Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο έφυγε αυτό το amulet?

In game gold φεύγει απο τα λίγα που βλέπω κοντά σε 9ψήφιο.

Δεν υπάρχει αντίστοιχο στο ah.

Με τα stats του χωρίς το ar το βλέπω στα ~50m. Μαζί με το ar who knows.

Το έβαλα rmah βέβαια και περιμένω την έκπληξη. Δεν πάω για in-game gold με αυτό.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

gamiotis ελα να φαμε τιποτα

εχω και εγω αντιστοιχο amulet με το παραπανω ( 49 fire res , 68 all res , 14% life , critical hit dmg 63% , 21% extra gold ) αλλα ηταν αναβαθμιση και το χρησιμοποιησα :)

Δημοσ.

Ας κάνω λίγο το τρολ.

Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, βάζετε και κανά φράγκο στην άκρη, έχει αλλάξει και η κατάσταση στα drop rates αλλά...το ευχαριστιέστε? Το χαίρεστε αυτό που κάνετε?

Εγώ δεν το χαιρόμουν καθόλου σα διαδικασία και το παράτησα μόλις έφτιαξα viable 2-weap barb για act 2 λίγο πριν βγει το 1.03. Απλά απορώ λίγο με το κίνητρο που βρίσκετε.

Δημοσ.

Εγω χαιρομαι οταν πεθαινω και φευγει το τοξο μιση οθονη παραπερα ...για κατι τετοιες στιγμες ζω ...

Δημοσ.

Ας κάνω λίγο το τρολ.

Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά, βάζετε και κανά φράγκο στην άκρη, έχει αλλάξει και η κατάσταση στα drop rates αλλά...το ευχαριστιέστε? Το χαίρεστε αυτό που κάνετε?

Εγώ δεν το χαιρόμουν καθόλου σα διαδικασία και το παράτησα μόλις έφτιαξα viable 2-weap barb για act 2 λίγο πριν βγει το 1.03. Απλά απορώ λίγο με το κίνητρο που βρίσκετε.

Για μένα, όπως παίζω, με τη μάγισσα και με το build και με το gear που έχω είναι ωραία πρόκληση να μην ψοφάω σε κάθε elite / champion. Όταν φτάσω να έχω τέτοιο gear που να νυστάζω, θα αλλάξω χαρακτήρα.

Τώρα αν βγάλω και κάνα φράγκο (75€ so far) ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι ούτε το κίνητρο ούτε σκοπός. Παίζω γιατί έτσι μ'αρέσει! :mrgreen:

Δημοσ.

ο φιλος μου με τον dmeon hunter που δεν το παιζω πια απτα 47lvl που το αφησα ειναι 60 85k dps ή 320% magic find :D

Δημοσ.

δεν ξερω για εσας αλλα εμεις 4 ατομα σημερα προσπαθησαμε λιγο να παιξουμε γαμηθηκε στα lag spikes Και στους 4 ... ΕΛΕΟΣ με το always online εχει καταντησει αηδια . Ψοφοι συνεχεια γιατι εχει lag SINGLE PLAYER

Δημοσ.

Ρε παιδια για να πουλαμε-αγοραζουμε με αληθινα χρηματα στο auction house χρειαζομαστε απαραιτητα

το μηχανακι με τους κωδικους? ολοι εσεις το εχετε παραγγειλει με 10 ευρω και το πηρατε ?

Πρακτικα αντικειμενα που βρισκει κανεις συνεχως στο παιχνιδι μπορει να τα πουλαει και οταν μαζεψει 500-1000

ευρω να τα βαλει στην τσεπη?

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω για εσας αλλα εμεις 4 ατομα σημερα προσπαθησαμε λιγο να παιξουμε γαμηθηκε στα lag spikes Και στους 4 ... ΕΛΕΟΣ με το always online εχει καταντησει αηδια . Ψοφοι συνεχεια γιατι εχει lag SINGLE PLAYER

Εγώ έβριζα χθες γιατί έτρεχα να αποφύγω arcane enchant και το έχω αποφύγει κατά 5 βήματα και *one small lag instance later* είμαι στο κέντρο του arcane enchant και πεθαίνω. ^_^

Και πολλές άλλες φορές μου κάνει περίεργα, τι Leatrix Latency fix και ιστορίες, αυτό το netcode μερικές φορές μπάζει άσχημα. :(

Δημοσ.

Ρε παιδια για να πουλαμε-αγοραζουμε με αληθινα χρηματα στο auction house χρειαζομαστε απαραιτητα

το μηχανακι με τους κωδικους? ολοι εσεις το εχετε παραγγειλει με 10 ευρω και το πηρατε ?

Πρακτικα αντικειμενα που βρισκει κανεις συνεχως στο παιχνιδι μπορει να τα πουλαει και οταν μαζεψει 500-1000

ευρω να τα βαλει στην τσεπη?

Οχι δεν χρειαζεσαι το authenticator, μονο να γραφτεις στo sms protection της Blizz.

Ετσι ακριβως ειναι, θα πρεπει να εχεις paypal ομως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ έβριζα χθες γιατί έτρεχα να αποφύγω arcane enchant και το έχω αποφύγει κατά 5 βήματα και *one small lag instance later* είμαι στο κέντρο του arcane enchant και πεθαίνω. ^_^

Και πολλές άλλες φορές μου κάνει περίεργα, τι Leatrix Latency fix και ιστορίες, αυτό το netcode μερικές φορές μπάζει άσχημα. :(

rubberband ftw!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...