Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή ακόμα το act 3 δεν το έχω με τίποτα solo κανω link το προφίλ μου να μου πείτε την γνώμη σας αν θέλετε τι θα μπορούσα να αλλάξω σε σε ρούχα η και build γενικά ωστε να μπορώ να επιβιώνω καλύτερα τουλάχιστον.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spank-1478/hero/220860

Δημοσ.

πως μπορώ να βρω κάποιον... πατάω open game to public αλλά δεν με κάνει κανείς πάρτυ... και εγώ δεν ξέρω πως να κάνω... το αγόρασε/βρες καλύτερο gear τι είναι; σόρρυ είμαι καινούργιος!

αγορασε / βρες καλυτερο gear = βρες (μεσα στο παιχνιδι) / αγορασε (απο το auction house) καλυτερο εξοπλισμο

πολλοι εδω περα μπορουν να σε βοηθησουν αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.Εννοω με την εννοια οτι μεγαλυτερη ικανοποιηση θα ειναι για σενα να τον βγαλεις μονος σου.

Δημοσ.

Επειδή ακόμα το act 3 δεν το έχω με τίποτα solo κανω link το προφίλ μου να μου πείτε την γνώμη σας αν θέλετε τι θα μπορούσα να αλλάξω σε σε ρούχα η και build γενικά ωστε να μπορώ να επιβιώνω καλύτερα τουλάχιστον.

http://eu.battle.net...478/hero/220860

Δεν ειμαι ειδημων σε μαγους αλλα το 30k dps (και με 20k hp) για act3 μου φαινεται λιγο.Εγω με DH βαραω normal hits 40-45k και το act2 το χω με παρα πολυ προσοχηηηηη.(και 25k hp περιπου)

Επισης δεν ξερω αν το λεει και δεν το ειδα καπου...ποσο crit chance / crit dmg εχεις ?Κοινως crit-τικαρεις συχνα? και ποσο?

Δημοσ.

Προσπαθώ να ανεβάσω το damage αλλα δηστηχώς δεν πέφτουν καλα items οσο για το ah ειναι αρκετά ακριβά τα καλά αντικείμενα, ελπίζω με το patch τώρα να αλλάξει λιγο η κατάσταση με τα loots. crit hit chance εχω 18.50 και crit hit damage 145 %

Δημοσ.

Δεν έχω μεγάλη ιδέα από Wiz αλλά θα πω την γνώμη μου.

Βλέπω ότι δεν έχεις κάποιο CC spell άρα θες παραπάνω life για να tankareis 1-2 hit παραπάνω.

Επίσης ανέβασε Crit hit chance + crit dmg χάνοντας όσο λιγότερο int μπορείς.

Πάνε το Crit chance κοντά 25 και το dmg 250%

Θα δεις μεγάλη διαφορά στο Dps αν δν θυσιάσεις πολύ int.

Δημοσ.

Προσπαθώ να ανεβάσω το damage αλλα δηστηχώς δεν πέφτουν καλα items οσο για το ah ειναι αρκετά ακριβά τα καλά αντικείμενα, ελπίζω με το patch τώρα να αλλάξει λιγο η κατάσταση με τα loots. crit hit chance εχω 18.50 και crit hit damage 145 %

Εγώ που έβγαλα inferno καιρό τώρα, τότε είχα περίπου το ίδιο (ή και χαμηλότερο) dmg, περισσότερα res all και γύρω στα 25κ+ life.

Το build που χρησιμοποιούσα και ακόμα χρησιμοποιώ είναι το εξής

left click: piercing orb

right click: prismatic armor / force armor (αναλόγως)

1: venom hydra

2: diamond skin

3: teleport fracture

4: blizzard (rune με λιγότερο μανα)

ghom - cydea - rakanoth άλλαξα build και πρόσθεσα frost nova (δε θυμάμαι τι είχα βγάλει, μάλλον το piercing orb)

diablo είχα αλλάξει το piercing orb με mm-seeker. Κάπου είχα κάνει ένα post, τα έλεγα αναλυτικά κάτσε να το βρω.

Εδώ είμαστε

http://www.insomnia.gr/topic/248988-diablo-iii/page__st__7785#entry4844218

Τώρα αν αντέχουν τα δάχτυλά σου και η ψυχική σου υγεία κάτι σε CM build, μαγκιά σου, δοκίμασέ το. Εγώ δεν την πάλεψα μέχρι τώρα με κάτι τέτοιο όσες φορές και αν δοκίμασα.

Δημοσ.

Ωραία θα το δοκιμάσω και ετσι δεν εχω να χάσω τίποτα, αν και πιστεύω με το patch θα ειναι πιο βατό το act 3

Δημοσ.

Devil κατ' εμε περιμενε 2-3 μερες να βγει το patch πριν κανεις καμια λαθος αγορα. Ριξε μια ματια στα items του throw να παρεις μια ιδεα αν και κατ'εμε το συγκεκριμενο build για efficient farming παει μεχρι act 2 (θελει life on hit, life steal και ενα mace και το γυρνας ανετα σε WW build που ειναι το καλυτερο για την ωρα)

Δημοσ.

επιτέλους 60αρης και ο παππούς και μόλις έβγαλε Azmodan (hell) με 5x Neph valor, όπου ο καλός Azmo έδωσε 3 κίτρινα και 7 μπλέ αντικείμενα ... με 210% mf kai 110 % gold.

ενα πολυ μεγαλο respect sto diamond skin με to 50% reflects, χωρις αυτό δεν θα μπορούσα να φτάσω τόσο ψηλά...και φυσικά με καλά gear απο το gold auction house (με το RMAU δεν εχω ασχοληθεί, διότι θεωρώ κοροϊδια να αγορασω κατι με πραγματικα χρηματα και 2ον με πιανει πονοκεφαλος και μονο που βλεπω οτί πρεπει να ασχολούμε συνεχώς με 2ευρα και 1μονοευρα...lol)...

Επίσης και στο miror image ειδική μνεία...

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε να παιξεις Public game στο quest που εισαι αν και δε νιμιζω να βρεις καποιον.

Αγορασε καλυτερα αντικειμενα απο το Auction House ή βρες τα παιζοντας οταν πεφτουν απο τους νεκρους.

Εχει καποιος εδω barb που στηριζεται περισσοτερο στο dps παρα στο all res/vit/armor?

Εχω φτασει 1052 min all res buffed / 10k armor buffed / 63k vit

αλλα με 24,8k buffed dmg νομιζω οτι εχω φτασει στο peak.

Για να βρω gear με τα ιδια χαρακτηριστικα + crit chance,dmg θελει της παναγιας τα ματια απο gold...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Prince-2122/hero/317407

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Awake68, λες και βγάζεις λόγο μετά από βραβείο!

I like! :D

Edit: Είχα ξεχάσει να κάνω και κανονικό like. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

αγορασε / βρες καλυτερο gear = βρες (μεσα στο παιχνιδι) / αγορασε (απο το auction house) καλυτερο εξοπλισμο

πολλοι εδω περα μπορουν να σε βοηθησουν αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.Εννοω με την εννοια οτι μεγαλυτερη ικανοποιηση θα ειναι για σενα να τον βγαλεις μονος σου.

ρε παιδιά σιγά μην πληρώσω στο auction house... Με το ζόρι έδωσα τα 50 δεν μπορώ να δώσω άλλα λεφτά... Δεν μπορεί κάποιος από δω μέσα να βοηθήσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...