IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Από ιστορία ξέρουμε περίπου τι θα γίνεται? Θα είναι συνέχεια του 2???
SomnusRX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4d5Z1rowA0k&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=4d5Z1rowA0k&feature=related[/ame] BLIZZARD ΛΕΜΕ Diablo 1 και δεν ειμαι καλα παντως, ανατριχιλα με πιανει ακομα ..υστερα απο τοσα χρονια
SomnusRX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=4d5Z1rowA0k&feature=related[/ame] BLIZZARD ΛΕΜΕ Diablo 1 και δεν ειμαι καλα παντως, ανατριχιλα με πιανει ακομα ..υστερα απο τοσα χρονια
ScarletK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Από ιστορία ξέρουμε περίπου τι θα γίνεται?Θα είναι συνέχεια του 2??? Αυτό που ακούγεται, και μαρτυρά το wallpaper , είναι ότι ο Tyrael θα γίνει corrupt από τον diablo(?!) πιθανότατα. Τώρα πως και τι ποιος ξέρει. Επίσης στο d2 όταν κατέστρεφες την worldstone (λίγο πριν λίγο μετά δε θυμάμαι) o Tyrael σου έλεγε ότι χωρίς την worldstone οι κόσμοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους, είναι λες και εξαφανίζονται τα σύνορα. Τελικά αναγκάζεται να την καταστρέψει γιατί ο Baal φτάνει πρώτος στο mount Arreat. Μπορεί να παίξουν λιγάκι και με αυτό το "αναγκάζεται". O Tyrael δεν είναι κανένας τυχαίος χαρακτήρας έχει βάλει το χεράκι του σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα αδέρφια. Αυτός έφτιαξε τους horadrim, αυτός έδωσε στους ανθρώπους τις πραγματικές soulstones (κόντρα στη θέληση των high heavens απ'ότι θυμάμαι) και αυτός έκατσε να κάνει την νταντά του Baal στη φυλακή για καμιά 300αριά χρόνια - με ορίζοντα αιωνιότητας (βέβαια ο Tal Rasha είχε χειρότερη μοίρα). Βαθιά μέσα μου εύχομαι να μην είναι κακός, ήταν η λατρεία μου στο d2! Αλλά αν είναι...it will be a blast! Τέλος έχουμε και τα lesser evils, τι κάνουν αυτά τα παιδιά; Τώρα που καταστράφηκε η worldstone έχει άπλα για όλους. Όρμα Belial! Αν και είναι πιθανό να τους κάνει κανένα κεφαλοκλείδωμα ο diablo. Λογικά τώρα που δεν υπάρχει soulstone, μάλλον θα πήγε σπίτι του ο big D. BLIZZARD ΛΕΜΕ Diablo 1 και δεν ειμαι καλα παντως, ανατριχιλα με πιανει ακομα ..υστερα απο τοσα χρονια Book of the blind, το δικό μου αγαπημένο: I can see what you see not. Vision milky, then eyes rot. When you turn they will be gone, Whispering their hidden song. Then you see what cannot be, Shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind, Cast down into the Halls of the Blind. Και από φωνές, μου έχει μείνει χαραγμένη, η gay φωνή του Lazarus όταν έμπαινες στο δωμάτιο του, που σου έλεγε "abandon your foolish quest...". Γενικά αν και δε "μίσησα" το d2, μετά από τόσα χρόνια το d1 σκέφτομαι περισσότερο. Όταν βγήκε (το d2) ήταν απλά τέλειο, γαμάτα γραφικά, expand του lore, και τα τρομερά cinematics. Οπότε δε νομίζω να το μίσησε κανείς μόλις βγήκε. Αφού το λιώσαμε καλά καλά, μετά είχαμε το δικαίωμα (και τον χρόνο) να κάτσουμε να σκεφτούμε. Άρα να μιλάμε για μίσος μου φαίνεται λίγο εκτός. 5:45 [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=ZFeztsLE1aA[/ame] Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2010 από ScarletK
ScarletK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Από ιστορία ξέρουμε περίπου τι θα γίνεται?Θα είναι συνέχεια του 2??? Αυτό που ακούγεται, και μαρτυρά το wallpaper , είναι ότι ο Tyrael θα γίνει corrupt από τον diablo(?!) πιθανότατα. Τώρα πως και τι ποιος ξέρει. Επίσης στο d2 όταν κατέστρεφες την worldstone (λίγο πριν λίγο μετά δε θυμάμαι) o Tyrael σου έλεγε ότι χωρίς την worldstone οι κόσμοι θα συγκρουστούν μεταξύ τους, είναι λες και εξαφανίζονται τα σύνορα. Τελικά αναγκάζεται να την καταστρέψει γιατί ο Baal φτάνει πρώτος στο mount Arreat. Μπορεί να παίξουν λιγάκι και με αυτό το "αναγκάζεται". O Tyrael δεν είναι κανένας τυχαίος χαρακτήρας έχει βάλει το χεράκι του σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα αδέρφια. Αυτός έφτιαξε τους horadrim, αυτός έδωσε στους ανθρώπους τις πραγματικές soulstones (κόντρα στη θέληση των high heavens απ'ότι θυμάμαι) και αυτός έκατσε να κάνει την νταντά του Baal στη φυλακή για καμιά 300αριά χρόνια - με ορίζοντα αιωνιότητας (βέβαια ο Tal Rasha είχε χειρότερη μοίρα). Βαθιά μέσα μου εύχομαι να μην είναι κακός, ήταν η λατρεία μου στο d2! Αλλά αν είναι...it will be a blast! Τέλος έχουμε και τα lesser evils, τι κάνουν αυτά τα παιδιά; Τώρα που καταστράφηκε η worldstone έχει άπλα για όλους. Όρμα Belial! Αν και είναι πιθανό να τους κάνει κανένα κεφαλοκλείδωμα ο diablo. Λογικά τώρα που δεν υπάρχει soulstone, μάλλον θα πήγε σπίτι του ο big D. BLIZZARD ΛΕΜΕ Diablo 1 και δεν ειμαι καλα παντως, ανατριχιλα με πιανει ακομα ..υστερα απο τοσα χρονια Book of the blind, το δικό μου αγαπημένο: I can see what you see not. Vision milky, then eyes rot. When you turn they will be gone, Whispering their hidden song. Then you see what cannot be, Shadows move where light should be. Out of darkness, out of mind, Cast down into the Halls of the Blind. Και από φωνές, μου έχει μείνει χαραγμένη, η gay φωνή του Lazarus όταν έμπαινες στο δωμάτιο του, που σου έλεγε "abandon your foolish quest...". Γενικά αν και δε "μίσησα" το d2, μετά από τόσα χρόνια το d1 σκέφτομαι περισσότερο. Όταν βγήκε (το d2) ήταν απλά τέλειο, γαμάτα γραφικά, expand του lore, και τα τρομερά cinematics. Οπότε δε νομίζω να το μίσησε κανείς μόλις βγήκε. Αφού το λιώσαμε καλά καλά, μετά είχαμε το δικαίωμα (και τον χρόνο) να κάτσουμε να σκεφτούμε. Άρα να μιλάμε για μίσος μου φαίνεται λίγο εκτός. 5:45 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZFeztsLE1aA]http://www.youtube.com/watch?v=ZFeztsLE1aA[/ame] Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2010 από ScarletK
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 1) Έχεις τον Hunter S. στο avatar σου οπότε σε πάω με χίλια γιατί κι εγώ κάτι τέτοιο έχω. 2) Μου σήκωσες την τρίχα με τις αναμνήσεις από Diablo 1, αλλά η κλασσικότερη ατάκα είναι "AAAH! FRESH MEAT!". 3) Τα ίδια έχω ακούσει κι εγώ, πως γίνεται corrupt ο Tyrael. Επειδή το παιχνίδι λέγεται Diablo όμως μυρίζομαι κάποια σεναριακή ακροβασία του στυλ "Η Kerrigan γίνεται άνθρωπος". Στο κάτω κάτω ποιός νοιάζεται για το σενάριο? Αρκεί να μην έχει πυγμαίους και Dung Masters!
ScarletK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ε κοίταξε έχουν περάσει τόσα χρόνια, έχουμε καεί από 'δω κι από 'κει ήδη (εννοώ μεγαλώνουμε και σαν gamers), το καλό gameplay δε θα είναι αρκετό. Θα σε ωθήσει να παίξεις τρελά στην αρχή αλλά μετά από λίγο καιρό θα ξεφουσκώσει και θα μείνει στο μυαλό σαν ένα grindfest. Που όλα τα diablo ήταν, αλλά τα "ρομαντικά" αγόρια ανατριχιάζουμε καμιά φορά με αναμνήσεις από το σενάριο, κάποιο κείμενο, κάτι. Ένα παράδειγμα είναι το Torchlight, που στο μυαλό μου απλά έχει μείνει το grind. Από την άλλη όταν σκέφτομαι το Titan's quest, θυμάμαι το ποιηματάκι στους Δελφούς και μετά το ξύλο. Το diablo είναι από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα και με είχε χτυπήσει κατακούτελα. Με την ατμόσφαιρα, τα voice overs και το σενάριο. Οπότε με ενδιαφέρει η ιστορία αρκετά, γιατί αλλιώς και σε 2 χρόνια πάλι για το d1 θα μιλάμε. Καταλαβαίνεις τι λέω, το έχω ψηλά λόγω συμπάθειας (games που παίζεις πιτσιρικάς), και θα ήθελα όταν βγει να τα "σπάσει όλα" και να μιλάμε μόνο γι' αυτό. Επίσης οι πυγμαίοι είναι must, χρειαζόμαστε κάτι να βρίζουμε!
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 22/10/2010 η blizcon ΚΑΝΕ κανα θαυμα και ανακοινωσε ημερομηνια του ....1 + σημερα λεμε .. Το κακο ειναι οτι δεν βλεπω κανενα counter και ΤΙΠΟΤΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 3ο παιχνίδι δεν παίζει φέτος από τη Blizzard και είναι πολύ νωρίς για να το ανακοινώσουν για του χρόνου
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ε τώρα τι είναι αυτά που κάνετε;! Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Παίζω WoW, Dota + SC2 και επειδή δεν έχω χρόνο να παίζω κάθε μέρα λίγο από όλα τα παίζω με ανά μέρες. Που θα βρω χώρο τώρα για Diablo 1; Diablo 1 είναι ακόμα ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά games. Και πραγματικά όσο έπαιζα Diablo1 δε βαρέθηκα ούτε μία στιγμή.
BlackScorpionX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ε τώρα τι είναι αυτά που κάνετε;! Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Παίζω WoW, Dota + SC2 και επειδή δεν έχω χρόνο να παίζω κάθε μέρα λίγο από όλα τα παίζω με ανά μέρες. Που θα βρω χώρο τώρα για Diablo 1; Diablo 1 είναι ακόμα ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά games. Και πραγματικά όσο έπαιζα Diablo1 δε βαρέθηκα ούτε μία στιγμή.
Xorxhs! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ξερετε καποιο free streaming για τη blizzcon? Σε μια ωρα ξεκινα...news for diablo iii !!!
Erwdios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ξερετε καποιο free streaming για τη blizzcon? Σε μια ωρα ξεκινα...news for diablo iii !!! Δε νομίζω οτι υπάρχει free streaming. http://www.directv.com/DTVAPP/content/blizzcon 30€ και καθάρισες No way. Κι αύριο μέρα είναι και με 30€ στην τσέπη.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Κοστιζε 5 ευρω τη μερα να δεις ολους τους αγώνες του Παγκοσμιου μπασκετ και 25 συνολικά για ολες τις μέρες και η blizz κοστολογεί 30 τη blizzcon??? Ημαρτον!
Xorxhs! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Diablo 3 •Demon Hunter new class for Diablo 3! This feature will be playable at Blizzcon. •PvP Arena Battles for Diablo 3! This feature will be playable at Blizzcon. Αντε να δουμε !!!! Μενω εκπληκτος ευχαριστα!!! ---------- Προσθήκη στις 22:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:16 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NFWGr3IBIa8[/ame] η μονη μου ενσταση...το gun..
Προτεινόμενες αναρτήσεις