Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο 2:22 περιπου εχω την εντυπωση οτι βλεπω καραμπινιες να πεφτουν.

Δεν θα ηταν παραξενο να βαλουν guns. Το warcraft εχει, το warhammer εχει. Ειδικα το τελευταιο εχει και κλαση witch hunter που παιζει με πιστολια και φερνει λιγο προς ιδιο το στυλακι

δες εδω

αυτο που λες για το 2.22 το εχει σαν Molten arrow στο official. και κραταει βαλλιστρα :-)

θα γουσταρα απιστευτα να εφερναν σε πιο gun, shotgun τα οπλα στα μεγαλυτερα lvl.... (κατι σε στυλ arbalester απο lineage 2 με τα vesper...)

αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι να εχει κατι σαν weapon specialization οπως στο 2 (barbarian πχ) θα ειναι εντελως αλλο για βαλλιστρα και αλλο για gun...

ολα αυτα βεβαια μιλωντας υποθετικα καθως δεν ξερουμε τιποτα ακομα για το skill tree κανενος class ετσι...? απλως κουβεντα να γινεται..... :-)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναμφίβολα οι φίλοι της σειράς Diablo αναμένουν με αγωνία να μάθουν νεότερα σχετικά με το τρίτο μέρος, αλλά ίσως να υπάρχει χώρος ώστε και οι κάτοχοι των οικιακών συστημάτων να κάνουν όνειρα. Ο Jason Bender, υπεύθυνος σχεδιασμού του νέου τίτλου, δήλωσε πως πρόκειται για μια δημιουργία που ταιριάζει στις κονσόλες. "Είναι γνωστό ότι εργαζόμαστε πάνω στο PC. Αυτό είναι κάτι το αναμενόμενο. Αλλά από την άλλη, πιστεύω πως όλοι μας θα θέλαμε να παίξουμε το Diablo III και στις κονσόλες. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην έκδοση για το PC, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bender.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Diablo είχε μεταφερθεί το 1998 στο PlayStation, ενώ από εκεί και έπειτα η σειρά παρέμεινε ένα αποκλειστικό προνόμιο των προσωπικών υπολογιστών.

Ελα blizzard ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ...... Βαλε μας και κουμπακια αλλα XBOX 360 και στειλε μας αδιαβαστους

Δημοσ.

Νεο class! Progress! Πως το πάθανε..

Δε μου λέτε.. για να μη διαβάζω όλο το post.. Έχει κανείς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ gossipιά για το πότε θα έχουμε release (~around)? Θα είναι μέσα στο 2011 τουλάχιστον?

Θέλω να ξεκινήσω MMO με τη παραία μου και δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω..

Δημοσ.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το Diablo είχε μεταφερθεί το 1998 στο PlayStation, ενώ από εκεί και έπειτα η σειρά παρέμεινε ένα αποκλειστικό προνόμιο των προσωπικών υπολογιστών.

Πωπω, τι θυμήθηκα τώρα. Σαν να ήταν χθες. Βράδυ και σκαλίζω την κούτα με τα δισκάκια του PSX. Ανακαλύπτω ένα με τίτλο "Diablo". Δεν θυμόμουν πού το είχα βρει και ποιός μου το είχε δώσει, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι ήταν καλό παιχνίδι. Δεν το είχα βάλει όμως ποτέ γιατί ήθελε μια ολόκληρη game card για τα saves του!

Έτυχε εκείνη τη μέρα να έχω αγοράσει έξτρα κάρτα, οπότε βάζω το παιχνίδι, διαβάζω λίγο την εισαγωγή και τρώω τρελό σκάλωμα. Απίστευτη ιστορία! Κάθομαι και την διαβάζω/ακούω ολόκληρη, μόνο 2 ώρες μου πήρε! Αν θυμάμαι καλά στα PC δεν υπήρχε η ιστορία ΜΕΣΑ στο παιχνίδι, παρά μόνο στο manual του παιχνιδιού.

Ξεκινάω να παίζω και έχω φάει φρίκη με την απίστευτη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Όταν επιτέλους ήρθε το πρωί είχα περάσει τα 7 πρώτα επίπεδα. Save στην παλιά game card και ύπνο. Πάω να συνεχίσω το επόμενο βράδυ και με τρόμο ανακαλύπτω ότι η game card έχει φάει φρίκη -πάλι!- και έχουν χαθεί όλα τα saves!!!

Η συνέχεια μετά από μερικά χρόνια, όταν πήρα στα χέρια μου το D2. Εφόσον δεν είχα τελειώσει ποτέ το πρώτο, κάθομαι και το παίζω στα γρήγορα σε PC. Εννοείται πολύ καλύτερο σε PC παρά σε κονσόλα. Το τέλειωσα μέσα σε 3 μέρες και αυτό που θυμάμαι είναι ότι το δισκάκι δεν σταμάταγε με τίποτα να γυρίζει μέσα στο drive με αποτέλεσμα να καίει και να κοντεύει να τιναχτεί στον αέρα (το έχω πάθει σε άλλο παιχνίδι...)

Στα καπάκια βάζω το D2 να το δω στα γρήγορα και... οχτώ ώρες αργότερα σηκώθηκα από το PC να πάω προς νερού μου. Γύρισα αμέσως για να παίξω άλλες 4-5 ώρες. Τέτοιο κάψιμο δεν θυμάμαι να έχω ξαναφάει με παιχνίδι.

Δημοσ.

Ελα blizzard ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ...... Βαλε μας και κουμπακια αλλα XBOX 360 και στειλε μας αδιαβαστους

Το διάβασα κι εγώ το πρωί και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο...

Πιστεύω ότι αν μεταφερθεί το D3 στις κονσόλες, θα είναι με προσεγμένο τρόπο, ώστε να μη χάσουν την τεράστια βάση PC πελατών τους.

Ελπίζω να ξέρουν που πάνε να μπλέξουν. Thumbs down από εμένα πάντως, έστω και μόνο για τη σκέψη...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε μου λέτε.. για να μη διαβάζω όλο το post.. Έχει κανείς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ gossipιά για το πότε θα έχουμε release (~around)? Θα είναι μέσα στο 2011 τουλάχιστον?

imho από την στιγμή που ανακοίνωσαν ότι το 1o expansion του SC2 δεν πρόκειται να βγει του χρόνου αλλά το 2012 πιστεύω ότι αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες του να βγει του χρόνου το D3

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχαν πει ότι το χρονοδιάγραμμά τους είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στο '10 και άλλο ένα το '11. Με τη λογική ότι το παιχνίδι του '10 ήταν το SC2, φαντάζομαι ότι το άλλο είναι το D3. Εκτός κι αν έχουν πέσει εκτός προγράμματος.

Απ' την άλλη άλλο να βγει το παιχνίδι πχ. τον Μάρτη του '11 (όπως έχει ακουστεί) και άλλο το Δεκέμβρη.

Δημοσ.

Eχω παρει ηδη αδεια απο τη γυναικα,για τουλάχιστο 3 μήνες.

Εχω φτιαξει καλο πισι,εχω παρει καρτα γραφικων,εχω παρει νετμπουκ στο οποιο θα φορτωνω τα προγραμματα που θα λενε τι πιθανοτητες εχει να πεταξει το καθε μπος.

Θα φορτωνω τα runes,magic weapons καταλογους.

Α ρε blizzard μας εχεις κάψει, σε επικινδυνη ηλικια μαλιστα!

Δημοσ.
Eχω παρει ηδη αδεια απο τη γυναικα,για τουλάχιστο 3 μήνες!

Καλά, κάααατσε να κυκλοφορήσει πρώτα και βλέεεεεπουμε :P

Δημοσ.
Eχω παρει ηδη αδεια απο τη γυναικα,για τουλάχιστο 3 μήνες.

Εχω φτιαξει καλο πισι,εχω παρει καρτα γραφικων,εχω παρει νετμπουκ στο οποιο θα φορτωνω τα προγραμματα που θα λενε τι πιθανοτητες εχει να πεταξει το καθε μπος.

Θα φορτωνω τα runes,magic weapons καταλογους.

Α ρε blizzard μας εχεις κάψει, σε επικινδυνη ηλικια μαλιστα!

Να μου πεις ποιό boss θα πετάει το windforce.Ακόμα το ψάχνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...