οτι ειμαστε μειοψηφια. Εμενα αυτο το carebear style, να προστατευουν τον παικτη απο το καθε τι δεν μου αρεσει. Αλλα περιμενω να κανουν αυτο που θα ευχαριστησει τους περισσοτερους

πιο το νόημα να βάλεις Instance? αφού σε ένα κόσμο (game) είστε max 8 άτομα πάτε όπου θέλετε καθαρίζεται ότι θέλετε, δεν το άλλαξαν αυτό νομίζω.

Εννοω να εχει περιοχες με πολυ δυσκολα τερατα που δεν θα μπορεις να πας μονος σου και ισως να σου σωζει και την προοδο ωστε αμα κανεις log out και ξαναμπεις με το ιδιο party να συνεχισεις στο ιδιο instance. Δεν χρειαζεται δηλαδη να βγαλεις τους παντες σε ενα session. Καπως ετσι δεν ηταν και το WoW? Απεφευγα τα raid γιατι δεν μου αρεσαν οποτε με επιφυλαξη.

βασικά δεν είναι MMO, MO σκέτο είναι διότι δεν μπορεί να είστε πάνω από 8 άτομα per game (εκτος και αν το αλλάξουν η το έχουν αλλάξει είδη dunno) άρα βγάλε το Massive και κρατα το Online Multiplayer. (επίσης εγώ σταμάτησα το WoW και το μονο game που περιμένω είναι το D3, όχι λόγο χρημάτων, αλλα πολύ απλά θεωρώ ότι το WoW ότι είχε να δώσει το έδωσε στα 5 χρονια που έπαιζα σχεδόν non-stop. τώρα και μονο που βλέπω το εικονίδιο το βαριέμαι. Πληροφοριακά και με συνδρομή να ήταν το D3 θα το έπαιζα)

πως θα κράτηση το ενδιαφέρον? για logαρε λίγο σήμερα στο D2:LoD, ακόμα παίζουν, softcore κι όλας.

Το ξερω οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιζουν αν και δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκουν 10 χρονια μετα

Δημοσ.

το επαιζα κ εγω μεχρι πριν λιγο καιρο.νταξ καλη φαση ειναι ρε σεις,εχει γεμισει ο τοπος παιδακια που λενε ''i am d2 legend'' και αρχιζει flame εεεεεκει λοιπον κανεις εναν καφε αραζεις και βλεπεις ενα ωραιο stand up comedy

Δημοσ.
δεν απαιτουσε internet connection

σωστό, αλλα ξες πολύ καλά ότι αυτό δεν θα επηρεάσει "σχεδόν" κανέναν, μιας και όλοι όσοι ασχολήθηκαν με D2 (που είχε και τον πολύ τον κόσμο) είχαν/έχουν internet. ας μην κάνουμε αυτήν την συζήτηση, τζάμπα θα κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, ποιος ασχολείται με gaming και δεν έχει DSL σπίτι του? η έστω δεν έχει μετακομίσει στο κοντινό net-cafe.

Ειπα οτι ειμαστε μειοψηφια. Εμενα αυτο το carebear style, να προστατευουν τον παικτη απο το καθε τι δεν μου αρεσει. Αλλα περιμενω να κανουν αυτο που θα ευχαριστησει τους περισσοτερους

carebear ναι, διάβασε αυτό για παράδειγμα (πάλι από Diablo forums) "i like this new system much better also beqause ppl not gonne just look for items and slacking in combat you can just fight and loot when combat over." θα πει ψέματα οποιος πει ότι δεν τον νοιάζουν καθόλου τα loots.

Εννοω να εχει περιοχες με πολυ δυσκολα τερατα που δεν θα μπορεις να πας μονος σου

αυτός είναι 1 λόγος που ΘΑ παίξω D3, δηλαδή πια η καύλα να μπαίνεις μέσα στο game στο hell με τον Hammerdin λοκωντυμενο και να τα καθαρίζεις μονο σου όλα? ισα ισα γουστάρω λίγο δυσκολία στο game, να χρειάζεται 4 άτομα (αυτό είναι το recommended τις Blizz) στο game να νιώθω ότι παίζω Multiplayer.

Απεφευγα τα raid γιατι δεν μου αρεσαν οποτε με επιφυλαξη.

άρα έχασες όλη την ουσία του WoW που ήταν τα raid/PvE (το PvP ήταν/είναι δευτερεύον)

Το ξερω οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που παιζουν αν και δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκουν 10 χρονια μετα

σοβαρά σκεφτόμουν να το ξαναξεκινήσω πριν 2-3 μήνες, τελικά κόλλησα με ένα online FPS. είναι το casual στοιχειο πιστεύω που κρατάει τόσο καιρό το D2, μπαίνεις σφάζεις lootαρις βγαίνεις, χωρίς άγχος για raids/heal/tanking/pots/flasks/elixirs μπλα μπλα μπλα

Δημοσ.

Tbh δεν το φαντάζομαι το D2lod να έχει 1000δες παίκτες σε κάθε instance.. Αλλά μακάρι να ήταν broad mp.

Αν, το D3, μπορούσε να σχεδιαστεί σαν ένα πλήρως υποστηριζόμενο Game από το MMO στοιχείο.. τότε θα ήταν άψογο. (Τεράστια maps, random teleports σε χώρες και όχι σε μικρά goblin villages κτλπ)

Δημοσ.

δεν θα με χαλαγε καθολου να ηταν Στιλακι wow χωρις συνδρομη.

Τωρα το να δινεις 12 ευρω καθε μηνα μου φενετε σαν χαρατσι

δηλαδη εγω που επεζα 3 χρονια wow εδωσα 560 ευρω για ενα παιχνιδι.

τελος παντων, το θεμα μας ειναι το Diablo που εαν η blizzard εκανε σοβαρη δουλεια ολα αυτα τα χρονια, θα δουμε κατι φανταστικο. και πιστευω οτι οντος κανανε σοβαρη δουλεια

Δημοσ.

Κι εγώ θα το προτιμούσα 100% single. Δόξα τω Θεώ έχουμε χορτάσει από multiplayer παιχνίδια. Όμως πολύς κόσμος δεν φαίνεται να συμφωνεί μαζί μας. Δεν έχει σημασία. Το θέμα τελικά είναι πόσα resources είναι διατεθειμένη να καταναλώσει η Blizzard για το online κομμάτι του D3 και το πόσο αυτά θα χαντακώσουν το single.

Δημοσ.
Έρχεται η ώρα που δεν θα κλείνουμε μάτι για κανά 3ήμερο.Επιτέλους !!!!

παιδια κατι ασχετο τωρα διαβασα εντελως τυχαια στην πρωτη σελιδα του θεματος το παραπανω... εχει μπει πριν 2 χρονια και 5 μηνες... ημουν νεος και γερασα Γα.....η Blizzard :mad::mad:

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω απο που συμπερανατε οτι το ντι3 παει να γινει γουοου.

Γιατι ΔΕΝ παει.Και μονο που δεν ειναι MMO φτανει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...