Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανότατα θα το ξαναπιάσω και γώ απο Δευτέρα. Το patch κάνει το παιχνίδι pretty much όπως έπρεπε να είναι στο launch του.

Paragon + loot + κάτι to look for και όχι μόνο το σάπιο nat's για να καταφέρω στο τέλος να cheatάρω το παιχνίδι με ψόφια base stats = profit. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έχω αγγίξει εδώ και καιρό μιας και τώρα θα είχα ένα μεγάλο Loser hat στο κεφάλι μου για το xp to paragon σκέλος.

60% περισσότερο xp απο τα monsters 60-63 lvl. Sweet. Έβλεπα το xp range να είναι κάπου στα 7m για το πρώτο paragon lvl και είχα αγχωθεί :P

Γενικά απο ότι βλέπω όποιος το ξαναπιάσει χωρίς να κάνει την παραμικρή αλλαγή σε gear με τόσα nerfs στο health και το dmg όλων των monsters + τα πλέον καλύτερα drops θα έχει όλα τα acts faceroll farm.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα το ξαναπιάσω μάλλον....

Η κοπέλα μου θα διαφωνήσει,αλλά θα τις εξηγήσω τις αλλαγές στο loot και νομίζω θα καταλάβει...

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
Η κοπέλα μου θα διαφωνήσει,αλλά θα τις εξηγήσω τις αλλαγές στο loot και νομίζω θα καταλάβει...

Πρόσεχε μην ρίξει nerf εκείνη πουθενά. :P

Δημοσ.

Μετά από τέσσερεις μήνες επιπλέον beta testing Λοιπόν, καπέλο στο χρόνο ανάπτυξης που ήταν περίπου 4 χρόνια, βάζουν πράγματα που έπρεπε να είναι μέσα από την αρχή και μάλλον "δεν τα είχαν δει", "δεν πρόλαβαν", "δεν το σκέφτηκαν" ή "είχαν εκτιμήσει αλλιώς την κατάσταση". Ε ρε ξύλο που θέλουν...Ας είχαν μασήσει λιγάκι ακόμα κουτόχορτο οι μάζες για να τις αρμέξουν λίγο παραπάνω και θα βλέπαμε τι θα έφτιαχναν.

Λυπάμαι αλλά δε θα ξανασυμμετάσχω. Μπορεί να (φαίνεται να) φτιάχνει η κατάσταση με τα drops, τα φράγματα κλπ, αλλά πράγματα όπως το always online, η κυριαρχία του Auction House και η μεγάλη πτώση του επιπέδου δυσκολίας λόγω των nerfs είναι για μένα πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ και άρα απορριπτικοί παράγοντες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...